Tricks för makeup håller längre - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Varje kvinna när man går ut, gillar att producera och att fullända makeup. De flesta vändningar så att den är felfri till slutet av dagen eller ens partiet, vilket är mycket svårt att göra. En av de stora skurkarna är hudfett, vilket gör skär snabbt. Det finns några knep för makeup håller längre. Men de verkligen fungerar, måste du veta vilken typ av din hud och använda rätt produkter.

Förbered huden

De som har torr hud, bör du ansöka bara en ansiktsbehandling fuktighetskräm och förhindra att huden från att bli för ljus eller för torr. Redan de som har fet hud, skulle ha omhändertagna mer tid för makeup. Innan smink, tvätta ansiktet med anti-glare eller anti-fett för att avlägsna överskott av talg och orenheter.

Wrap en isbit i gasbinda eller bomull i kall saltlösning och torka ansiktet, det hjälper också till att stänga porerna och fixera makeup. Då är det lämpligt att tillbringa en sammandragning lotion djupt rengöra huden och först därefter börja makeup.

Bas, pulver och rouge

Efter ren hud och inget fett, applicera basen, som måste vara lika med din hudfärg. För att öka den bifogade filen, tillsätt några droppar oljefri skärm (ingen olja). Applicera kompakt, med en mjuk borste för en bättre finish. Rodna lossnar lätt speciellt när det är i pulverform. Så investera i flytande rouge som god fixering definierar väl funktionerna i ansiktet och lämnar med den naturliga looken. Applicera flytande rouge klappa med fingret.

ögon

Innan du flyttar skuggan, applicera concealer, foundation och puder kompakt på ögonlocken för att förbättra sitt grepp och fastsättning på huden. Om skuggan är krämig, gälla mild knacka att fixa bra. För pulver skugga, använda en fuktig borste för att lämna levande pigment. Mascara penna och helst bör vara vattentät för att inte smeta och lämna fula färgade utseende.

mun

För att ställa in mer läppstift på läpparna, applicera det första lagret med en borste för att avlägsna eventuellt överskott papper, och sedan passera över den kompakta och det andra lagret av läppstift. Om du inte gillar att ge färg på läpparna, men också vill inte gå omkring med det utseendet på muntorrhet, endast använda en glans. Glansen är mer praktiskt, det varar inte länge och kan röras upp när som helst.

fler tips

Den sista touch för att göra sista längre är fixeringssprut makeup, som förutom att skydda mot försämring, gör att produkterna som skall tillämpas på ansiktet för att tas bort. Det är också alltid bra att ha hushållspapper i påsen, de är bra för att ta bort ansiktsolja. När du behöver, lätt tryck på näsduken på huden, hjälper det att ta bort fettfläckar och låter henne perfekt makeup utan att kladda.