Nail randig - Kvinnor Tips

Foto: Kvinna Tips

En mängd olika spik konst ökar varje dag, vilket gör att varje välja inredningen som passar dig.

Den enda dotter är ett utmärkt val för dem som vill ha en mer diskret inredning. Även du fortfarande har möjlighet att byta ut den enda dottern dekorera ett enklare sätt än om det rör sig alla naglar.

För vår randiga spik välja två olika nyanser av blå emalj, med en ljusare och andra mörkare. Det är viktigt att färgen valts för dekoration av naglar att vara starkare än basen så att ränderna få en framträdande plats.

För att utföra utsmyckningen av de randiga naglar behöver du två olika färger av nagellack. Vi valde den "Blue Horizon" Colorama Afrika för att beskåda samlingen till basen (medelpris R $ 3,00) och för de stripes "Blue Bionic" Collection Super Color även Colorama (medelpris R $ 3,00 ).

Du behöver också en stor bit av maskeringstejp skuren i strimlor olika bredder (genomsnittligt pris R $ 4,00 rulle), spik pinne, bomull, aceton och en extra glans till slut.

Nail randig - Kvinnor Tips

Det första steget är att applicera två emaljskikt som valts för baserat på alla naglar. Torka överskott med bomullspinne och aceton och låt torka i ca 40 minuter. Detta är ett viktigt steg, eftersom basen av naglarna måste torkas noggrant innan dekoration.

Nail randig - Kvinnor Tips

Efter korrekt torkade naglar, klippa bandet i olika bredder och horisontellt klistra bara på spiken valt dotter. Använd en tandpetare för att hjälpa bandet fixering. Var uppmärksam och se till att bandet är väl limmade innan ansökan med den andra färgen på emaljen.

Nail randig - Kvinnor Tips

Med väletablerade band applicera ett skikt av mörkare emalj på spiken enda barn. Detta steg måste göras på ett försiktigt sätt, eftersom den mörka glasyren inte kan läcka under bandet. Vi rekommenderar användning av en emalj som har god täckning, vilket kräver endast ett lager för att täcka nageln.

Nail randig - Kvinnor Tips

Innan du tar bort tejpen spiken förvänta glasyr torka i ungefär en halvtimme. När torr, ta bort tejpen från spiken noggrant och rengör överskottet. Slutligen applicera ett toppskikt för att ge finish.

Nail randig - Kvinnor Tips

Detta är en mycket demokratisk dekoration, samt välja din favorit kombination av färger du kan fortfarande ha band horisontellt, vertikalt eller diagonalt. Använd kreativitet och stöter med randiga spik.