Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Värld av skönhet är full av innovationer som stöds av flera innovationer som uppstår varje dag. För närvarande fann vi fantastiska produkter som vända tecken på ålder, Tone huden och fri från den fruktade små fläckar av solen.

Men ofta vad vi behöver är något så enkelt som vi någonsin har producerats i kroppen, men ett infall av naturen vi förlorar när vi når en viss ålder. Såsom är fallet med kollagen.

Enligt dietist Fernanda de Castro, är en typ av protein som består av aminosyror som finns i kroppen, vilka är väsentliga för livskraften i organ såsom hud, nagel, hår, brosk och ben kollagen.
Fernanda förklarar att vi förlorar ca 1% per år av naturliga kollagenproduktionen när vi nått 30 år. Denna förlust påverkar direkt vitaliteten och hudens fasthet, visar rynkor, slapp och celluliter.

Det är värt att ta kollagen?

En av de nyaste alternativ för att bekämpa förlusten av denna komponent är kollagen tuggummi, som har vunnit många anhängare på kort tid sedan den infördes.

Dessa tandköttet tjänar till att ersätta kollagen som kroppen inte kan producera, i egenskap av ett slags "ungdom piller", förbättra utseendet på hud, naglar, hår och även ben och leder. Andra fördelar med kollagen tandkött är muskeltonus och förhindra uppkomsten av celluliter och hudbristningar.

Läs också: 10 vård för hår av alla typer

Kollagen kan konsumeras av alla som är intresserade av sin hälsa, skönhet och välbefinnande, särskilt gravida kvinnor eller postpartum fas i behandlingen av ärr och hudbristningar, och patienter som återhämtar sig från kosmetisk kirurgi. Det är dock bra att komma ihåg att du måste konsumera källor till vitamin C, vitamin E, selen och zink, så att kroppen syntetisera kollagen i kroppen och resultaten är synliga. Leta efter livsmedel såsom apelsin, citron, cashewnötter, körsbär, kiwi, hasselnötter, kastanjer, bland annat.

Att känna resultaten måste tas dagligen under en viss period. Vissa människor märker positiva skillnader av den tredje månaden av användning, men resultaten kan variera med hud, vanor och hand om varandra.

Med hjälp av kollagen kulor och var man kan köpa dem

Du kommer att uppnå bättre resultat genom att äta en kula 30 minuter före måltid, med ett glas vatten eller i naturlig fruktsaft (företrädesvis rikt på vitamin C) som en annan fördel med detta gummi är hämningen av aptit och förlängd mättnadskänsla. Det ideala är att hålla en tid av minst 30 minuter mellan en kula och en annan, men två gånger om dagen är ett tillfredsställande intervall.

Det finns flera platser som du kan köpa kollagen tandkött, men det är viktigt att komma ihåg att välja hydrolyseras eftersom detta är den läkemedels format som ger dig den nödvändiga mängden av kollagen varje dag. Se nedan några alternativ att köpa kollagen kulor utan att lämna hemmet:

Gelatin Candy bales skönhet / US $ 7.99 i DrogaRaia

Läs också: 10 tips om hur man får vacker hy

Gelatin Candy bales skönhet / US $ 7.99 i DrogaRaia

Choklad skönhetsvård med kollagen / R $ 41,90 i Viva Zero

Choklad skönhetsvård med kollagen / R $ 41,90 i Viva Zero

Collagen Skin / R $ 109,90 vid uni Nature

Collagen Skin / R $ 109,90 vid uni Nature

Läs också: 10 tips för att avsluta finnar

Fascia kollagen i påsar / R $ 133,54 i Farma Delivery

Fascia kollagen i påsar / R $ 133,54 i Farma Delivery

Vi förstärker att det är viktigt att samråda med läkare innan du tar vitamintillskott.

Naturliga källor av kollagen

Förutom kulor, kastanjer och C-vitamin, kan du ta en pensel upp på kollagen äta andra livsmedel i dag till dag som står högt på underlaget. Livsmedel som pumpa, morot och persika är mycket rik på vitamin A, som är direkt kopplad till en regenererad och frisk hud. yoghurt, lin, melon och fisk som lax och tonfisk, är andra alternativ som inte faller kort när det gäller kollagen. Mycket nöje!

Kollagen kulor är allierade din hälsa och skönhet, vilket ger synliga och naturligt resultat. Den nutritionist tips är: när man väljer livsmedel för att lägga i kosten glömma de traditionella gelatin, såväl som en mycket låg källa av kollagen, i allmänhet färgämne, aspartam eller andra substanser som stör en hälsosam kost och lovande. Om du är osäker, kontakta en hudläkare eller en nutritionist och söka indikationer. När allt kommer omkring, de är aldrig överdriven vård och deras hälsa och deras hår och sina naglar, tack.

Läs också: 10 anti-aging livsmedel bör du inkludera i din kost