Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Den viktigaste makeup är den som används under dagen eftersom det blir visitkortet i ansiktet. Samtidigt kan det vara mer komplicerat eftersom det kräver en bra pigment och bör kunna pågå hela dagen, även springa, fukt, etc.

Dessutom, för att göras på morgonen, konkurrerar den med tid att sova, frukost och trafik, vilket ytterligare komplicerar processen. Det är därför viktigt att känna den perfekta makeup för tillfället. Detta förhindrar fel, vilket sparar tid.

Ansiktet under dagen ska vara lätt och naturligt. Istället för mörka, tunga ögon som natten, är tanken att förbättra spåren med rouge och läppstift färger beroende på din hudfärg eller tills det arbete som du är en del av miljön.

Makeup artist Lili Borges, den MondeK ger perfekt makeup tips för dagen: från praktiskt att lämpligheten till din hudfärg. Se nedan för tips och ta några minuter av din dag för att få ännu vackrare.

6 tips för att snabba upp din make dag till dag

Lär dig att spara tid utan att ge upp en vacker make-up och redo för den dagliga:

Läs också: 10 makeup idéer att använda när den träffar lättja

  1. Applicera så många produkter som möjligt med fingrarna och låt borstarna endast för vad som är oundviklig, eftersom rouge (om pulver) och fodret;
  2. Montera ett kit med viktiga produkter och alltid lämnar i påsen eller i bilen för att bättra på vid behov;
  3. Försök alltid att sova bra. En mer avslappnad ansikte nästa dag behöver mindre smink, det vill säga kortare tid;
  4. Föredrar grädde produkter eftersom de är mer praktiska och ger en naturlig finish på huden;
  5. Var multifunktionsprodukter, såsom BB Cream, som kan ersätta foundation, puder och även concealer;
  6. Masken för ögonfransar förbättrar utseendet och är enklare att använda än liner, till exempel. Förutom att vara en bra knep för att undvika att sova ansikte.

Den idealiska makeup för alla hudtoner

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

"Oberoende av hårfärg, att basen av makeup vara hudfärg," anger den professionella. För att hitta tonen, testa mellan halsen och hakan. Sedan se tips och följa förslag för att göra det bästa valet:

klar hud för makeup

Kär hennes ansikte med rodna, att göra det mer rödblommig och fräschare. "Rosa åldern, persika och korall vanligtvis ser bra ut", föreslår professionell. Dessutom ljusare hud kräver uppmärksamhet utseendet inte bli alltför stark och tung för dagen. För ögonen, undvik blå toner, gröna och grå, och föredrar brunt, pärlor och rosé. I munnen, textur matt läppstift i rosa och röda färger är bra val. Kolla in en handledning som du kan kopiera den för att göra dagliga:

Makeup för garvade hud

Bruna skinn tenderar att vara gulaktig. Enligt makeup artist, "I detta fall är det bra att välja varmare och mörka toner." Satsa på blå toner, brunt, svart och vin. Att färga ansiktet, investera i rodnar terrakotta, brons och persika. För munnen föredrar mörka toner: "Den mycket tydliga läppstift på solbränd hud ut för mycket", tillägger Lili. Bloggaren Juliana Goes ger tips och lär ett enkelt alternativ för dig att kopiera:

Läs också: 10 knep makeup som varje kvinna bör veta

Makeup för svart hud

För att öka svart hud är hemligheten för att tända den. "Satsa på basen eller hudfärg pulver grå ut" antyder Borges. Missbruk av guld, brunt och svart toner, och flykten av blått och grönt, som är mycket tungt, speciellt för dagen. Rodnar bör vara släta, rosa eller persika. I munnen är det samma inslag av brunt. Kolla in de förslag och tips från bloggare Bru Pacific och Cris Sousa:

Tänk på att idén är alltid värdesätter ansikte, med fokus på funktioner. Kom också ihåg att varje antydan värt testet på huden innan. Det viktiga är att du känner dig vacker och bekväm med vad du använder.

Gör att inspirera

Låt dig inspireras av bilderna nedan för att rasera och missbruk av sin kreativitet i tid för makeup, matcha toner och harmonisera ansiktet:

Foto: Uppspelning / Fjärilar i portföljen

Läs också: Lär dig att göra en ljus och vacker makeup

Foto: Uppspelning / Fjärilar i portföljen

Foto: Uppspelning / Camila Coelho

Foto: Uppspelning / Camila Coelho

Foto: Uppspelning / Juliana Goes

Foto: Uppspelning / Juliana Goes

Läs också: Hur man gör en vacker makeup med bara 5 objekt

Foto: Uppspelning / Just Lia

Foto: Uppspelning / Just Lia

Foto: Uppspelning / Diva Saker

Foto: Uppspelning / Diva Saker

Foto: Uppspelning / fröken Jessica Harlow

Foto: Uppspelning / fröken Jessica Harlow

Foto: Uppspelning / Le Beauty Girl

Foto: Uppspelning / Le Beauty Girl

Foto: Uppspelning / klädd Mycket

Foto: Uppspelning / klädd Mycket

Foto: Uppspelning / Kill-Joy

Foto: Uppspelning / Kill-Joy

Känsla vacker är viktigt att ha en bra dag och makeup kan vara en stor allierad i denna tid, om det får dig att må bra. Införliva dessa tips i din rutin och bump!