8 tips för att hantera kritiska människor alltför - Kvinnor Tips

Människor också kritiska är de som inte kan se något positivt i människor och saker. De satte alla attityder med vrede och är ännu strängare när det gäller uppfattningen att de har av sig själva.

Det är väl ändå mycket dåligt för den person som är så, men det värsta är att det påverkar även dem som lever med den här personen, som hamnar absorbera negativitet och lider en våg missmod, låg självkänsla och nedåt - en eventuell depression.

På grund av detta dåliga influenser som kan ha på de känslomässiga andra människor, som är alltför kritiska kan också kallas av vissa energi vampyr - eftersom den personen bara "suga" allt som är lycklig i en annan.

Föreställ dig den person som redan är osäker hör någon gör en stark kritik om henne? Detta avskräcker vidare de som inte längre är upphetsad.

För att bidra till att minska effekterna av dessa människor i andra, valde vi åtta förslag på hur man handskas med kritiska människor också så att du kan lära sig att leva med dem utan att vara så påverkad av hans kommentarer.

1 - Ta det inte personligt

Generellt människor som är kritiska är alltför väl med alla andra med vilka det gäller. Så det finns ingen anledning att ta denna kritik för personligen. Om den personen verkar alltid vara avskräcka dig och kritisera staunchly allt du säger, är övertygad om att det också gör samma sak med andra.

När du är osäker test. Försök ett vittne personen pratar med varandra och se om det är också viktigt i denna situation också. Så, inget att ta dessa kommentarer för personligen.

2 - förstå meddelandena objektivt

Så att det du hör den här typen av person inte skada dig, måste du höra dessa meddelanden på ett objektivt sätt utan att försöka relatera känslor för dem. I stället för att lägga märke till hur personen säger något, uppmärksamma exakt vad det betyder.

I stället för att lyssna och svara hör du och fångar rätt budskap att personen ville gå. Till exempel, om en vän som är hur du svarar att dina kläder är inte söt eller kombinera detta betyder inte nödvändigtvis att hon är villig att förolämpa du säger att du inte vet något om mode.

När någon extremt torra och direkta kommentarer, ser det inte som ett brott, men förstår att detta är det sätt som personen använder för att kommunicera och kan även vara det enda sättet hon dominerar kommunicera.

3 - överväga denna person en källa till verklig återkoppling

I allmänhet kritiska människor också kan vara en källa till ärliga åsikt. Om du inte gillar något, definitivt inte kommer att dölja det från någon - även om det kan skada någon. Därför kan dessa människor vara en bra källa till verklig feedback.

4 - Ta reda på varför vissa kommentarer du skakar

När något gör ont dig, gå till roten av problemet. Om någon kritik hennes utseende och du tar illa upp, var det verkligen på grund av vad personen sagt eller din egen uppfattning om dess visuella promenad genom krossade? Ta reda på vad dina svagheter - dess akilleshäl - och investera i återvinning av den bild du har på dig själv. På detta sätt blir det lättare att inte uppnås genom dessa kommentarer och kritik.

5 - Fråga inte åsikter om du inte är redo att lyssna

En sak är säker: om du frågar folk att visa kritisk också måste vara stark för att möta svaret. Om du redan är osäker för den delen, är det bäst att fråga någon annan. Eftersom en negativ kommentar om något som redan är osäker kan orsaka en katastrofal resultat.

6 - Ge inte mycket värde för kritik

Människor tilldelar vanligtvis ett högt värde till en annan uppfattning och när den hänvisar till yttrande människor nära, är ännu större värde. Men när det gäller yttrandet från människor i närheten, men det är kritiska för denna funktion värdet kan ha en allvarlig inverkan på ditt liv.

andra värdesätter yttrandet alltför kritiska människor kan få dig att tro att du har något bra, att allt i världen är negativ och om du inte investera i något försök - trots allt vad dessa människor göra mer är att avskräcka de idéer och önskemål andra.

Med hänsyn till detta, även om personen är någon du älskar mycket, försök att inte värdera både yttrandet från den personen - speciellt om dig. Och investera i dig själv, tro på dig och låt kritiken lite åt sidan.

7 - Var snäll mot människor som

Dessa människor är inte alltför kritiska och eftersom de är glada att göra negativa kommentarer om allt och alla, de är tänkt att ha en sådan stor olycka inom sig själva anser vara omöjligt att hitta något bra i världen. Och det faktum att de alltid kritisera allt gör detta blir en snöboll, eftersom när mer den självkritik, desto mer förstör den bild du har på dig själv. Och ju mer hon kritiserar andra, desto mer förstör hopp om att människor kan vara lycklig.

Mot bakgrund av detta, inser vi att dessa människor inte behöver bedömas ytterligare de redan tänker för mycket och alltför stelt. De behöver tillgivenhet, ömhet och behöver andra att visa att det finns underbara saker att upptäcka om livet.

8 - Undvik extremt kritiska människor

Om även med allt som råd du tycker är fortfarande mycket negativt av kommentarer och kritik av dessa människor, är det bäst att ignorera dem. Om du inte kan leva med dem som är alltför kritiska utan att lida inflytande negativitet dessa människor, är det bättre, även om ifrån dem och undvika samtal med dessa människor.

Men om du inte har för avsikt att avvika från den här eftersom älska honom eller henne, investera i positiva attityder och uppmuntra till en mer positiv syn på världen. Fight kritik med beröm, kan du "avväpna" den alltför kritiska personen och hjälpa henne komma överens bättre med andra.