Foto: Uppspelning / Glambox

Foto: Uppspelning / Glambox

Den Bepantol salva är väl känt för sina mirakulösa effekter, för att skydda barn blöjeksem eller andra användningsområden som har blivit populära. Med tanke på denna mångfald av funktioner, Bayer laboratorium, som ansvarar för att producera Bepantol skapade en viss linje för vissa behandlingar.

Den Bepantol Derma linje är specifik för att återställa hydrering av hår till tå, förklarar Carla Rangel, marknadschef Bepantol Derma. Den viktigaste komponenten i produkten är Dexpantenol en aktiv pro-vitamin B5 känd för sin rika återfuktande egenskap.

"Bepantol Derma är en mångsidig produkt som kan användas för många ändamål", säger Carla. Det finns inga kontraindikationer för dess användning, enligt marknadschef. "Endast om det finns överkänslighet mot någon komponent i formeln", varnar Carla.

Linjen omfattar tre versioner: i lösning, kräm och läpp regenerator. Därefter se i detalj hur och var man kan använda varje version.

Bepantol Derma lösning

Foto: Upplysningar

Bepantol Derma lösning för R $ 20,99 i Netfarma | Foto: Upplysningar

Derma Bepantol lösningen är en flytande produkt som kommer i en 50 ml kolv och kostar i genomsnitt $ 24. Den innehåller höga halter av dexpantenol som hjälper full hydrering på plats används. Ingen alkohol, parfym och färgämnen, är lämplig för alla människor.

Läs också: Bepantol: vet befogenheter denna fantastiska salva

Deras användningsområden:

 • Återfuktar håret lämnar det mjukare och glänsande och är flytande, inte tynga ledningarna;
 • Avhårade områdena fuktgivande och skyddande irritationer;
 • Aftershave ger fukt till irriterad område av bladen;
 • hårbotten för att stärka trådarna.

Trots att användas i områden utan ull på båda bladen som med andra metoder, Bepantol Derma har blekning egenskaper, som rapporterats av Carla och därmed dess funktion inte är klara området men hjälpa till naturlig förnyelse hud.

Håret bör Bepantol Derma lösning ingå i tråd hydrering steg för att intensifiera det. "Under huden, är den bästa användningen berusade bomull och applicera över önskat område", förklarar marknadschef.

Bepantol Derma Cream

Foto: Upplysningar

Bepantol Derma Cream för R $ 21,13 i övningar | Foto: Upplysningar

Den Bepantol Derma Cream, som namnet antyder, är en krämigare och mer koncentrerad produkt, perfekt för uttorkade områden. Produkten levereras i en tub med 20g och kostar i genomsnitt $ 22. Förutom dexpantenol, innehåller mandelolja söt och lanolin, ingredienser som förbättrar hydratiseringen omedelbart återställa huden.

Deras användningsområden:

Läs också: De kroppsdelar i störst behov av hydrering

 • friktions områden som knän, armbågar och klackar;
 • Den kan också användas i områden avhårade hjälpa hydrering;
 • Nails för att stärka dem,
 • Nagelbanden fuktgivande dem;
 • Area under ögonen;
 • Mindre skador såsom brännskador, hjälper förnyelse hud;
 • Healing tatueringar.

Genom sin form är Bepantol Derma Cream ideal för att bära i påsar och necessaires och kan användas när som helst på dygnet. "Det reparerar hudhydratisering hjälper till att hålla det friska, och hjälp i sin naturliga förnyelse", förklarar Carla.

Dess tillämpning är enkel och, som i grädde kan användas direkt i det område som skall hydrerad och återanvändas vid behov. Att vara en klibbig produkt och lämna det vita området, den bästa tiden att tillämpa den är läggdags.

Bepantol Derma Regenerating Lip

Foto: Upplysningar

Bepantol Derma Lip regenerator för R $ 29,71 i Onofre | Foto: Upplysningar

Den Bepantol Derma Regenerating Lip har en mer specifik funktion av läpp hydrering. Dexpantenol innehåller också i sin formel, och vitamin E för att skydda läpparna mot fria radikaler.

Produkten är ett läppbalsam med 7,5ml och säljs i genomsnitt för $ 29. "Det har reparativ och antioxidant åtgärder som hjälper läppar stanna hydrerade och ultra frisk", tillägger marknadschef Bepantol.

Erfarenhet av Bepantol Derma

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Vissa kvinnor detaljerad sina erfarenheter med Bepantol Derma. Gleice Bernardini har upplevt alla Bepantol Derma. "I mycket bra lösning är att blanda masken till hydrering. En undre lock är stor, men är mycket fett hår ", förklarar han.

Läs också: Aussie 3 minuters mirakel: intensiv hydrering på bara tre minuter

Att återfukta läpparna, Gleice föredrar att använda Derma Cream istället reparatör Lip. "Step i munnen innan du går till sängs och nästa dag är lisinha och mjuk. Det enda problemet är att det är melequenta och vitt, men det är mycket bättre än andra produkter för detta ändamål. "Hon har också använt Bepantol Derma Cream i mörka ringar och mycket uttorkade områden och säger platsen känner sig mycket mer hydratiserade.

Fernanda Ribeiro Franco använde Bepantol Derma Cream för att läka en tatuering, efter riktlinjerna för din tatuerare. "För vad salvan visades mig, såg jag effekt. Hjälpte healing och hålls släckt plats ", påpekar han.

Susi redan Loyola är en annan brinner produkter Bepantol Derma. "Jag använder för många saker. Grädde, jag använder för läpparna, till nagelbanden innan spikar, tatuering, och lösningen att passera i benet efter vaxning och göra hydrering i håret ", beskriver de olika funktionerna hos produkten för henne, och tillade att de gör bortom det löftet.

Riktlinjerna expert

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Det är viktigt att veta om alla dessa fördelar som Bepantol Derma löften bekräftas av experter. Dr Andrea Monteiro de Araújo, medicinsk hudterapeut och forskarutbildning inom dermatologi, på grund av dess komponent dexpantenol, provitamin B5, den Bepantol Derma främjar hydrering av hår och hud.

Dess hygroskopisk handling, dvs absorberar vatten är det som hjälper både fukt som att stimulera cellförnyelsen. "Det bör användas i hårbotten för att stimulera tillväxten av starka och hydratiserade ledningar och torr hud eller känslig," råder läkaren om användning av produkten.

Läs också: Capillary Hydra: hur man behandlar kablarna hemma

Den Bepantol Derma bör kontraindicerat hos personer med överkänslighet mot produkten, som han hade kört marknadschef. Rekommenderar dock läkaren att du undviker att tillämpa produkten i slemhinnan, hud med akne och skadad hud.

Dra. Andrea ger också antydan att använda Derma Bepantol håret så att de tar längre tid att vända vitt. Redan på användningen av var och en av de produkter som tyder på att krämen, ha större makt fukt och inställning är idealisk för huden. "Redan i hårbotten, Bepantol lösningen blir en bättre produkt."

Dr Andrea är Bepantol Derma effektiv som en brandpost, men det är inte den enda produkten i sitt slag. "Den kan användas i kombination med andra produkter. Och framför allt kan man inte generalisera dess användning för alla hår problem, kan brister i denna riktning är den mest skiftande kräver expertbedömning, "guider.

Hur man använder: tips från bloggare

Inte vara tvivel om användningen av Bepantol Derma, här är några videoklipp med bloggare använda och utvärdera produktegenskaper.

Bepantol Derma lösning

Bepantol Derma Cream

Bepantol Derma Regenerating Lip