Hårfärg föryngrar - Kvinnor Tips

Som makeup med mycket starka färger kan lämna kvinna med äldre utseende, kan håret mycket starka och mörka färger också ha samma effekt. Därför är det viktigt att välja väl den färg som ska användas innan färgning låsen om avsikten är att upprätthålla ett mer ungdomligt utseende.

Ett tips för att inte göra misstag är att betrakta färgen på din hud. Alla hudtoner ser bättre ut med ett färgämne ton till håret, så gör tester för att se vad som passar bäst innan en radikal förändring.

Att välja den perfekta färg

Om du väljer en rödaktig färg, försök att använda en ton som är mellan rött och brunt. Det ideala är att använda en mer sluten och mindre flashiga färg. Undvik mycket lyser rött.

När det gäller de bruna toner, till det bättre hålla sig med en mer ungdomlig luft är brun till färgen choklad. Under årens lopp, förlorar vår hud vissa pigment och så använd ljusare nyanser, som löper från svart eller mycket mörkbrun, är bra alternativ för hårfärg som föryngra.

Den blonda måste vara mer nyktra toner, aldrig en platina blond, till exempel. Välj en gyllene ton eller honung att lysa upp ditt ansikte och låt utseende med en friskare utseende.

Ett annat förslag är att undvika att håret med en färg och trubbigt nr. Gör ljus eller flera diskreta och naturliga lås, kommer de att ge liv och rörelse i håret. Plus vackrare garner, blir resultatet säkert att vara ett mer ungdomligt utseende.

Var noga med att följa trender i hårfärg, eftersom de inte alltid gå bra med din hudton och vissa kan lämna din mindre ungdomligt utseende. Ögonbryn bör också färgas i en ton nära till håret för att hålla utseendet mycket naturligt. Med dessa försiktighetsåtgärder, kan håret vara en stor bundsförvant i naturlig föryngring.