Hur organisera makeup - Kvinnor Tips

En ny färgnyans här, plus ett köp och en fantastisk läppstift, vissa så många releaser där och när du inser, är din makeup kit full och oorganiserad helhet.

För att spara tid tid att leta efter saker som de flesta vill använda för att göra, inget bättre än en bra organisation.

Den första tips på hur man organiserar makeup är att ta bort allt inifrån ditt fall eller necessaire makeup och separata kategorier. Poster i ögonen ena handen till sina läppar och huden av en annan. kontrollera sedan datumet för varje produkt utgångs och kasta dem som är förfallna eller inte längre är användbara.

Ett bra tips på hur man organiserar makeup är att sätta skuggorna och läppstift i lådor, resväskor och lådor och borstar, pennor, mascara, krämer och andra objekt i en organisatör.

Undvik att lämna din makeup på badrum diskbänken, eftersom de kan förstöra på grund av fukt.

Separat alltid en låda eller ett utrymme i badrumsskåpet för att spara makeup eller i ett annat utrymme, alltid ge företräde till säkrare platser där produkterna inte riskerar att falla.

Tvätta alla borstar med milt schampo och torr brunn, torka sedan de andra punkterna en efter en. Glöm inte att stänga förpackningen väl.