värdefulla tips för att gå ner i vikt snabbare - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

En mager och buff kropp är drömmen om i stort sett hela befolkningen. gymnastikövningar, som också kan anpassas till att utföras i hemmet, är den logiska vägen att ta när målet är att förlora fett och få muskelmassa. Men det räcker inte, måste du ta lite noga med att gå ner i vikt snabbare. Några av de mest effektiva om man vill påskynda ämnesomsättningen och gå ner i vikt, förklaras nedan.

Kombinera kardiovaskulära övningar och styrketräning

Hjärt-övningar är de som ökar hjärtfrekvensen och därför arbetar en intensiv rörelse av hela kroppen. Exempel inkluderar promenader, löpning, simning, cykling och aerobics klass. Titta uppförande av dessa övningar i ungefär en timme och sedan lämna för bodybuilding. Du effektivt ersätter fettet - brann under konditionsträning - den muskelmassa - vunnits genom styrketräning.

Dra vikt hjälper också kroppen att organisera ämnesomsättningen så att du bränner kalorier även i vila. Var noga med att utföra denna typ av utbildning mellan två och tre gånger i veckan med en viss serie mellan 12 och 18 upprepningar och ökande belastning som känner att din kropp är beredd. Om du är osäker, kontakta en professionell idrott för ytterligare vägledning.

Börja äta just nu

Du kan lura någon annan än sig själv. Var ärlig: du äter som det ska? Om svaret är nej, det är dags att börja. Grönsaker - grönsaker och frukt - är viktiga allierade i viktminskning eftersom de innehåller ämnen som hjälper kroppen att fungera bättre. Dessutom har de inte kemikalier som konserveringsmedel och färgämnen, som kan störa ämnesomsättningen.

Konsultera en dietist

Varje människa har en annan ämnesomsättning och därmed samma diet kan fungera med vissa människor och misslyckas kapitalt i andra. Att veta detta är det viktigt att söka en betrodd nutritionist att anpassa sin meny till behoven i din kropp. Dessa yrkesgrupper är de som kan avgöra exakt hur mycket magert kött, grönsaker och fett du kan äta under dagen, om du vill gå ner i vikt.

skip

Har du hört talas om "Spänst"? Eftersom detta är ett sätt att utöva som syftar till att göra de mest snabba och explosions rörelser. Med andra ord använder Spänst den gamla "jumping jacks" för att öka kaloriförbränningen. Klättra på en stege lite snabbare - och till och med få ner det - är en plyometric övning exempel som kan bäras var som helst. Principen är att kroppen inte förväntar sig en sådan snabb rörelse och därför gör ett bättre utnyttjande av den energi som produceras av sig själv.

Skapa en övning rutin

Hur ofta har du inskriven i gymmet och när han insåg, saknades oftare än skulle det? Denna typ av själv sabotage bör undvikas till varje pris. Det är nödvändigt att vänja kroppen till en viss övning rutin, samt en hälsosam diet. Det hjälper inte att träna en gång i veckan. Om du verkligen vill gå ner i vikt behöver motion varje dag, inga ursäkter eller eskapader.