makeup knep för att förbättra läppar - Kvinnor Tips

förbättra läppar eller ens storleken på munnen är ingen hemlighet reserverad endast professionell makeup; Du kan också lära knep för att göra sin mest förföriska mun. Kom igen?

Det är viktigt att "radera" den naturliga formen i munnen så att en ny kommer att dras till det tillämpa en concealer över hela munnen och låt den torka. Ansök nu basen för att jämna ut hudtonen. Kom ihåg att inte lämna överdrifter eller varumärken. Du kan komplettera täckningen av huden genom att applicera en liten mängd pulver.

Nu måste vi definiera en ny läppkontur och ett nytt format. För detta har du två alternativ: en är att använda en mun borste som ger exakt kontur eller annat sätt för att få det nya resultatet är valet av läppkontur penna. Oavsett ditt val, är densamma proceduren. Det är supersnabb och enkelt!

Med penseln till mun eller läppkontur penna, rita eller köra runt munnen gör denna nya kontur vara högst 2 mm av den naturliga formen. Det är viktigt att komma ihåg att en större kontur att detta kan lämna en konstgjord utseende och den tunga makeup. För att göra detta "nya" konturen, kan du följa den naturliga formen av munnen och spåra konturerna strax bortom den naturliga linjen, vilket gör den naturliga formen följa vägledning så att du kan göra detta ny kontur.

Nu när du har satt en ny läppkontur är det dags att fylla i läpparna med läppstift. För att tillämpa denna produkt på ett enkelt och snabbt sätt, tillämpa det direkt på kulan (BAT), med respekt för nya läppkonturen.

De mörkare läppstift är mer uppenbart blir det i munnen. De skimrande läppstift ger en volym desto mer för att ha pigment ljusspridare, men rekommenderas inte för dem med åsar eller veck runt läpparna.

Glansen erbjuder volym på grund av patentet och våt glans. Använd den bara i mitten av läpparna. Om du inte vill ändra färgen på läppstift och även då tillämpa en glans, är spetsen enkel: välj en kristall eller klar glans. Applicera alltid läppglans med fingertopparna inte smutsa applikatorn som medföljer produkten.

Det finns några produkter på marknaden som erbjuder volym genom kärlutvidgning. Effekten är mild och övergående, så detta inte är en behandlingsprodukt, med enda syfte förskönande. Volymen av läppstift orsaka blodkärlen i läpparna för att vidgas, vilket ökar blodvolymen i denna region. Produkten är ofarlig, naturligtvis; men utanför hittar du samma volym med större mängd jäsmedel. Värt ett försök.

Investera mycket i dina läppar, använder läppbalsam varje timme och leka med färger.

Lycka till!