Makeup för brunetter: videor och tips för att göra otroliga fabrikat - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / Camila Coelho

Den mörka hud, oavsett om det är naturligt eller garvade brunett, kan kombineras med olika typer av makeup och kan anpassa sig till tekniska nyanser som matchar väl med denna hudtyp.

För att förbättra dess färg, är den idealiska att satsa på en makeup med god förberedelse hud och kontur belysning och passar din ansiktsform. För att fullända huden är viktigt eftersom brunetter tenderar att ha fler solfläckar, som kan döljas med smink bra gjort.

Redan lyser säkerställer fräschare, garvade brunett på huden, medan konturerna kan användas för att värdera de egenskaper du vill och dölja minst liknande.

En annan punkt som gör en skillnad i mörk hud makeup är den vård som du har med henne. Att använda solskyddsmedel är alltid nummer ett regel som du bör följa. Så förutom att skydda mot hudcancer, du fortfarande undvika solen fläckar.

Återfukta huden alltid och i synnerhet innan makeup är också viktigt. Den bruna hud är naturligtvis lite torrare och om du sminka utan den återfuktar, produkter kan kommer skrynkla (har små sprickor), och resultatet kommer inte att vara lika vacker som förväntat.

Genom att följa dessa tips, är nästa steg för att fullända huden och lära sig några olika sätt att göra ögon- och mun kombinationer din make.

Förbereda brun hud

Beroende på vad du gör i ögonen, ändrar ordningen på makeup. Till exempel, om du går till en mycket mörk öga, med skuggor eller färg, är den idealiska att göra den första ögonmakeup och sedan förbereda huden.

Å andra sidan, om du gör en enklare look med bara mascara eller en kontur och en skugga, kan du göra beredningen av huden före makeup ögat. Med hjälp av denna regel är lättare att undvika dessa mörka skugga fläckar på huden efter applicering av produkten i ögat.

Titta på en video bloggare Camila Coelho som förklarar steg för steg hur man förbereder huden ljusare det och kringgår den till en makeup för natten:

3 makeup alternativ för natten

För att slutföra fabrikat, prova följande tre makeup alternativ eller välj din favorit och träna tillräckligt för att stanna på det sätt du vill.

1. Ögon mörk rökig

Matcher: naken läppstift, mjukt ljusrosa, lila och mjuk mun färg. Neutrala toner är idealiska för att komplettera denna makeup.

Detta alternativ är perfekt för dagar då du kommer att använda en mer färgglad outfit eller som är oinspirerat att tänka på något annat. Det är en slående makeup, som är vacker praktiskt taget över hela världen och att, om det görs snyggt, är underbart. Se steg-för-steg blåtira:

2. skisse ögat med kattunge

Matcher: Rött läppstift, rosa, naken, lila, vin, rosa. Princip alla läppstift färg går bra med detta märke.

Den beskrivs är den perfekta makeup för dem som vill använda starka eller mörka läppstift eftersom det lämnar neutral och känsliga utseende, vilket möjliggör en mun mer slående. För att göra make super känslig, satsa på en naken läppstift eller krämig rosé. Kolla in handledningen:

3. Makeup med färgad skugga

Tändstickor: en mycket mjuk rosa eller naken. Helst läppstift inte kalla mycket uppmärksamhet.

När du använder en mer neutral kläder, till exempel en titt alla svarta, eller bitar i dämpade färger, make-up med färgad skugga blir ett bra alternativ. Det är dock värt att betona att man bör undvika att kombinera färg på kläder och skugga, till exempel - grön nyans och grön blus. Helst använder en annan färg, men det är en ton som är i harmoni med färgen på kläder. I handledningen nedan kan du se ett alternativ med grön nyans:

lätt makeup för dagen till dag till mörk hud

För make-up dag till dag, är förslaget att satsa på lätthet BB grädde, mascara, eyeliner och ögonbryn och en mjuk läppstift. Om du föredrar och kan våga lite mer, är det värt att investera i ett foder och / eller en mer slående läppstift.

I videon nedan bloggare och makeup artist Ba Ferrazzo lär ut hur man gör en vacker makeup att bära på en daglig basis:

6 makeup tips som du alltid bör följa

  1. Om möjligt, har en bas av hög täckning för när du vill göra utarbeta makeup och BB grädde att använda på en daglig basis;
  2. Ju mer genomarbetade för din ögonmakeup, desto viktigare du och förbereder huden för att lämna det färga gratis, så ni garantera ett resultat med professionell kvalitet;
  3. För dag till dag, om du inte vill använda "för mycket makeup" makeup artist Ana Paula Rodrigues föreslår att man använder åtminstone en bra mascara, ögonbrynspenna och concealer;
  4. Glöm aldrig att rätta till fel i ögonbrynet. Du kan använda ett medium brun skugga eller penna sig för detta ändamål,
  5. Varma färger är allierade brunetter. För skugga, nyanser som terrakotta, brunt och svart alltid kombineras med mörk hud. Ana Paula rekommenderar också användningen av korall nyanser, orange, rosé och mousserande för noggrannare makeup;
  6. För läppar, röda och korall variationer gifta också väl med denna hudfärg. "Läppstift, rödvin och läppglans" är experten tips.

Inspira: makeup Brunetter bloggare

Kolla in några bloggare som du kan följa på Youtube och på sina egna bloggar för inspiration när du behöver nya makeup idéer.

Makeup för brunetter: videor och tips för att göra otroliga fabrikat - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / Jéssica Flores

Makeup för brunetter: videor och tips för att göra otroliga fabrikat - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / Juliana Goes

Makeup för brunetter: videor och tips för att göra otroliga fabrikat - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / Mariana Saad

Makeup för brunetter: videor och tips för att göra otroliga fabrikat - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / FabulousVi

Makeup för brunetter: videor och tips för att göra otroliga fabrikat - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / Bruna Tavares


Makeup för brunetter: videor och tips för att göra otroliga fabrikat - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / EasyNeon