Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Den italienska progressiv borste är avsedd för kvinnor som vill ha disciplinerad och volym utan sladdar, men utan att tillgripa procedurer såsom avkoppling.

Eftersom det är en progressiv utjämning system gör denna borste inte lämna dem helt platt trådar i den första ansökan, men en minskning av volymen och frizz kan märkas omedelbart.

Den italienska är en borste termoativado behandling, så det sker i två steg. Det första steget är den grundlig rengöring antiresíduo med schampo, sedan trådarna får en balsam, vilken när den utsätts för värme och torkaren av järnet har möjliggjort en funktion reduktion.

Formeln för den italienska progressiv borsten är mjukare och utöver inte innehålla formaldehyd, har fördelen av att vara kompatibel med alla typer av hår, inklusive missbrukas och skadas av kemiska processer.

De använda produkterna har komponenter som tjänar till att hämta kablarna och samtidigt utjämning hydrater och ger glans till håret förfarandet.

En annan fördel med detta är att progressiv hår vanligtvis kan tvättas strax efter applicering. Det är rätt, utan att behöva vänta dagar, håret kan tvättas lugnt utan att förlora en smidig effekt.

Effekten varar i genomsnitt borste italienska tre till fyra månader och en bra rekommendation att upprätthålla vackra garner vid denna tidpunkt är att undvika schampo med hög salthalt och antiresíduos.