Makeup till skolan: hur man gör dig redo för klasser - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

För mer fåfänga flickor från att gå i skolan kräver också viss produktion, naturligtvis, utan överdrift. Många av dem inte må bra, till exempel, lämna hemmet "tvättade ansiktet." Så en frekvent fråga är: kan min makeup för att gå till skolan?

Luciano Alencar, makeup artist Pierre Louis Coiffeur, påpekar att flickor kan göra en makeup för att gå till skolan, bara att det måste vara mycket ljus. "Hemligheten med skolan är att göra flickan att vara 'naturligt vackra'", säger han.

Helst då är det att låta den visuella och naturliga. Den makeup bör vara diskret, snabbt och enkelt att retuscheras. En utförligare makeup bör leta efter speciella tillfällen eller för att gå till ballad.

Luciano Alencar förklarar att göra för skolan bör vara mycket lätt av flera skäl. "Vanligtvis är klasser hålls på morgonen, flickorna är fortfarande ny och många skolor godkänner inte en överdriven makeup", säger han.

"Jag föreslår alltså att göra 'vacker, som om han just hade vaknat,'" skämt makeup artist. "Du kan tillbringa en bas, en lätt rodnad och även mascara och glans utan att passera punkten. Jag tror att använda skugga och svart liner är väl över och de bör användas för en kväll händelse ", tillägger han.

Bianca Demetrio, 17, säger att hon tycker om att göra en lätt makeup för att gå till skolan. "Så varför gå till skolan tidigt, med den sovande ansikte. Åtminstone en bas, en concealer och läppglans måste gå ", säger han.

En annan super viktigt tips är inte glömma att passera solskyddsmedel i ansiktet innan makeup. Ju mer du stannar en lång tid i klassrummet, på vägen tillbaka och skolan och även i intervallet timmar, kommer du att bli utsatt för solljus. Välj en lämplig produkt till din hudtyp (fet, torr eller blandad) och använder den dagligen. Alltid komma ihåg att hudvård bör börja tidigt!

Den idealiska makeup för skolan

Makeup till skolan: hur man gör dig redo för klasser - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Makeup artist Luciano Alencar lär steg för steg i en makeup som helt kan fås att gå i skolan:

  • Börja med en god grund i hudfärg. "Utan överdrift, bara för att förena huden", säger han.
  • Använd sedan en bra concealer för att dölja mörka ringar. "Använd tydliga mascara att kamma ögonbrynen. Kom ihåg att de alltid ska vara aktuell, "makeup artist.
  • Applicera en ljus rodna, bara för att ge en färg till kindbenen. "Ingenting att göra det docka ansikte på morgonen 7:00," skämt makeup artist.
  • En mascara för att markera ögat är tillåten.
  • Välja nyanser av läppstift clarinhos som naken och rosa eller glans. "Låt vermilion för natten", makeup artist.

"Med detta göra grundläggande är flicka vacker och naturligt att riva i skolan", avslutar makeup artist Luciano Alencar.

inspira

Kolla in några videos där bloggare lär steg-för-steg smink till skolan:

Med alla dessa tips och inspiration är lättare att gå till den vackra skolan och mår ganska bra!