transparent puder: en guide till att använda produkten och göra rock

Foto: iStock

Den genomskinliga pulver används för att ge den slutliga finishen på makeup, hjälpa till i fastställandet och ta bort huden lyster. Denna typ av pulver kan komma i lösa versioner eller i kompakta versioner. Det vanligaste är att transparent puder är vitt, men det finns också versioner med färg.

Användningen av transparent puder för att avsluta makeup ger en mer naturlig effekt och tar bort effekten att vissa oljebaser kan misslyckas. Vissa modernare produkter har också versioner i HD (high definition) som är ännu mer effektivt, har långvariga och inte göra mål.

Produkten bildar en slöja över makeup och är oftast används i små mängder i hela ansiktet. Det är osynlig i dagsljus, men under starka lampor eller blixtfotografering av användning kan det verka och orsaka ingenting tilltalande effekt, så när du använder produkten är det nödvändigt att ta hand.

Förutom att användas för slutförande av make-up, kan transparent puder även ha andra användningsområden, till exempel matificar läppstift och fixa skuggor längre. Läs användningen av transparent puder och tips för att göra det mesta av din makeup.

Hur man använder genomskinligt pulver

transparent puder: en guide till att använda produkten och göra rock

Foto: iStock

Att ta dina frågor om hur man satsa på transparent puder och rock fabrikat, separerade några tips för att underlätta och göra allt mer praktiskt. Tipsen är make-up artist och grundare av Village Beauty Salon, Andrea Guedes. Kolla in:

Läs också: 10 knep makeup som varje kvinna bör veta

1. För att avsluta make

Den genomskinligt pulver kan användas för att göra det slutliga steget, för att avlägsna fet hud och ge en sammetslen utseende på huden.

Hur ansöker: använda en borste fiber med cirkelrörelser och mycket låg vikt, tillämpar och sprider produkten över hela ansiktet. Bör endast uppmärksamma ögat regionen inte att samla produkten.

2. För att matificar läppstift

Du vet att din krämig läppstift som du skulle älska att ha matt effekt? Den genomskinliga pulvret kan vara din bundsförvant.

Hur ansöker: för matt effekt bara tillämpar transparent puder efter att ha passerat läppstift med en borste för att äga läppstift. Förutom matificar läppstift, ökar genomskinligt pulver även varaktigheten.

3. För att avlägsna överskott skugga

Använd mörka skuggor kan vara ett problem för dem utan en hel del övning, eftersom avfallet faller ned i botten av ögonlocket kan hamna skada makeup. Den genomskinligt pulver kan vara lösningen.

Läs också: 22 enkla och effektiva tricks med korrigerande

Hur ansöker: tillämpa några generösa lager av transparent puder på det nedre ögonlocket innan du använder skuggan. Vid slutet av ögonmakeup, ta bort rester med en ren pensel och kvast rörelse. Således skuggan av avfall försvinner tillsammans med de ackumulerade lager av damm.

4. För skuggan håller längre

Hur bra är din makeup vara fantastiskt om varaktigheten är kort? Med hjälp av transparent puder din skugga kan pågå mycket längre.

Hur ansöker: tillämpa lite transparent puder på den mobila ögonlocket med en fingertopp, innan du använder skuggan.

Som vi kan se, är transparent puder en mycket mångsidig produkt som kan ha olika former av användning för att värdera sina produktioner. Genom att följa tipsen resultatet kommer att bli fantastiskt!

Vad transparent puder för att köpa?

Det finns olika typer av genomskinligt pulver tillgängliga. Kompakt eller lös, med eller utan pigment. För dem är osäker rekommenderar makeup artist Andrea Guedes väljer en universell och neutral ton "till exempel vitt, som egendomligt nog går bra med alla färger och hudtyper."

Läs också: 8 smink fästen för att lämna sin oklanderliga produktion längre

För dem som är nya, är kompakt version av transparent puder den mest lämpliga. Redan pulver med pigment är för bruna och svarta skinn som inte anpassar sig till utan pigment pulver. Nedan kan du se en lista på några alternativ att köpa.

transparent puder: en guide till att använda produkten och göra rock

Bild: Tips

var man kan köpa

  1. löst transparent pulver Mary Kay
  2. transparent puder som sa Berenice?
  3. Genomskinligt Pressed Powder Apothecaryen
  4. genomskinligt pulver Vult i Maquiadoro
  5. Genomskinlig pressat puder Sexy Mama i Web Beauty
  6. Transparent puder fixer Catharine Hill i Web Beauty
  7. Genomskinlig pressat puder MAC i Web Beauty

Den genomskinliga pulver lämpar sig väl för alla typer och hudtoner och är en allierad mot hudfett, hålla makeup längre och se andra skönhets tricks. Förvisso en mycket intressant produkt för dem som vill rocka fabrikat!