Jag vill att separation, men han vill inte - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

När vi gifte, vi gör ett åtagande som antas ha en ospecificerad tidpunkt till slut, eller "bara döden skiljer oss åt" råder som något som motiverar separationen. Vi var utbildade för att uppfylla till punkt och pricka eden av denna stora dag, och när de älskande inte sluta tänka på den verkliga möjligheten att detta förhållande inte fungera.

Äktenskapet är länken upprättas mellan två personer genom regeringens erkännande, religiösa eller sociala och intar en mellanmänsklig relation av intimitet, vars arketypisk representation är samboende, även om det kan ses av många som ett kontrakt. I portugisisk lag är äktenskapet effektivt definieras som ett avtal.

Varje process som involverar ceremonin omges vård, drömmar som involverar en oändlig kärlek som svårigheter kommer att övervinnas, sätta rädsla åt sidan, aromer som utlöses vid ingången till brudparet i hallen, platser med bilder, minnen av lyckliga tider, denna marknad om äktenskap stöder ytterligare hopp om en oändlig kärlek.

Men i verkliga livet, kräver äktenskapet en hel del engagemang och tolerans, och endast i det dagliga livet vi inser hur svårt det är att upprätthålla pelarna i ett sådant förhållande som vid tidpunkten för dating, där obligationerna var andra, mycket lättare att kringgås.

Enligt folkräkningen 2010 uppgifter som publicerats av den brasilianska institutet för geografi och statistik (IBGE), upplösning av äktenskapliga förbund ökat med cirka 20% under de senaste tio åren i landet. Från 2000 till 2010 har antalet personer som deltar i någon form av separation ökade från 11,9% till 14,6%.

Av någon anledning, när kärleken tar slut separation visas som en utgång, och inte lätt att ta uppsägning av ett möte som innebär många faktorer, såsom familj, barn, ägodelar, vänner.

I denna process finner vi en hel del motstånd, inklusive partner som ofta inte vill separation. När en kvinna tar denna inställning motståndet är ännu större, eftersom föräldrarna ofta osäkra med den nya situationen för barnet, som om äktenskapet i sig var en fristad, oavsett de problem som.

För mannen som inte används i de flesta fall hantera sina process känslor är ännu värre, eftersom något sätt kvinnan strukturen i huset, inser många situationer som han tog aldrig, eller att han behövde bara delta.

Golvet öppnas vilket innebär att endast förtvivlan i hur man upplever denna process för att avgöra separation ofta leder till känslor av misslyckande, vilket gör det svårt att se på situationen mer objektivt.

I det ögonblicket terapin är en viktig allierad i par kan arbeta med båda aspekterna som leder till separation, försöker en eventuell avstämning av paret.

Att införas i en tredje relation som inte är förorenad med klagomål från paret, kan detta visa att äktenskapet har byggt bra och leda till stora förändringar i relationen.

Hör den andra är något som är svårt och i en terapeutisk process paret börjar reflektera och söka lösningar i samförstånd, där du lär dig att en dialog med mer kärlek, tolerans, söker effektiva åtgärder för bröllop återhämtning.