Hur man kan förebygga och behandla mörkare armhålan - Women Tips

Har mörka armhålor är ett mycket vanligt problem och som ger huvudvärk hos många kvinnor. När allt kommer omkring är det mycket pinsamt Tanks sätta en klänning eller axelbandslös och med att få upp kontrollera att inte visa de mörka underarmar.

Denna typ av begränsning kan till och med minska självkänsla av kvinnorna och för att förhindra detta problem bry väljer dermatologer värdefulla tips om ämnet, kontrollera.

Främsta orsakerna till mörkare armhålan

För att ta reda vad som orsakar mörkfärgning av dina armhålor, måste du avslöja vad som är den felande agent som får dem att bli irriterad och mörkare.

Bland de vanligaste orsakerna är de metoder för hårborttagning, såsom varm vax vid mycket höga temperaturer hamna bränna huden på armhålan. Bladet i sin tur tar bort tunna skyddande lager av hud, vilket gör det mer känsliga för skador.

Andra faktorer som kan orsaka mörkfärgning av regionen är villkoren för din hud, såsom follikulit, allergi och hud färgning med lätthet.

Om du redan har en benägenhet att ha fläckar, bör man vara böjd i denna region och i ljumsken för att förhindra att huden mörkare.

Fetma kan också hamna utlösa detta problem, eftersom friktionen i huden kan orsaka irritation i området och mörknar det. Huden friktion med kläder kan också orsaka samma effekt, sedan gjort alltför åtsittande kläder eller viskos, bör rayon, acetat, polyester, akryl och nylon undvikas.

Använd deodorant med alkohol främjar också mörkfärgning av huden, särskilt när det appliceras strax efter vaxning eller blad. Så hålla sig vaken.

Hur man behandlar och ljusare mörka armhålor

Det första steget för att undvika mörkfärgning armhålan är att välja en metod för hårborttagning som är mindre aggressiv som laser hårborttagning. Förutom att vara mindre skadliga för huden, är det sista, vilket innebär mindre hårborttagning och mindre skador på huden.

Satsa på deodorant utan alkohol och blekningsegenskaperna har blivit den stora trick kvinnor att bli av med mörka underarmar, så det lönar sig att satsa på kvalitetsprodukter. Kontrollera förpackningen till din deodorant och kontrollera om det är live och alkohol föredrar bleklinjer.

Men om dessa livsstilsförändringar inte löser problemet, är rätt sak att göra för att hitta en hudläkare så att den indikerar vitare behandling som lämpar sig för din hud. Försök aldrig att göra hem blekning, för reaktionen av produkten med huden kan vara skadligt för din hälsa och skönhet i huden, vilket resulterar i motsats till att skapa önskad.

Dessa tips gäller även för dem som har mörklagt ljumske och regionen är också mycket noga med att alltid vara vackra och friska.