Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Inget bättre än att vara med en vacker makeup. Ännu bättre om hon förblir felfri under hela evenemanget. Har du någonsin tänkt att du obehagligt att vara i mitten av en part och att dimma och skugga börjar suddas ut? Eller bara iväg till krossa basen start att droppa och hennes ansikte ser ut som det smälter?

Men misströsta inte, i dag finns stora produkter som hjälper makeup hålla intakt länge nog. Dessa produkter kallas fästen (eller efter makeup), och kan vara ett bra alternativ för att hålla makeup längre.

För att förstå lite mer funktionen av denna produkt är giltigt att känna till olika mellan honom primern och behandlare produkter bidrar också till att öka hållbarheten hos makeup.

Primer fixerings X X behandlare

Enligt makeup artist Anna Glam, den berömda hallen CKamura Campinas har primern funktionen att minimera porer och jämna ut huden innan de får makeup. Samtidigt har innehavaren avsikt att hålla smink längre, vilket garanterar längre. Redan efterbehandlaren och hjälp med att säkerställer också en vacker yta också dölja porerna, som används såväl som fixare, efter utgången av makeup.

Enligt professionell, kan vissa produkter har liknande funktion som de placerade, eftersom den kompakta som hjälper till att hålla basen "på plats", eller transparent puder för att inte låta läppstift avloppet.

"Vi kan använda alla tre produkter tillsammans när vi tänker på en makeup hög slitstyrka. Till exempel en stor händelse som ett bröllop eller ett jobb som en person behöver för att få redo på morgonen till kvällen ", säger Anna.

Hur man använder makeup fixer

Förekommer allmänt i form av spray, är denna produkt en bra kamrat för kvinnor med fet hud. Beroende på märke, är användningen av vägledning för att använda före och / eller efter makeup.

För användning utan fel, om det är spray, helt enkelt skaka flaskan och tillämpa den på cirka 25 centimeter från ansiktet upprätt med slutna ögon och undvika inspirera den här gången. Nu är det bara vänta några sekunder för produkten att torka, och voila! Makeup gjorda för att hålla!

Det finns också fästen i Post, mycket lämplig för fet hud. Dessa sprids på huden försiktigt efter makeup är klar. En annan typ av fästelement är produkterna i grädde. Oftast med specifika funktioner såsom fäst läppstift eller skuggor, de appliceras före makeup.

Fasteners makeup rekommenderas av bloggare

Om du är osäker på vilken fästanordningen som bäst passar dina behov, kolla in yttrandet från bloggare på de mest populära produkterna för att fixera makeup:

1. Fix MAC +

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Eftersom företaget beskriver, är denna produkt som en lätt dimma som innehåller olika vitaminer och mineraler, vilket garanterar en känsla av friskhet och lättnad för huden. Kolla in yttranden från bloggare Karen Bachini den här produkten här.

2. Innehåller 1g Making of

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Taggen definierar som en produkt som ger hållbarhet för smink, med snabb torkning. Som instruktioner endast bör tillämpas efter avslutad makeup. Kolla in yttranden från bloggare Renata Fukuda på denna produkt här.

3. Urban Decay All Nighter

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Spray fixativ allergivänliga, lovar att lämna intakt makeup för upp till 16 timmar. Med ny förpackning, är lämplig för alla hudtyper och olika klimat, denna spray skapar en mikro-fin dimma, vilket underlättar jämn fördelning av produkten. Kolla in yttranden från bloggare Bruna Tavares för denna produkt här.

4. Spray Catharine Hill makeup fixer

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Denna produkt skall användas för att rengöra huden innan processen startas av smink, och appliceras på nytt efter avslutad. Kolla in yttranden från bloggare Marcelle Pinna den här produkten här.

5. Fix Eudora Gudomliga

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Med löftet att förlänga varaktigheten av makeup upp till 8 timmar har detta fästdon behaglig doft, och formulering med pro-vitamin B5 och E-vitamin, med fuktande och antioxiderande egenskaper. Kolla in yttranden från bloggare Jú Lopes på denna produkt här.

6. Neez Fixer makeup

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Rekommenderad användning efter avslutad makeup, kan denna produkt användas antingen i ansiktet som halsen. Enligt tillverkaren, erbjuder omedelbart skydd utvidgas till smink hela tiden. Kolla in yttranden från bloggare Nathy Farias den här produkten här.

7. Charmig Fixer makeup

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Den avsedda användningen för både make-up dag till dag, och för de speciella tillfällen, är denna produkt rekommenderas för alla hudtyper. Kolla in yttranden från bloggare Jana Sabrinna den här produkten här.

8. Serinet Make-up avslut

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

En annan makeup fixer alternativ, lovar denna produkt för att hålla makeup för en längre period, främja skönhet och komfort. Kolla in yttranden från bloggare Laly Oliveira den här produkten här.

Idealisk för att upprätthålla se oklanderlig, kan fästanordningen vara till stor hjälp. Ett alternativ för att göra makeup håller längre är att använda termisk vatten. Detta, förutom att återfukta huden hjälper också bestämma makeup. Det är dock värt att betona i varma, fuktiga dagar fästanordningen är det lämpligaste alternativet.