Pantogar: ett mirakel mot håravfall - Kvinnor Tips

Foto: Reproduktion

"Mitt hjärta medicin är Pantogar. Jag försökte ett tag och jag kan inte leva utan. Hår växer snabbare och starkare, inte spiken inte bryta tills huden verkar förbättra "- det är hur många kvinnor har beskrivit den till synes otroliga kraften i Pantogar. Ställ frågor om produkten, dess användningsområden och riskerna med behandlingen.

Vad är det och hur är Pantogar?

Enligt bipacksedeln, är Pantogar en kombination av keratin, cystin och andra sammanslutningar av substanser, som anges för "diffust håravfall (håravfall av okänd anledning). Degenerativa förändringar i strukturen av hår (hår försvagats, tunna, icke-duktilt, spröd, livlöst, ogenomskinlig och färglös); hår skadas av solljus och UV-strålning; förhindra uppkomsten av grått. Störningar i tillväxten av naglar (sköra naglar, spruckna och något flexibel). "

En hudläkare Helena Zantut att "Pantogar är en pool av vitaminer och aminosyror som hjälper till bildandet av hår och med." Med andra ord, uppfyller denna produkt avsaknaden av flera vitaminer i kroppen och därmed kan få goda resultat vid behandling av förlust och försvagning av trådarna.

Den Pantogar verkligen fungera?

Enligt data för läkemedlet platsen, en del efterforskningar med Pantogar användare visar att ca 70% av dessa kvinnor hävdar att behandlingsresultat överträffat deras förväntningar.

Helena är viktade för att ge din åsikt om produkten: "[det Pantogar] är mycket bra, men kvinnan måste vara i behov av dessa vitaminer och framför allt, ta reda på orsaken till håravfall."

För detta är det bästa råd alltid söka en hudläkare du litar på, så att han specifikt kan bedöma hennes tillstånd och föreskriva den bästa behandlingen. "Det är inte rekommenderat att gå utan att ta vitaminer, eftersom det kan ge fysiska problem", förklarar experten.

Vilka försiktighetsåtgärder som krävs för att säkerställa bästa resultat?

Att konsultera en hudläkare, måste du tillhandahålla all relevant information om ditt problem. Om det tar din sömn är håravfall, gallring trådar eller spikar, måste du att grundligt utreda orsaken till symtomen, och först därefter bestämma lämplig medicin.

För Helena, de livsmedel som konsumeras dagligen har också stort inflytande på utvecklingen av denna typ av hälsoproblem. Ändra kosten kan i vissa fall, för att säkerställa bättre resultat än läkemedelsbehandling. "Det bästa är god mat" garanterar hudläkare.

Du måste också avgöra om dina ledningar faller eller bara bryta, enligt produktens hemsida. Den Pantogar kan stoppa hösten, ökar metabolisk rot aktivitet, aktiv celldelning och därigenom stimulerar en sund tillväxt av trådarna. Men om problemet är fördelningen, det kanske inte är den bästa lösningen.

Hur mycket kostar behandlingen?

Den Pantogar är inte en billig produkt - och detta är en av de viktigaste klagomål om produkten finns. I en undersökning i flera apotek varierar kontantpriset för 90 tabletter mellan R $ 140,57 och R $ 153,68. En låda med 30 tabletter ut för nästan en tredjedel av det, men som den rekommenderade behandlingen är vanligtvis två till tre kapslar om dagen, inte värt att investera i lådan med mindre.

Ett alternativ är att ha att manipulera läkemedlet. Vissa rapporter inser att effekterna är likartade, och i vissa fall ännu mer uttrycksfulla. Bara söka efter en kompoundering apotek att beställa produkten - värdet varierar kraftigt från en anläggning till en annan.

Varning: ta inte läkemedel utan recept och läkare.