Hur kan man hantera skuld - Women Tips

Att lära av sina misstag är ett av de bästa sätten att tillväxt och självkännedom, men inte alltid har denna medvetenhet. Merparten av tiden när något inte går som förväntat eller agera på ett negativt sätt, vi omvandla detta till skuld.

"Skuld" är den term som används för att definiera de negativa känslor som uppstår när vi gör ett misstag eller vara allvarligt när vi gör något vi inte skulle ha gjort eller lämnat ogjort. Det beror på antagandet att människor har för att uppnå perfektion, och desto bättre en person vill vara, men hon medger fel.

Generellt de som känner skyldig Sök Utrymningsvägar att lindra denna känsla av ånger för ett utlopp attityd. behandla andra illa, klagar allt vara antyda, hetsätning, överdriva alkohol och droger är vanliga beteenden hos dem som försöker att avsluta ångest.

spara skuld Det kan också leda till depression, rädsla, isolering och allvarliga känslomässiga störningar. Så det bästa sättet är att inse det och lära sig att bära den.

Det första steget hur man handskas med skuld Det är att erkänna att människor är ofullkomliga, så det kan gå fel när som helst. Då måste du förstå skillnaden mellan ansvar och skuld. Känslan av skuld är tanken att saker och ting ska hända som vi vill, men livet är inte kontrollerbar. Har redan ansvar är att veta att ta sina attityder, men de är inte bra.

Försök att vara medvetna om ursprunget till denna känsla. Börja med att fråga: Vad gör mig skyldig? Därefter göra en lista över alla skuld du känner. Detta kommer att bidra till att bättre förstå de känslomässiga konflikter som genereras av dem.

Den svåraste delen kan vara att analysera de situationer där felet uppstod och tror att om det verkligen var nödvändigt att agera på ett sådant sätt. Gör en lista över alla skuld du känner, kan dock stor att listan, gör det! Detta kommer att hjälpa dig att bättre förstå dina känslor och konflikter som genereras av skuld.

Ompröva fakta och om du hade råd att agera annat än som han gjorde. Målet är inte att söka mer skyldig till "klyftan" känslan och även mata ånger, men att undersöka skälen till varför du fortfarande skylla.

När allt kommer omkring, felen också tjäna som lärande och oavsett hur många måste begå, vad som verkligen räknas är de erfarenheter som genom dem. Var och en har rätt att sätta ilska när något inte går som förväntat, men då måste du förstå att fel händer, för att se hur de kan tjäna som en läxa och det viktigaste: inte upprepa dem.