Foto: Pressmeddelande / Negin Mirsalehi

Foto: Pressmeddelande / Negin Mirsalehi

Ögonbrynet en tid började nu få en framträdande plats i skönhetsvärlden. Varje kvinna vill ha vackra och väl dras ögonbryn, trots allt, det hjälper att karakterisera utseendet och lämnar mest slående och vackra ansikte. Så har preparerade ögonbryn och med en design som gynnar deras egenskaper är kritisk.

Att ta ögonbrynen är att vara mycket försiktiga och vara mycket uppmärksam, som en av de mest tagit kan förstöra hela format.

Och, naturligtvis, är inte bara detta fel som kan göras när man tar ögonbryn.

Den visagista och dermopigmentadora Raphaella Bahia listat de stora misstag som har åtagit sig att ta ögonbrynen och du kan kolla in dem nedan:

De allvarligaste misstag du bör undvika

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Det är mycket vanligt i dessa fel händer och de är allvarliga eftersom, som anges i visagista är ögonbryn inte att varken hår och ofta inte kan bäras av ryggen och underlåtenhet att stanna för alltid i din panna. Så det är viktigt att du gör dina ögonbryn noga respekterar ditt ansikte och formen på dina ögonbryn. Se vad dessa fel:

Läs också: Olika sätt att forma ögonbrynen

1. Avlägsna återstående

Detta är den vanligaste och varje kvinna borde ha fått intrycket att tog sig besväret eller plockade en brunn i mitten av ögonbrynet oavsiktligt och bildade ett misslyckande. Detta händer varje gång, men det är ganska allvarligt, eftersom det kommer att påverka både ögonbryn form, ansiktet, till exempel att lämna en annan ögonbryn annan.

För att korrigera fel, föreslår Raphaella att micropmentação görs, kommer det att fylla på den plats som inte är genom att göra ögonbryn tillbaka till sin rätt format.

2. Försök att arch ögonbrynen

Inte alla är lika och ögonbryn arkéer vill ha dem är ett stort misstag. Till formatet på ögonbrynen är ett sätt att göra henne vackrare. "Detta har att göra med muskler och inte med mängden hår", förklarar visagista på bågform.

Det bästa sättet att inte göra detta misstag är att veta deras egenskaper och respektera dem. Om din panna inte välvd, inte försöka göra det, eftersom det kan ändra ditt ansikte, förstöra harmonin i sina funktioner.

3. Gör ögonbryn innan ett intervall på 15 dagar

15 till 30 dagar är det idealiska området för att göra ögonbrynen innan att risken för att ta onödiga och generera misslyckande är alltför stor. Därför måste den minsta period av 15 dagar respekteras så att det finns tid för odling och som måste omgjorda.

Läs också: De 5 bästa produkterna att växa ögonbryn

Viljan att ta dem för att visas innan det kan vara bra, men för att bevara sin panna och undvika misslyckande, inte ta dem. För att fixa ögonbrynen, använda makeup som concealer som är en viktig allierad för att dölja de små som föds.

4. Kopiera någon annans ögonbryn

Ögonbrynet modell Cara Delevingne önskas av många kvinnor, men inte alla kan ha samma ögonbryn hennes. "Varje ansikte har sin egen egenskap. Det finns människor med runt ansikte och välvda ögonbryn, eftersom det finns människor med runt ansikte och raka ögonbryn ", säger Raphaella.

Varje ansikte och varje ögonbryn är unika och oftast kan du inte kopiera ögonbrynen i den berömda eller hans bästa vän. Det bästa sättet att få en vacker ögonbryn är att förstå dess funktioner och respekterar honom, så hans ögonbryn kan vara så slående som den engelska modellen.

dumma misstag som alla gör, men bör inte

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Det finns också några dumma misstag som begås i ögonbrynen. Ofta brist på information, andra för att tänka så ögonbryn blir bättre. Därför Raphaella visagista anges också några dumma misstag som begås på ögonbrynen och bör undvikas.

5. Försök att matcha de två ögonbryn

Precis som du inte kan kopiera ögonbrynen av vem som helst, är det inte möjligt att lämna de två symmetriskt utformade ögonbryn. "Ena sidan är alltid skiljer sig från andra, måste vi respektera asymmetrin och skillnaden i mängden hår. Att försöka göra dem lika, kan riskera att trimma dem ", säger Raphaella.

Läs också: Tricks att tjockna ögonbrynen med smink

Det bästa sättet att åtgärda felet är att hitta en bra yrkesman som kan dra pannan så symmetriskt som möjligt, samtidigt som man respekterar formatet för var och en av dina ögonbryn. Ofta ensam gör ögonbryn, kan du inte se skillnad, så en professionell kan vara det säkraste sättet.

6. Rakning ögonbryn vax

Det är inte myt, det är ärlig sanningen: raka ögonbrynen med vax rekommenderas inte eftersom det kan göra ögonlocken falla. Så om du inte har för avsikt att se äldre och inte skapa rynkor tidigt, undvika denna metod. För närvarande finns det många sätt att ta ögonbryn och det finns ingen anledning att riskera att ta med vax.

Dessutom har noggrannheten med vax för att vara mycket stor, eftersom möjligheten att ta mer för än nödvändigt är mycket hög. Undvik vax och bo med pincetten som är en ganska noggrann och enkel metod, bara det tar lite längre tid.

7. Dyeing ögonbryn

Till Raphaella, preparat ögonbryn låta henne hårfärg är ett misstag. "Den idealiska är att låta ögonbrynen i den ursprungliga färgen", tillägger han. Speciellt om förändringen är subtil, eftersom det finns också färga ögonbrynen. Om förändringen är radikal, kan du ta tonen i ögonbrynet för att stänga håret, men aldrig lämna den i samma färg.

Bläcket kan också orsaka allergi i huden under din panna, och är mycket svårare att göra tonen i dina ögonbryn tillbaka till den ursprungliga. Det är alltid bra att komma ihåg att ögonbryn och hår är inte samma sak och bör ta en speciell vård ögonbryn eftersom de är skörare och svårare att åtgärda.

8. err i tid för makeup

När du sminka och vill stärka sin panna ta lite vård. Se om den produkt du använder är samma färg som hennes panna. Observera om du inte lämnar sina mycket markerade ögonbryn och artificiell eller inte ändrar sin form när man utformar med makeup.

Om du inte har stora brister och tar väl hand om sitt hår, trimma dem var 15 dagar och respektera formen på ditt ansikte, det finns ingen anledning att överdriva det dags för makeup. För att fortsätta formen på din ögonbryn, fyllning över med och förstärka det format som redan beskrivs.

Test: Du är en jagare av ögonbryn?

Om du har gjort några misstag med sin ögonbryn, är det troligt att begå. Men kommer deras tendens är att göra stora katastrofer med dina ögonbryn eller någon annan? Gör testet och ta reda på om du kan vara en jagare av ögonbryn:

 1. När man tittar i spegeln och se vem som har på sin plats. Vad gör du?
 2. Jag hoppas att tid att göra ögonbryn
  Shot tid

 3. Hur ofta du gör ögonbryn?
 4. När jag ser att håren föds
  Var 15 dagar eller mindre

 5. Du målar ögonbrynet alltid måla håret?
 6. Ja, naturligtvis
  Nej, låt den naturliga ögonbryn

 7. Om du ser en kvinna med vackra ögonbryn, vad gör du?
 8. Bara titta och jag önskar
  Jag kör för att försöka kopiera lämna min liknande

 9. Du har använt vax för att raka ögonbrynen?
 10. Nej, undvika att använda denna metod
  Ja, jag gör det ofta

 11. Ögonbrynen är likadana?
 12. millimeter symmetrisk
  De är så lika som möjligt, men om formen på varje