Steg-för-steg för en säker och effektiv hårborttagning med blad - Kvinnor Tips

Rakning med blad är mycket populärt på grund av dess bekvämlighet och snabbhet i jämförelse med andra metoder hårborttagning. Men för att få ut det bästa av denna hårborttagning och använder säkert sätt, är det viktigt att följa några tips och omsorg.

Och uppmärksamhet börjar även före bortförandet sig på marknaden eller apoteket - där du köper din rakhyvel för hårborttagning. Genom att välja enhet, experter rekommenderar engångs bladet. Det är föredraget att välja bladen ytterligare innehållande en smörjmedelsledning för att underlätta avlägsnande.

När du har valt enheten till rakning med ett blad, följ steg-för-steg för att avlägsna okomplicerad och säkert:

Steg 1: Gör en lätt peeling på huden där du kommer att göra hårborttagning. Föredrar en exfoliant med återfuktande egenskaper. Du kan använda en exfoliant redo eller göra din egen hemlagad peeling.

Steg 2: Efter peeling, är den idealiska för att återfukta huden. Du kan använda en oljefri lotion om din hud är fet, eller en kräm eller fuktkräm olja om det är torrt. Detta steg är viktigt för att undvika skador och skärsår i huden.

Steg 3: Välj en produkt för att underlätta vaxning process. Bland de som föreslagits av experter är kräm, gel, skum eller till och med tvål. Det viktiga är inte att raka med torr hud.

Du bör ta hand

Det rekommenderar att man använder varmt vatten vid tidpunkten för vaxning, eftersom det gör det lätt att ta bort hår. Detta beror på den något högre temperaturen hos vattnet vidgar porerna.

Genom att föra bladet, ta bort hår i motsatt riktning till dess födelse att säkerställa att de skärs nära roten.

Dags att raka känsliga områden och områden med slemhinnor, såsom ljumske, är det viktigt att fördubbla vård.

Om en olycka händer och du skär med klingan, passerar en sammandragning i regionen för att stoppa blödningen. Om ett allvarligare snitt, kontakta läkare.

När det gäller lagring av bladen och enheten bör det ske på ett svalt och torrt. Lämna dem aldrig i badrummet, än mindre i rutan, eftersom fukt kan uppmuntra framväxten av svampar och bakterier.

Följ tips och omsorg är att raka utan risk och bo med lisinha hud inom några minuter.