Förstå hur aromachology håret - Women Tips

Foto: Thinkstock

Den mänskliga kroppen är en maskin fortfarande långt ifrån fullständigt avslöjats av vetenskapen. Europaparlamentet efterlyser zonterapi massage, till exempel, verkar på olika organ och kroppsfunktioner utan att direkt beröra dem. Kroppen reagerar på ljusstimuli, ljud och ens röra på sätt som inte alltid begripliga.

Håret är inte skiljer sig från resten av kroppen. De reagerar också ofrivilligt till stimuli från omgivningen där de är, så att du kan stimulera eller hämma vissa ledningar reaktioner.

Vad är aromachology?

Termen "aromachology" är relativt okänd, även om det är nära släkting till "aromterapi", lite mer kända. Den aromachology är en vetenskap som är tillägnad studera effekten som dofter har på det mänskliga sinnet. Som ett resultat av dessa studier, skapade det aromterapi, vilket är den terapeutiska behandlingen utförs på grundval av olika dofter, för att erhålla samma resultat som en konventionell behandling, men genom en annan typ av behandling.

Om du reflektera några minuter, inser du att en stor del av ditt minne är relaterad till aromer, mer än sevärdheter eller ljud. När du känner en viss lukt, som var vanligt i en tid av ditt liv, du genast förknippar denna doft i detta skede, så kom ihåg det mer intensivt än om han såg en bild, till exempel. Samma sak gäller för doften av en viss person som alltid kommer att förknippas ofrivilligt i bilden om du känner i en annan person.

Aromaterapi är baserad på användningen av dofter för att försvara tesen att de kan påverka positivt eller negativt hjärnan, beroende på vilken typ av parfym som används. Doften av lavendel, till exempel, beprövade lugnar, minskar ångest, förbättrar humöret och ökar kvaliteten på sömnen, bekämpa depression och att slappna av musklerna.

Eftersom denna vetenskap kan förbättra hälsan hos hår?

Enligt färska studier, är hårbotten kan absorbera dofter och därmed att svara på dem. Denna upptäckt är oerhört viktigt, särskilt för personer som lider av sjukdomar såsom dermatit och vissa störningar i hårbotten, som kan behandlas genom de olika dofter.

Vad exakt är det att ämnet inandas av personen och deras aktiva ingredienser börja agera direkt i hjärnan. Denna process gör det möjligt att läka de ovan nämnda sjukdomarna och hjälper till att lindra problem som orsakas av tvång, som att dra håret och äta också.

De produkter som du använder i håret dagligen, till exempel schampo, balsam och styling krämer redan smaksatt, men inte med den här typen av doft som aromachology verk. Det är nödvändigt att söka professionell område som är i hans förtroende, och från hans vägledning, börjar behandling. Om du har andningsproblem, är det också viktigt att konsultera en pulmonologist innan någon behandling aromer bas. Detta kommer att hindra dig att få allergiska besvär till följd av behandling, till exempel, och säkerställa bästa slutresultatet.