Olika typer av eyeliner - Kvinnor Tips

Även om en produkt som en del kvinnor tycker att det är svårt att använda på grund av bristande praktiken är eyeliner mycket användbart i smink. Med den kan du markera utseende och lämna det mest slående visuella variera stroke enligt ögonform.

vet typer av eyeliner Det hjälper en hel del i valet av produkt med perfekt konsistens för att uppnå en perfekt stroke. att lära Allt om eyeliner, Följ våra tips.

flytande eyeliner

Det är mest känd typ av eyeliner och lätt att hitta i kosmetiska butiker. Den har fördelen av att vara praktisk, eftersom applikatorn medföljer produkten, men ändå kräver lite mer fast i händerna, tålamod och utbildning.

den flytande eyeliner är den mest lämpliga typen att göra mer fina funktioner och ett utmärkt val för användning i makeup av dag till dag.

Liner gel eller kräm

den gel eyeliner eller eyeliner kräm Det är lättare att använda och kräver inte mycket praktik. Det är konsekvent, inte smeta vid tidpunkten för ansökan och gör att du enkelt stroke i ögat. Att använda produkten, bara tillämpa den på ögonlocket med hjälp av en fasad borste eller spetsen mycket tunn.

eyeliner penna

Det är den typ av eyeliner perfekt för dem som har stadigt i handen och massor av praxis. den eyeliner penna, som namnet antyder, det kommer med en fin pensel som en våt bläckpenna det. Dess utformning är mer exakt, så det är bra för alla som gillar att markera ögat med fina funktioner.

liner pulver

den pulver eyeliner kommer i förpackningar som liknar den vätska, som ändrar är strukturen på produkten och tjockare applikatorn, perfekt för dem som vill ha en något diskret effekt. Denna typ av eyeliner ser ut som en skugga, men i en förpackning med mascara eller traditionell flytande eyeliner.

Ger en tjockare stroke, men med en mjukare omslag och rökig effekt på ögonlocken. Produkten är mycket lätt att applicera och knappast spåra är krokig på grund av dess rökiga effekt.