Facial Filler med hyaluronsyra - Kvinnor Tips

Ansikts filler är en lämplig teknik för att fylla i rynkor och andra tecken på åldrande eller att renovera ansiktet konturer och former förändrats med stigande ålder.

Det finns två typer av ämnen för hud fylla, permanent och tillfällig. Varje uppfyller behoven i huden och ger fördelarna lämpligt att göra en korrigering efter ålder brister. Endast en specialist kan utvärdera och ange det lämpligaste alternativet för varje enskilt fall.

Ansikts fyllningen med syntetisk hyaluronsyra är ett förfarande för tillfällig men mycket effektiva och är följaktligen en av de listade alternativen för att lämna den yngre hud utan att tillgripa plastikkirurgi.

Fyllningsteknik med hyaluronsyra följer de aktuella trenderna inom behandlingar som syftar till att minska rynkor och ålderstecken hålla naturlighet ansiktsuttryck.

Ämnet är mycket likt hyaluronsyra som produceras naturligt av människokroppen och är ansvarig för hydratisering och hud volym. Återställa syran i huden fyller i rynkor och veck, tjänar fortfarande att korrigera delar av ansiktet som har förlorat volym och öka lättnad på hans näsa och läppar.

Proceduren med syran är enkel och snabb, utförs i läkarmottagningen och varar cirka 30 minuter. Ett bedövningsmedel salva förs på plats och tillämpningen av ämnet vanligen genom en mycket tunn nål.

Återvinning är omedelbar och efter applicering hud i ansiktet kan ha rodnad, svullnad eller blåmärken, men dessa effekter är tillfälliga. Resultaten av ansikts fyllning med hyaluronsyra varar ungefär åtta månader.