Butikernas egna märken: pop-up utlopp och flaggskepp. - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Den konsumerande allmänheten har allt omedelbara behov och implicita önskemål, så länge för mervärden, för idag, tjänsten, försäljningsstället, förpackning och värden relaterade till din livsstil är lika eller viktigare än själva produkten vara förvärvas. Det finns ett behov av ett varumärke för att positionera korrekt och förstå, förutse och vinna kunden för att bekämpa sina konkurrenter.

Möt tre format för butiker hög bland stora varumärken - pop-up store, utlopp och flaggskeppsbutik - såsom skillnaden mellan de strategier som antagits av varje, så att möta olika nischer och potentiella konsumenter.

Pop-up butiker

Definierat som temporära butiker som attraherar konsumenterna just på kort sikt som är öppna, popup-butiker, De står ut och göra succé genom konstnärliga och relaterade åtgärder. Så det är driften av en pop-up butik: Till skillnad från traditionella projekt som planeras under längre perioder, några dagar eller månader är tillräckliga för pop-up butik ta form.

Men till skillnad från en resa butik, det kräver inte kontinuitet; vad som definierar sitt koncept är möjligheten att utforska en plats för tillfällig sätt som din målgrupp och sina egna affärspotential, med den stora fördelen att fånga och tolka möjligheter varigenom konsumenten i själva verket tror på en idé avlägsna och flyktig att avnjutas vid en given tidpunkt.

Outlet butiker

Outlet, dock namnet på en ny försäljningsmarknaden i detaljhandel och industri där producenterna säljer sina produkter direkt till allmänheten. Butikerna, som ligger vid utgången av stora städer eller köpcentra, har fördelen att minska underhållskostnaderna, reklam och vinster återförsäljare, vilket gör att försäljningen av stora märken och designermärken lyx till överkomliga priser.

I östra USA, på 1930-talet, begreppet fabriksbutiker verkade ha varit att erbjuda sina anställda överskott eller skadade produkter till lägre priser, och förblev så fram till mitten av 1970-talet som traditionellt betecknas som fabriksförsäljning i närvarande titeln utlopp butiker tillverkare säljer sina produkter direkt till slutkonsumenten.

flaggskeppsbutiker

Flaggskepp butiker och konceptbutiker avspeglas butiker där de samlas de produkter som bäst definierar begreppet som styr en helt - dess väsen - presenteras på ett innovativt sätt. Snart blev referenser bland de största städerna i världen i samband med mode, kultur, shopping och underhållning, och på grund av den höga investerings inblandade, återspeglar storleken och positionen för ett visst märke.

Etablerats under åren 1990, flaggskeppsbutiker De tenderar att etablera och kommunicera styrkan av en sådan företaget, och bär med sig en innovativ påverkan inriktad på ett visst tema eller livsstil. I Brasilien Havaianas konceptbutik, till exempel, erbjuder kunden möjlighet att anpassa din par sandaler på en "marknadsstånd", som hänvisar till ursprunget av den populära märket.

Om du är intresserad av Öppna din egen butik, planerar att välja den typ som bäst tjänar ditt syfte, behov och träffa din tillfredsställelse av kunden också.