ExoHair, borsten som slätar och återställer håret - Kvinnor Tips

På jakt efter den perfekta rakt hår, miljontals brasilianska söka skönhetssalonger för att ändra den naturliga strukturen av trådarna. Problemet är att ofta, utjämningen av formeln, och avkoppling progressiv lämnar bara de skadade strängar, spröda och torra signaler.

Funderar på att lämna de vackraste kvinnorna, men utan att skada håret, en läkare och brasiliansk kemiska skapade ExoHair, en borste som lovar att låta trådarna behandlas och stenade effekt samtidigt.

Detta beror på att produkten innehåller sura proteiner härrörande från kollagen, som tillåter att eliminera brister i håret nagelband. I allmänhet, uppstår problemet till följd av solexponering och den överdrivna användningen av torken, platt järn och kemin. Genom att ersätta dessa proteiner, trådarna är mjukare, ljusare och mera i linje och slät.

En annan fördel är att den aktiva formen ett skyddande skikt runt trådarna, vilket förhindrar att vatten tränger in och bibehålla håret under längre slät. Således hård borste om två månader. Och det bästa är att hela effekten uppnås utan att använda formaldehyd.

Den ExoHair borste är lämplig för alla typer av hår, men graden av utjämning beror på faktorer såsom textur, grad av kurl, frizz och känslighet av tråden. I vissa fall kan det ske som ett resultat slät alla.

Formuleringen av ExoHair är också kompatibel med alla kemikalie. Ändå bör veken testet inte avfärdas.

Ansökan bör endast utföras av personal och för det måste du söka en skönhetssalong. Proceduren varar högst tre timmar, lämnar ingen lukt i håret och ledningarna kan rengöras på samma dag.

ExoHair steg-för-steg

  1. Trådarna tvättas med schampo antirresíduos;
  2. fukt avlägsnas med handduken veken och produkten appliceras låset, alltid halv centimeter från hårbotten;
  3. Produkten formeln aktiveras med kap. Frisören passerar brädan i tunna strängar genom att upprepa rörelsen i åtminstone sex gånger vardera;
  4. Sedan, om en slutbehandling anbringas på stänga nagelbanden av trådarna och en leave-in;
  5. Proceduren avslutas med en pensel på ledningarna.