Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Östra kvinnor ta inte bara med fantastiska kulturer och exotiska rätter. Oriental skönhet är något annorlunda och delikat.

Så mycket som varje land har sin egenhet i form av ansiktet, i ögonen på linjerna, det är gemensamma för de östra kvinnor svagt gulaktig hud, sneda ögon och rakare fransar egenskaper.

Det finns alltså trick och sätt att förbättra det sätt viss orientalisk skönhet med smink, belysa de funktioner och skapa effekter, alltid med fokus på den största skillnaden i utseende: de sneda ögon.

Lär dig att framhäva din look med smink i vissa färger, förutom att lyfta fram sina fina drag med en väl förberedd hud och en fantastisk mun.

Hur man värderar de sneda ögon

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

De sneda ögon tenderar att ha platt mobil ögonlocket, utan tanken på djup som erbjuds av den konkava i fallet med västerlänningar. Därför, svart, grått, bly och bruna färger är välkomna. "De mörkare färgerna ger intryck av djup", tillägger makeup artist Pablo Joseph, av Gemini Lounge.

Läs också: Guide Oriental Beauty: göra, okomplicerade hud och hår

Men inte för att väga och göra ögonen ännu mer sluten, är spetsen helt smetar, vilket försämrar nedifrån och upp, från den mörkaste till den lättaste. För att öppna och ytterligare framhäva utseende, investera i vit penna, beige eller naken för vattenlinjen under vatten och missbruk av masker ögonfransar.

De sneda ögon kan värderas för evigt, oavsett tillfälle. Bara att veta vad man ska använda för att inte göra misstag och få ett annat resultat än väntat, både på dagen och natten.

Makeup för dagen

Enligt Pablo, samt västra bör dagens makeup vara lätt och verkar naturligt. Huden bör ha god täckning för att uthärda hela dagen, men på samma gång bör erbjuda en naturlig finish.

Ögon, investera i böter beskrivs alltid dra ändarna upp något, för att förhindra ögon som förefaller minskat. Missbruk av ögonfransar mask för att öppna ögonen, och om du föredrar, börjar denna process med ögonfransböjare.

För ett möte i ögat utan att få alltför tung, esfume lite brun nyans av den konkava nedåt regionen. Läppstiftet ska användas enligt önskemål och miljö. Känn dig fri att använda färg och konsistens.

Läs också: 10 makeup idéer att använda när den träffar lättja

Titta på videoklipp nedan för att komma inspireras i tid för makeup för dagen:

Makeup för natten

Natten ger rätt att missbruka lite makeup. utstående ögon, munnar och starkare markerade ansikten är gratis här.

För ögonen är det inslag av mörka skuggor, som ger känsla av djup för ögonen. Skiss lite tjockare, med de tips markerat erbjuder en otrolig effekt. Professional rekommenderar målet mycket mask, och, i förekommande fall, investera i lösögonfransar.

Ansiktet kan mer markant med starkaste rodnar. Var noga med att inte alltför finjustera kinderna med effekten. Helst harmoniserar han sitt ansikte. I munnen, mörka färger är välkomna, men vilken färg passar bra för tillfället. Investera i läppstift med matt textur, som markerar läpparna.

Se fler tips och öva makeup tekniker med filmerna nedan:

Läs också: rökiga ögon till Eastern

En bra makeup beror på struktur och ansiktsform, hudfärg, och framför allt smak. Utforska din kreativitet, testa, err och set. Bara så att du kan vara säker på att kombinera inte bara på ditt ansikte, men med dig!

Tips för att inte göra misstag i

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Några grundläggande tips hjälper när du ställer in makeup och gör resultatet bli ännu bättre. Se nedan för Pablo Joseph rekommendationer för var och en av den östra ansikte:

huden: "För att få den perfekta hud, bör du vara uppmärksam på tidpunkten för köpet av basen, för östra kvinnor har mer gulaktig hud," anger makeup artist. Satsa på baser med naturlig finish, som inte lämnar dig också vit eller alltför garvade. För äpplen, korall och persika rodnar är bra val.

ögon: Huvud tips är att investera i mörka toner för att ge intryck av större ögon. "Esfume dem väl, med start från basen av ögonfransarna till änden av den rörliga ögonlocket" slutföra Pablo;

Boca: Ett sätt att få fokus på munnen och få en otrolig resultat är att investera i färglös glans. "Använd läpparna efter applicering läppstift eller endast använda den" antyder professionell.

Läs också: 10 fantastiska makeup videor för natten eller parter

Låt dig inspireras!

En av fördelarna med makeup är alltid möjlighet att förnya och söka nya resultat, nya utseenden. Låt dig inspireras av bilderna för att göra fantastiska fabrikat:

Foto: Uppspelning / Just Glamoour

Foto: Uppspelning / Just Glamoour

Foto: Play / Gör mig Diva

Foto: Play / Gör mig Diva

Foto: Uppspelning / Heloqueca

Foto: Uppspelning / Heloqueca

Foto: Uppspelning / Just Glamoour

Foto: Uppspelning / Just Glamoour

Foto: Uppspelning / Just Glamoour

Foto: Uppspelning / Just Glamoour

Foto: Uppspelning / Like a Make

Foto: Uppspelning / Like a Make

Foto: Play / Re-Makeup

Foto: Play / Re-Makeup

Foto: Uppspelning / Bunbun Makeup Tips

Foto: Uppspelning / Bunbun Makeup Tips

Foto: Uppspelning / I AM Xteeener

Foto: Uppspelning / I AM Xteeener

Vårda dina orientaliska funktioner med smink och bump!