Hudläkare tar frågor om tatuering - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Att få en tatuering är inte ett beslut som kan göras plötsligt och hastigt. Mark huden är den typ av attityd som förtjänar att ses omprövats och naturligtvis diskuteras med bra tatuerare och med din hudläkare, trots allt, det finns risk för att fånga en infektion eller en allergi mot någon komponent permanent.

Valley för att prata med vänner och mycket nära släktingar, för att se till att du får tillsammans med designen. Om du redan har säker på att du vill lämna din hud ännu mer personlig, läs den här kolumnen noggrant.

Innan du får tatuering, behöver du:

1 - Var noga med den design som du vill och var den kommer att stanna. Det är mer än grundläggande inte styras av modenycker. Du vet, mode kommer att passera och tatuering fortsätter.

Om du arbetar på något mer formell (banker, advokatbyråer, etc.), är en super tatuering på displayen inte heller som anges. mindre formellt arbete längre acceptera bra. Och titta på ansikten och pojknamn: det är tråkigt, men vi vet att "lyckligt" är mer saga, eller hur?

2 - Välj rätt streck. Varje tatuerare har sina egna egenskaper i tid till ritningen. Så du behöver för att be att få se tidigare arbete det och även göra honom en ritning av utkastet som du vill. En tatuerare bör inspirera förtroende för dig. Om du lämnar det är osäker, leta efter en annan studio. Utbyta idéer med dem som har det tatuerade med den professionella är bra.

3 - Sök kvalitet, inte pris, okej? En mycket billigare än normalt tatuering bör väcka oro, inte spänning. Det beror på att allergiframkallande färger är dyrare och ett välrenommerat tatuerare tar inte ut så billigt. Kom ihåg att det är ett tecken för evigt.

4 - Hitta en studio som regleras av hälsokontroller (fråga att se dokumentet) och använder engångsmaterial. Var inte generad över att vara kräsen, är detta en fråga om hud och hälsa.

Vård i dag för att göra tatueringen

Inte snåla på hygienen på platsen som ska tatuera, blir en ren och väl behandlad hud bättre tatuering.

Undvik tatuering om du är ledsen eller deprimerad. Risken för ånger kan vara högre. Detta är den tid på visshet och glädje! Om hälften deprimerad, kolla på en annan dag eller skjuta några planer.

Koncentrera och rör sig inte alltför mycket, du kan äventyra konstnärens arbete.

Vård efter att göra tatueringen

I den första läkningsfasen (vilket tar mellan tre och fem dagar), kan du uppleva obehag och svullnad (fråga tatueraren att förklara allt för dig, okej?).

Efter den 3: e dag, bör du tvättar din nya tatuering minst fyra gånger om dagen med en antibakteriell tvål och torka den noggrant och försiktigt med hjälp av en pappershandduk. Några konstiga reaktion går till läkaren och ringa studion.

Den andra etappen av healing (sist upp till fyra veckor) är också viktigt. den tatuering, under läkningen, det tenderar att torka och så du behöver för att hålla den hydratiserade.

Använd en allergivänliga och utan alltför mycket parfym grädde. Prata med din tatuerare som mest lämpliga produkter och undvika krämer och lotion med doftämnen, alkohol, artificiella färger och andra ingredienser som kan irritera tatuering i början.

Använd alltid solskyddsmedel när ritningen är utsatt för solen. Detta säkerställer att färgerna fortfarande mer levande.

Under läkningsperioden, undvika mycket fet mat (stekt mat, choklad, vispad grädde och fläsk), skaldjur, japansk mat och paprika för att förhindra allergiska reaktioner.

Jag blev sjuk på min tatuering. Du kan ta bort den?

Det är nu möjligt ta bort tatueringar med laser. Behandlingen sker i flera sessioner kommer vars antal beror på storleken av tatuering, djupet av pigment i huden och även de färger som används i designerna.

Den största svårigheten att radera tatueringar är den senaste och som har ett större utbud av färger, inklusive nyanser av rosa, lila och fluorescerande färger.

I sådana fall att selektivt förstöra alla färger tatuering du kan behöva använda mer än en typ av laser för varje laser når en rad specifika färger.

Dock är behandlingen inte magisk. Det är ofta inte möjligt ta bort alla tatuering, djupare pigment kvarstår lämnar en skugga av vad som var tatueringen. I andra fall, efter fullständig borttagning visas den behandlade huden ljusare än den omgivande huden som en vitaktig plats som kan vara övergående eller inte.

Den svarta färgen kommer ut lättare bruna och röda toner är svårare. Så det är värt att upprepa: göra tattoo bara om 101% säker!