Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Thássia Naves

Lamporna är goda allierade för kvinnor som vill ge en förändrat utseende utan att vidröra längd. Men vissa brunetter kvinnor är osäker om lamporna är ett bra sätt att gå. Gör kombinerar? Det kommer att vara så mycket förstör ledningar? Belysning gör vad nyckel? Dessa är några av de frågor som brunetter kvinnor har tid att besluta om trådarna.

Känd som Bruna Marquezine, Fernanda Paes Leme och Sabrina Sato gick belysningen och rensat sina ledningar. Säkringarna hjälpa belysa sina ansikten och att ge en bruten i håret ton, och ger en förändring i det visuella.

Brunetter med ljus kombinera?

Till frisören och kolorist, Marques de Paula, ljusen till mörka kvinnor kombinera ja. "Eftersom det finns konsekvens i toner som valts för låsen," han tror. Tanken är att låsen är alltid den mest naturliga som möjligt. "Det är, utan att skapa märken på håret, så det finns inget underhåll av beroende", förklarar kolorist.

När frisören Nilceia Rock Coiffeur, Sandra Santanna, brunetter kvinnor som vill ljus bör notera några detaljer så att strängarna matchar din hudton. "Om hon har en mer gulaktig, golden (varm) ton kombinerar ja." Lights på honung ton, Kaliforniskt, ombre hår och hår dyster är bra alternativ. "Honey Tom blir aldrig gamla eftersom grå", sade frisör.

Förutom att ta hand om den grå tonen, är det viktigt att se till att inte överdriva det i ljuset och till slut förlora den mörka kvinnans funktioner. "Brunetter när de söker mig fråga briljans för ditt hår utan att förlora sin naturlighet utan förbättra det som redan är vacker", säger Marques de Paula.

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Supervaidosa

Typer av lampor som matchar brunetter

Med utvecklingen av teknik, kan kvinnor i dag välja flera sätt att göra ljus. Från dem som lämnar flest lampor bevis ännu mer diskret tekniker som endast belysa ledningarna.

För det första finns en subtil skillnad mellan ljus, lås och reflektion. Lamporna är en process för att ändra nyans av endast en liten del av håret, lämnar naturliga garn så väl. Eftersom reflektions innefattar ett större antal trådar och orsakar en mer märkbar effekt. Bland de processer, låsen är de som lämnar mest markerade trådarna och ger en ljus look till håret.

Kolla in de 4 huvud metoder för att göra dessa processer:

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women TipsMorena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Kaliforniska Drude av Priscilla; ombre (eller mjuk kaliforniska) de bloggare Niina Secrets; ombre låser med bloggaren Luiza Accorsi och dyster bloggaren Camila Coutinho gjord av Marcos Proença

Californian: Det är en teknik som helt fler tips, rensa dem. Inspirerad av surfare, Kalifornien lås blev populär efter många kända delta tekniken.

Ombre Hår: tanken är att låta håret med en skuggig titta speciellt på tips. Skillnaden är att den kaliforniska ombre skapar en gradient med trådarna, som inte är så markerad.

vekar: detta är en av de mest använda teknikerna redan ganska populär och känd för en lång tid. Små hårstrån är målade från rot till topp, lämnar välmarkerade trådar och rensa en stor del av håret.

Sombre Hår: Det är den nyaste tekniken för att göra ljus. Idén kommer från ombre hår, men resultatet tenderar att vara mjukare. Med tekniken, är vitare med mycket nära de ursprungliga hår toner, vilket skapar en diffus och mycket naturlig look.

Vård före och efter

Det är viktigt att uppmärksamma viss försiktighet innan kapitulera för belysningen. "Good hydrering att ge näring åt tråden, keratin-baserade, en vecka innan lamporna för att stärka håret eftersom färgen kommer att få den att bryta," råder Sandra. Andra tips, som ges av kolorist Marques de Paula, är: använd alltid schampo och balsam och god kvalitet som är lämplig för din hårtyp och ger näring åt håret varje vecka med vissa produkter och god kvalitet.

Genom att göra trådar, måste man fortsätta med trådarna. "Eftersom kunden har redan en sådan försiktig med håret innan ljuset, just kontinuiteten som det har varit," upprepar Marques de Paula. Den kolorist förklarar att, oftast, är lamporna bara gjort med färg och inte kräver användning av blekning, vilket minskar skador på håret.

Nedan finns några viktiga produkter för brunetter som har eller kommer att ha, ljus:

Kit Rodrigo Cintra för hår med reflektion och ljus för R $ 97,70 i Beauty Web

Kit Rodrigo Cintra för hår med reflektion och ljus för R $ 97,70 i Beauty Web

Color Care Shampoo Keune för $ 64 på Sephora

Color Care Shampoo Keune för $ 64 på Sephora

Balsam för färgat hår eller Bleach Blonde lampor för R $ 42,80 under säsongen Cosmetics

Balsam för färgat hår eller Bleach Blonde lampor för R $ 42,80 under säsongen Cosmetics

Kit Native SPA hair hydrerad genom R $ 81,97 i apotekare

Kit Native SPA hair hydrerad genom R $ 81,97 i apotekare

fuktmask för färgat hår L'oréal por R$122 na Belezza

fuktmask för färgat hår L'Oreal för $ 122 i Belezza

Dye Schwarzkopf Igora för $ 19.90 på The Beauty Box

Dye Schwarzkopf Igora för $ 19.90 på The Beauty Box

Cream att kamma betonar färg på $ 21,90 i Eudora

Cream att kamma betonar färg på $ 21,90 i Eudora

Serum Nutri Aktiv för R $ 77 på Adcos

Serum Nutri Aktiv för R $ 77 på Adcos

3 guld tips för brunetter med ljus

För att värdera ljus, frisörer gav några tips för brunetter:

  1. För varje typ av ljus, det finns en klippa som faller bättre. Men för dem som vill träffa utan att vara osäker, är toppen att satsa på kulminerat.
  2. Om nyanser av ljus, är utsikten inte samförstånd. För Sandra, den gulaktiga toner är den mest rekommenderade. Däremot kan kvinnor som har svart hår föredrar röda toner, som "svart hår öppen bättre för röda", sade frisör.
  3. När det gäller Paula Marques, bör dessa toner aldrig användas. Brunetter bör föredrar mjukare rödaktiga toner. "Jag föreslår honung bruna toner, cognac brun och bränd karamell."

Vad män tycker brunetter med ljus?

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Catarina Cunha

Att veta vad män tycker om val hår kvinnor någons gissning, eftersom oftast de inte ens märker förändringen, är det inte? Vissa män gav sina åsikter om brunett med ljus, de gillar?

De flesta av dem sa ja. Bruno Sampaio, 25, brunetter med ljus ser bättre ut, men det brukar inte märker mycket förändring i håret för kvinnor. "Först när förändringen är mycket stor, men som regel, nej."

Bruno Jareta, 26, håller med sin namne och även gillar brunetter som gör ljus, men han värderar den naturliga tonen i säkringar. "När inte särskilt stark, tror jag vacker", säger han. Men på frågan om han märker den tid som kvinnan förändrar hennes hår, är svaret att vi märker även när förändringen är radikal. "Den subtila reparation när få dåligt. När det är bra verkar det som om det var hår naturligt, inte förstår, och säg mig, jag kan inte komma ihåg den tidigare ", tillägger han.

En annan som gillar brunett med ljus är Felipe Toledo, 23. "Jag tror är intressant." Och för honom, subtila förändringar är inte heller märkbar. "När de skär några fingrar ibland inte förstår, men när du ändra färg, stil, så ja. Oftast inser jag. "

Vem gillar också ljus, men utan överdrift är Juliano Sousa, 24. "Jag tror att lamporna är sval när inte i överskott. starkt ljus ibland bli lite överdrivet. "På märka förändringarna, sade han att reparationer. "Jag reparera hår eftersom det är en av de punkter som mest slår mig inte en kvinna. Jag tror, ​​i synnerhet, är håret en stor bra kvinnliga välkommen kort ", säger han.

Redan Leandro Arantes, 25, gillar inte mörka kvinnor med ljus. "Jag tycker inte om, jag tror att en liten modefluga," anteckningar. Det är inte heller märka förändringarna. "Knappast, endast om det är mycket betydande förändring", tillägger han.

En annan som föredrar naturliga brunetter, utan ljus, är Bruno Bircol av 23 år. Men han är inte märker förändringarna. "Men det beror på förändringen eller hur? Om långt hår raspadinho stil Ronaldinho, är det lätt att se ", skämtar han.

Rätt x fel

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Modices

När du gör lamporna tänds upp och en del frågor, aldrig göra misstag, frisörer gav några instruktioner:

  • Gör ljus när deras ledningar är friska. Om du har någon kemisk process och har skadat hår, vänta tills ledningarna är frisk igen.
  • Använd alltid schampo och balsam som lämpar sig för färgat hår, det hjälper att hålla dem hydrerad och friska och ser till att färgen tar längre tid att blekna.
  • Den retuschering av ljus beror på den teknik som används. Ju mer naturlig och smidig för effekten, desto mindre behov av att röra upp, vilket bidrar till att bibehålla hälsan hos ledningarna.
  • Ta hand om de gråa toner som kan åldras brunetter kvinnor som gör dessa lampor.
  • Var alltid noga med att inte förlora den naturliga looken av brunett, ändra tonen i dina trådar. Så alltid föredrar mer naturliga ljus och färger närmare sina ledningar.

Lamporna är bra för brunetter att ändra utseendet på dem som är trötta på enformighet. Med hjälp av tekniken och rätt nyans för ditt hår och anpassar sig till din hudtyp, brunetter med ljus är en hit och garantera framgång bland alla.

Låt dig inspireras: Brunetter bloggare med ljus

Nedan ett foto sekvens av bloggare som är brun och har valt att göra lampor för att inspirera dig och välja den bästa tekniken och det bästa skugga för dina trådar:

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Das Guimarães


Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Lala Rudge

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Catarina Cunha

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Lalá Noleto

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Rayza Nicácio

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Betty

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Blog Thássia

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Stupid Girls

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / inredning och höga klackar

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / Blog Catherine

Morena med ljus: en perfekt kombination för att ändra utseendet - Women Tips

Foto: Uppspelning / The Fashion Hall

Hur man tänder hemma

Om du vill ljus men kan inte investera i en lounge, lära sig tekniker med videoklipp nedan och göra själv. Men kom ihåg: varje förfarande av radikala förändringar i håret kan vara riskabelt. Det är alltid rekommenderas att göra dessa behandlingar i skönhetssalongen med specialiserad personal.