Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Foto: Uppspelning / Raka Minelli

När det gäller hår, det finns ingen regel eller konsensus: det finns de som tycker helt rakt hår; en del människor föredrar trådar "med motion", eller lockigt hår eller mycket lockigt. Och sanningen är att det i dag, för alla dessa önskemål, finns det en lösning när du har intressant hand apparater.

Torken, till exempel, är lång, en allierad i tid för att säkerställa jämnare hår, bland andra effekter; sedan kom strykjärn, som för alltid förändrat sättet att släta trådar ... Efter även locktång, stor allierad vid tiden för att vinna perfekta lockar och fantastiska frisyrer.

På senare tid har nya enheter fram med ett förslag för att underlätta det dagliga livet för kvinnor som gillar att ta hand om skönheten i håret. Bland dem, torkarborste, även om det har erövrat många människor delar fortfarande åsikter och / eller orsaka tvivel hos dem som inte har använt den.

När allt kommer omkring, vad betyder den här enheten? Hur man använder det? Vilka är skillnaderna mellan torkarborste och strykjärn?

Adriana Neto, frisör Esmell i Leblon, förklarar att torkar borsten är en enhet som lovar att gå utjämning ledningarna när du kammar. Det fungerar ungefär som platt järn, men naturligtvis med sina egenheter - börjar med format som är ännu en borste med borst, som verkar för att underlätta hantering och anslutning till håret.

Läs också: modellering borste: de bästa på marknaden och hur man väljer din

För Adriana, innan du köper en torkarborste, är det intressant att överväga vissa punkter. "Det är bra att tänka på din hårtyp och vad du söker. Om tråden är redan jämn, till exempel, tror jag att den här enheten inte ger mycket effekt. Men om ditt hår är väl vågig att lockigt, kan torkarborste vara en 'händerna på ratten' och är mycket praktisk ", säger han.

En annan viktig punkt, naturligtvis, är att välja en bra torkarborste, trots allt, är nu tillgängliga olika märken på marknaden.

Vilken är den bästa torkarborste marknaden?

Med så många alternativ, kan det inte vara så lätt att få en bra torkarborste. Men du kan få inspirerad med lite information och recensioner på den mest populära borstar marknaden. Kolla!

1. Mondial Magi Brush

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Bild: Tips

Det lovar att jämna ut ledningarna snabbt och praktik, vilket skapar en naturlig finish. Användning är så enkelt som en platt järn: bara att ansluta, justera temperaturen, förväntar varm och passerar trådarna, företrädesvis slinga för slinga.

"Resultatet är fantastiskt. Du kan också forma håret med det (...) när det lämnar spetsen 'taggiga' hår rörelse är bra ... "- Raka Minelli

Läs också: 210 frisyrer lätt för dig att göra ensam hemma

köpa

2. Acevivi Magi Brush

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Bild: Tips

En modern borste som lovar att reda ut och jämna effektivt snabbt och utan att skada trådarna. Orienteringen för användning är: för tjockt och burrigt hår, välj hög temperatur (210-230 ° C); för normalt hår textur, väljer den genomsnittliga temperaturen (190-210 ° C); för fint hår, välj låg temperatur (170-200 ° C).

"Håret är lisinho. Och det häftiga är att du kan sätta tips något inåt, så att håret inte ser så 'espigadinho' ... Jag älskade resultatet "- Raka Minelli

köpa

3. Lätt Brush Philco

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Bild: Tips

Det påstår sig vara den perfekta produkten för att köra dag till dag, lovar mer smidig och glänsande hår. Den har turmalin joner som tätar nagelbanden hos trådarna och minska frizz, och borst med keramisk värme, som säkerställer ett större skydd.

Läs också: Diva Hair: hur frisyr som kommer att göra dig sexig och sofistikerad

"Det är en smidig och cool, mycket naturligt, och hon skiner. Jag tror att lägenheten är att det ger mycket mer naturligt än platt järn. "- Karol Rodrigues

köpa

4. Borst Magi riggar

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Bild: Tips

Den kan användas för att jämna, forma och ge volym till håret. Praktiken har snabb uppvärmning och jon-teknik keramik, som garanterar mjukhet och glans till håret, allt utan att låta dem torka.

"Jag trodde att produkten utmärkt kostnad / nytta. Kom ihåg att det inte är ett strykjärn, så det kommer inte att jämna ut en. Effekten är att det ger en mönstrad borste, som jag tyckte var mycket bra för en förändring frisyr, eftersom det jämnar, formar och ger volym. "- Michele Domingues

köpa

Läs också: Hur Babyliss: lär steg för steg med tips för frisörer

5. Samling Pro Revlon

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Bild: Tips

Det finns en hårtork i format och även med pensel funktion, det vill säga, lovar torra, släta och räta ut håret på mycket kortare tid, och ger glans till håret.

"Med den magiska pensel, det tog mig bara 10-15 minuter för att låta det torra och perfekt rakt hår." - Jessica Gör

köpa

6. Tangle Teezer Blow Styling

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Bild: Tips

Torka och släta håret, lovar en perfekt borstning utan att dra kablar och även ge glans och frizz reduktion. Hemligheten ligger i dess "speciella format" med tänder som tar bort snabbt fukt från håret.

"[...] Jag har inte använt något och jag kan säga med alla bokstäver som fungerar! Förut brukade jag ta 35-40 minuter att borsta håret - nu när tiden har sjunkit till 15 till 20 minuter, eftersom det eliminerar förtorkning. För att inte nämna att hennes hår tjäna en otrolig glans och frizz minskar märkbart. "- Karen Bachini

köpa

7. I Styler

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Bild: Tips

Annan form av de flesta torkar borstar, kombinerar denna borst kamning och löst hår med den roterande rörelsen hos en uppvärmd cylinder. Löftet är en mjuk, naturlig effekt med en vackert hår.

"Resultatet var mycket vacker, jag älskade det. (Men) det tog mig ungefär en timme att göra allt mitt hår, som jag inte njuter av det, trodde att den skulle vara snabbare. "- Lindsay Woods

köpa

8. Oemotståndlig mig Jade

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Bild: Tips

Med speciell turmalin keramiska värmeytan, lovar borsten rakt hår snabbt, enkelt och utan att skada gängorna.

"Det är väldigt snabbt att göra, sparar du verkligen halva tiden det skulle ta att använda ett strykjärn. Trim, glans, struktur, känner sig mycket värt investeringen. "- Karen Alves Lima

köpa

X torkarborste skvalp

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Foto: iStock

Även om förslaget är nästan densamma, de resultat som uppnåtts med torkarborste och strykjärn vanligtvis annorlunda, som kan dela åsikter: vissa människor fortfarande föredrar den traditionella strykjärn, medan andra har överlämnats till fördelarna med denna relativt ny produkt på marknaden .

Att tala om skillnaden mellan de två produkterna, frisör Adriana påpekar att torkar borsta några "platta" trådarna. "Hon kommer att borsta och utjämning, så smidig effekten är lägre än i styrelsen", säger han.

För Adriana, är användningen av torkarborste fortfarande lite lättare än platt järn. "Sammantaget borsten lämnar en mer naturlig finish även i förhållande till plattan (som lämnar mycket rakt hår).", Säger han.

Det är också värt att notera att med strykjärn, var det svårt att modellera håret "in" eller "ut", som är mycket enklare med hjälp av torkarborste.

Tips för bättre resultat

Borsta torkare: känna till dess fördelar och hur man väljer din

Foto: Uppspelning / Karen Bachini

Han överväger att köpa en torkarborste? Förutom att välja en bra produkt, det finns andra tips som kan hjälpa i tid för att vinna ett bra resultat i håret!

Använd en termisk skydd: som i fallet med den gemensamma torkning och locktång är mycket viktigt att använda ett termiskt skydd innan torkarborste, vilket förhindrar trådarna från att skadas av maskin värme.

Dela upp håret i strängar: Adriana påpekar att tricket är att separera flera trådar och gå borsta vardera. Beroende på vilken typ av hår, är det nödvändigt att passera enheten på varje del mer än en gång för att få ett bättre resultat.

Använd aldrig produkten till vått hår: om inte produkten har skillnaden av också torka ut trådarna, aldrig använda den traditionella torkarborste i våta strängar, eftersom detta kommer att "steka" dem, såsom i fallet av järnet, varnar Adriana.

Överdriv inte användningen: som i fallet av torken och platt järn, kan överdriven användning av torkarborste skada och trådarna. Använd sparsamt (inte varje dag).

Respektera särdrag håret: de flesta torkar borstar har mer än en temperatur, då tricket är att veta hur man använder dessa olika temperaturer. fint hår, till exempel, inte kräver den maximala temperaturen ordningen.

Reda ut håret innan: Ett enkelt tips men viktigt är att kamma trådarna med en vanlig borste innan användning av torkarborste, kommer detta att underlätta utjämning och förhindra ytterligare skador på håret.

Torkarborsten är en annan eletroportátil som kom med löftet att underlätta det dagliga livet för kvinnor som gillar att ta hand om ditt hår! Som fallet är med andra produkter inom skönhetsindustrin, dess resultat delade meningar ... Det finns de som förklarar att "inte längre kan leva utan", men en del säger att de fortfarande föredrar traditionell torktumlare eller strykjärn redan populär. Och du, redan testat?