Foto: Uppspelning /

Foto: Uppspelning /

För alla som är ett fan av nagellack, köpa en eller flera färger när du skriver ett apotek eller kosmetika butik är alltid en rolig som det är svårt att motstå, även när redan har nästan alla nyanser av nagellack du kan tänka dig.

Men det är ingen organisation omöjligt att göra det mesta av denna stora samling av nagellack färger och hindra dem förstöra för bristande användning eller om förlora huset.

Därför är det viktigt att anta någon metod för organisation, och alltid sträva efter att kontrollera dem som blir gammal eller nära att vinna att spendera dem omedelbart och göra plats för nya färger.

Se nedan några organisatoriska alternativ för dem som har en liten mängd av burkar och även för emalj beroende av det och har en samling.

1. Uppställning

Foto: Uppspelning / Denna mammas Gonna Snap

Foto: Uppspelning / Denna mammas Gonna Snap

För dem som föredrar att exponera glasyr i ett hörn av huset eller på salongen är ett alternativ hyllan. Om du inte vill köpa en färdig, kan du göra din hjälp pallar eller träbitar slipas och målas. Bara ha tålamod och engagemang och kommer att vara vacker. Den här Mammas Gonna Snap blogg visar hur hyllan hemma.

Läs också: 10 sätt att återanvända gamla ramar

2. magasin

Foto: Uppspelning / PinkBow

Foto: Uppspelning / PinkBow

Ett annat sätt att visa dina krukor med elegant och organiserat sätt är att använda en metallbricka, trä eller akryl emalj och lämnar åtskilda av färg för att göra utseendet ännu vackrare.

3. låda

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy

Akryl lådor är bra för att organisera olika typer av kosmetika, såsom smink, penslar och varför inte nagellack? Genom att vara transparent, hittar du färgen lätt. Akryl lådorna är resistenta och kan även vara en del av inredningen, men de är en större investering. För de som söker ett mer prisvärt alternativ, är tanken att välja plastlådor du enkelt hitta produkter i butiker för huset.

4. Bärväskor

Foto: Uppspelning / Elo7

Foto: Uppspelning / Elo7

De handgjorda väskor gjorda speciellt för glasyrer samt vara praktisk och hålla sina glasyrer i vanlig syn, är en charm. Tycker du den här typen av fall på webbplatser som Tanlup, Elo7, Airu och Etsy och priserna varierar kraftigt. Det finns också industrisäckar som vanligtvis marknadsförs som smink väskor, men kan också användas för att organisera glasyrer.

5. Hållare sko butiks emaljer

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Kreativitet är en viktig allierad för dem som vill ordna utan att tillgripa dyrare material och föredrar att njuta av vad du redan har hemma. En idé i detta avseende anpassar en dörr skohylla att hålla glasyr. Organisationen är ännu mer praktiskt om skon är transparent.

Förutom de många hemgjorda arrangörer som du kan anpassa det, finns det fortfarande professionella arrangörer du hittar i specialbutiker för salonger. För dem som arbetar inom detta område eller mycket emalj, kan de vara ett intressant alternativ.

Läs också: 6 skäl att inte ta nagelbanden

5 tips för att hålla din nagellack för

Här är några idéer som du kan anta i vården av hans samling av nagellack.

  1. En gyllene tips för lätt hitta glasyrer i containern där du målar skyddet är en kulskydd färgen på glasyr;
  2. Där lack naglarna, rengör glaskanten med aceton för att avlägsna överskott och att på lämpligt sätt stänga förpackningen;
  3. Håll nagellack anordnas av färg, gå liknande toner;
  4. Om du har många glasyrer för varje varumärke, är en annan organisation möjlighet att skilja dem åt varumärke;
  5. Alternativt, placera glasyrer som ligger närmare till mognad i en separat låda och använda dem mer för att avsluta innan vinna.

Använd din kreativitet och capriche välja eller skapa din egen glasyrer organisatör och hans passion för burkar kommer alltid att vara väl omhändertagna och lätt att hitta nagellack.