Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Varje kvinna vill ha en jämn, väl rade hud och för detta bör hudvård finns från tonåren. Var noga med att ta hand om huden först när tecknen på rynkor, för tidigt åldrande och även hudcancer uppkommer. Förhindra den!

Många ungdomar njuta av solen i ansiktet för att dölja acnes och minska oiliness av huden, men detta är en tillfällig effekt och kan förvärras med tiden. Så använd och missbruk av solskyddsmedel, för när 30, verkar som små ansikte 20 år!

metaboliska eller funktionsstörningar och dålig kost kan också försämra skönheten i huden, och din hälsa. För att undvika detta problem, hålla en balanserad kost och konsumera minst två liter vatten per dag.

Vad är hemligheten bakom vackra och frisk hud?

Följande 10 tips om hur man får vacker hy du frågade Gud:

1 - Undvik bad med mycket varmt vatten, eftersom det tar bort den feta lagret av huden.

2 - inte överstiga 15 minuter i badet, en lång tid under vatten, mindre naturlig hudkräm du kommer att orsaka torrhet.

3 - Använd mild tvål formulering som skyddar huden. Tvätta ansiktet med mild tvål morgon och kväll.

4 - Aldrig sova med makeup!

5 - alltid tillämpa fuktighetskräm på huden efter bad. Formuleringarna tillhandahålla en kombination av mjukgörare och fuktgivande ingredienser som bidrar till att minska avdunstning av vatten från huden och också för att bilda en skyddande film.

6 - Ge särskild uppmärksamhet åt de mest förtorkade områden i kroppen såsom knän, armbågar och ben, med tillämpning av en återfuktande lotion.

7 - Var trogen att utöva. De aktiverar cirkulationen, vilket näringsämnen till huden, liksom bränna kalorier rädda, kompensera för överätande så vanligt i kall dag.

8 - Undvik att äta för mycket salt eftersom det ökar vätskeretention.

9 - Använd bekväma kläder.

10 - Undvik att betona överdrivet och följa exemplet av Dalai Lama och är en lugn person och gott om livet! Det ta bara vinster till huden och för dig!