Cicatricure gel: det är ännu effektiv mot bristningar? - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Anses vara en av de stora fiende kvinnor som bryr sig om sin skönhet, kan bristningar definieras som ett resultat av en hud som sträcker längre än vad det skulle bära.

Elisabete Dobao, forskarutbildning medicinsk i Dermatology, folkhälsa Dermatology professor vid Santa Casa de Misericordia Rio de Janeiro och medlem av Europeiska Academy of Dermatology förklarar att åsen är ett resultat av bristning av elastiska fibrer som finns i huden. Kan förekomma i situationer såsom graviditet, viktökning eller snabb tillväxt, bland annat. "Man tror att kombinationen av genetiska faktorer och endokrina förändringar och mekanisk sträckning av huden har viktig roll i deras utseende. Trots att mer än 70% av gravida kvinnor upplever problemet, nästan 30% - med samma kroppsbyggnad och viktökning - inte utvecklat ", tillägger läkaren.

Först visas rödaktiga linjer i det drabbade området och de senare kan ta på sig en vitaktig, med framtiden ärret utseende. Och bara för de vänstra estetiskt obehagliga fläckar på huden, är det vanligt att kvinnor som lider av problemet söker lösningar för att bekämpa eller åtminstone mildra uppkomsten av hudbristningar.

Den goda nyheten är att idag kan du hitta på marknaden vissa produkter som lovar dessa resultat. Bland dem är Cicatricure Gel, behandling produkt för ärr som också gör anspråk på att ha befogenhet att mildra uppkomsten av hudbristningar på huden.

Gelen har ganska uppmärksamhet kvinnor, men de flesta av dem i slutändan får tveksamt om dess effektivitet. Just av denna anledning, är en bra lösning att uppmärksamma yttranden från personer som har testat Cicatricure Gel. Och det är mycket enklare i modern tid, där många bloggare delar i din virtuella utrymme för att kommentera det viss produkt har visat.

Alla som har använt Cicatricure Gel

Medical Elisabete Dobao förklarar att Cicatricure Gel i allmänhet fungerar genom att förbättra fukt och hudens kvalitet, som regenereras i en bättre situation. "Genom att analysera formeln enligt tillverkaren, det finns inga kontraindikationer", tillägger han.

Cicatricure gel: det är ännu effektiv mot bristningar? - Kvinnor Tips

Foto: Pressmeddelande / Pharmacy Onofre

Bland de viktigaste ingredienserna i Cicatricure Gel formel är vissa naturliga, som lök-extrakt (Allium cepa L), kamomill (Chamomilla recutita), timjan (Thymus vulgaris), marina snäckor (Ostrea skal), valnöt blad ( Juglans regia blad), aloe (Aloe barbadensis), den Gotu kola (Centella asiatica) och olja av bergamott (Citrus aurantium bergamia).

Tatiane Donizete, författare Testad av Fabricio, berättade bloggen att vissa bristningar dök upp på höften efter graviditeten, som brytt henne lite. Hon använde Cicatricure Gel i två månader och fick bra resultat, eftersom produkten mycket hydrerad huden. "Min bristningar var röd och tjock och var gallring och röjning. De försvinner inte, men tillräckligt jämn ", sade han.

Rejane Costa, Marathon skönhet, uppgav också på sin blogg att godkänt användningen av Cicatricure. Med en veckas användning, säker det att gelen lämnade hennes mycket mindre uppenbara ränder.

Carol Costa, författare Beaute Moment, också gjort en översyn av Cicatricure på din blogg. Hon sade, efter att ha använt produkten, inte att hudbristningar inte försvinner eller minskar, men mycket gel återfuktar huden, förbättra dess utseende och automatiskt, bristningar.

Var kan man köpa Cicatricure Gel

Det genomsnittliga priset för produkten är $ 50,00 och kan hittas i de flesta apotek. På internet kan du köpa i Cicatricure Gel Onofre apotek för US $ 44,90.

Köp till lägsta pris!

Andra alternativ för att bekämpa hudbristningar

Elisabete Dobao påpekar att det finns andra produkter och behandlingar gjort i praktiken för att hjälpa till i kampen mot bristningar. "De måste hanteras, helst i början av sitt utseende. Det finns kemisk peeling, laser, användning av hem behandlingar, bland annat ", säger han.

Läkaren tillägger att intensivt pulserande ljus indikeras när hudbristningar är fortfarande röd ", eftersom ljuset attraheras av det röda pigmentet. Det vill säga, ju mer pigment, desto mer ljus attraheras och desto bättre resultat ", säger han.

Kombinerat peeling är också ett bra alternativ, enligt Elizabeth. "Den är gjord grunt etsning med syror eller kristall skalning, följt av peeling applicering av retinsyra, där patienten måste ta bort hemma efter åtta timmar, eller peeling glykolsyra som ytterligare avlägsnas i kliniken", förklarar .

Läkaren tillägger att behandlingarna göras hemma bör använda tillgångar genom nanoteknik. "Således tillgångar fragmenterade till minsta möjliga storlek, genomträngande mycket lättare på huden och öka dess effektivitet", säger han.

Förebyggande: hur man undviker uppkomsten av bristningar

Cicatricure gel: det är ännu effektiv mot bristningar? - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Men finns det sätt att förebygga uppkomsten av bristningar? Detta är en ganska vanlig fråga bland kvinnor.

Elisabete Dobao förklarar att för bristningar som kommer endast genom viktökning, är idealiskt underhåll av det. "Men de som uppstår av snabb tillväxt eller i magen av en gravid kvinna är redan svårare att förhindra eftersom oberoende av enskilda åtgärder", säger han. "Men hålla huden frisk och väl hydrerad hjälper till att bevara elasticiteten och förbättrar deras försvar i stressituationer", avslutade läkaren.

Så om bristningar är ett problem som stör dig, bli inte avskräckt! Det finns bra val av produkter och behandlingar för att mildra deras utseende.

Om du valt att välja att använda Cicatricure Gel, liksom många kvinnor gör så medveten om att han inte kommer att erbjuda mirakulösa och snabba resultat, men kan bidra till att mjuka bristningar, lämnar huden mer hydratiserade.

Om det är möjligt, även konsultera en hudläkare som kan indikera de bästa behandlingarna och produkter för ditt fall.