manipuleras grädde eller bearbetade grädde: fördelar och nackdelar med varje - Kvinnor Tips

friska, silkeslen och fullt hydrerad. Det är löftet att de vitaliserande krämer eller helt enkelt kroppen hudkräm. Av olika märken, priser och former, kan de hanteras av specialiserade apotek eller också industri som kommer färdig fabrik. Men när allt kommer omkring, vad är skillnaden mellan varje?

Enligt hudläkare Mariana Coelho, för närvarande den kosmetiska marknaden har utvecklats på ett sådant sätt att de bearbetade produkter konkurrerar med varandra för stor effektivitet som de tillhandahåller. "Beroende på fallet med min patient, visar fabriken klar eftersom de hade en stor ökning i kvalitet, vilket gör honom så effektiv som manipulerade", säger han.

manipulerade krämer

För hudläkare, den krämer manipuleras De är indicerat för patienter som behöver vissa komponenter eller mer specifik formulering för behandling.

"Vi kan hantera två eller flera situationer med de som produceras på apotek, är det möjligt att lägga till komponenter som behandlar till exempel, fläckar och hudens åldrande i en enda produkt", säger Mariana.

Förutom att låta dig ange exakt vad hudläkare tillgång som produkten ska ha hanterat är ekonomiskt lönsamt, vilket inte nödvändigtvis minskar spetskompetens inom behandling.

"De är snarare billigare än de industrialiserade länderna, men om det görs i enlighet med professionella riktlinjer och en pålitlig apotek, resultaten är lika bra som köpte i kosmetiska butiker", säger hudläkare.

Beroende på omständigheterna, de manipuleras för att prestera bättre behandling av huden. "Att veta vad som är det bästa grädde alternativet, det tar patienten att fråga om vägen till den professionella som kan analysera vilken typ av läkemedel är indicerat för fallet" rekommenderar Mariana.

Men eftersom de tillverkas med olika komponenter kan förekomma hudallergier. "De kan faktiskt leda till någon form av allergisk reaktion hos patienten, så behovet av riktlinjer och recept", förklarar hudläkare.

industrialiserade krämer

den industrialiserade krämer De är avsedda exakt till patientens problem upptäcks av hudläkare. "Framgångarna i industrier har också bra resultat. Som har testats i laboratorier är det känt vilka biverkningar som kan visas ", säger hudläkare.

Testas innan du går till hyllorna i butikerna, de inte ändra kvalitetsstandard. "Penetrationen av produkter är mycket effektiva på grund av de tester i laboratorier", förklarar Mariana Coelho.

Men eftersom komponenterna redan pre göras för att ta itu med den exakta problem, det finns möjlighet till medicinsk förena mer tillgångar till andra behandlingar.