Vitanol A: hudläkare klargör alla dina tvivel

Foto: Reproduktion

Om du lider av rynkor, linjer uttryck, akne, hud fläckar och även bristningar, kan behandling med tretinoin vara effektiv. Tretinoin är en retinoid indicerat för behandling av olika hudproblem och marknadsförs under namnet A. Vitanol

Vad är det och hur Vitanol A?

Läkemedlet finns i grädde och gel och det är dermatologi professionell papper set vilken av de två formler är lämpligast i varje enskilt fall. fetare skinn, till exempel, typiskt reagerar bättre att gelprodukt.

En hudläkare Helena Zantut förklarar att denna drog "är mycket gammal, är aktuell retinoinsyra", det vill säga det bör användas externt och inte sväljas. Hon säger att Vitanol A "förbättrar fina rynkor, men måste användas med ackompanjemang av en hudläkare."

Det finns risker med att använda Vitanol A?

Helen förklarar att, precis som alla andra dermatologiska behandling, konsultera en professionell är nödvändigt om resultaten är tillfredsställande. Dessutom är det viktigt att inte överdriva användningen enligt hudläkare: "[rekommenderas] som används för en kort tid, annars är det bevisat att [läkemedlet] kan begränsa huden, bryta blod ådernät som genomsyrar och dessutom orsaka rynkor på grund av den konstanta inflammation orsakad av retinsyra (tretinoin). "

Hon påpekar också att dosen behöver särskild uppmärksamhet, så att huden inte försämras. "Om den används med en mycket hög dos kan Vitanol A irritera, spotting mer, flingor, bland andra problem", säger han.

En annan faktor som inte kan förbises är användningen av solskyddsmedel under behandlingen. När huden är tunnare på grund av syra kan endast avstå sköld vara ett allvarligt fel, vilket leder till skador och brännskador.

Var kan jag köpa Vitanol A?

Den Vitanol A lätt kan hittas på alla apotek eller apotek, inklusive Internet. I vår forskning det billigaste stället att köpa Vitanol The Onofre är i farmaci. Priset varierar från $ 26,02 till R $ 32,82, enligt doseringen.

Köp The Vitanol nu!

Om du är intresserad av att använda produkten, först göra en tid hos hudläkare du litar på, så att han kan bedöma din historia och kliniska bilden innan du den bästa behandlingen för ditt fall specifikt.

Du kan kontrollera den fullständiga förskrivningsinformationen för The Vitanol denna länk.

Använda Vitanol A?

Salvan ska appliceras på ren hud utan makeup rester eller andra produkter. För att undvika allvarliga hudreaktioner, är det viktigt att använda Vitanol Precis innan du går till sängs. Något ljus du utsätter huden efter applicering av produkten kan orsaka vävnadsskador.

Köp till lägsta pris!

Hudläkare rekommendationer bör följas. Vissa yrkesmän indikerar dagligt bruk, medan andra försvarar intervaller på en dag mellan program - och varför det är så viktigt till ackompanjemang av en expert.

Det är också viktigt att ta bort med en mild tvål (eller tvål speciellt utsetts av professionella) varje dag på morgonen.