5 emaljer för användning under Rose oktober - Kvinnor Tips

Foto: Kvinna Tips

Oktober är månaden internationellt känd som Rosa oktober. Namnet syftar på färgen på slips som symboliserar hela världen allmänhetens medvetenhet mot bröstcancer.

Kampanjen syftar till att varna allmänheten om riskerna och behovet av tidig diagnos av denna cancer - som är sökanden i världen, näst efter huden.

Till att börja denna medvetenhet är nödvändigt att alla kvinnor vet utför själv bröst. Dessutom ser alltid söka ytterligare information om ämnet med din läkare.

Bland de viktigaste riskfaktorerna för bröstcancer är: familjehistoria, kvinnor över 50 år, fysisk inaktivitet, övervikt, rökning och alkoholkonsumtion. Ju tidigare cancern diagnostiseras, desto större är chansen att bota.

Tänka på det utvalda fem olika rosa nagellack nyanser för dig att välja vilken mer passar din smak och använda under denna månad för att stödja orsaken och hjälpa fler kvinnor och bli medvetna om allvaret i denna cancer.

5 emaljer för användning under Rose oktober - Kvinnor Tips

Foto: Kvinna Tips

5 rosa nagellack för dig att inspirera:

  • Poison Apple Collection saga till Avessas - Avon (medelpris R $ 2,50).
  • Rosa fantastisk samling Super Färger - Colorama (medelpris R $ 3,00).
  • Afrika Collection Desert Flower till Vista - Colorama (medelpris R $ 3,00).
  • Stained Glass Collection Travel Translucent - Colorama (medelpris R $ 3,00).
  • Penelope Touch samling Penelope Pitstop - ekivok (medelpris R $ 3,00).
5 emaljer för användning under Rose oktober - Kvinnor Tips

Foto: Kvinna Tips

Den första är en rosa emalj drog röda - Förgiftade Apple Avon - har stor täckning och krämig konsistens. Två skikt är tillräcklig för att helt täcka naglarna utan att lämna fläckar.

Den andra var den valda färgen magenta - Incredible Pink Colorama - det har en lackerad struktur med en lätt glans. Det har också bra täckning, men till skillnad från den första är lite mer komplicerat att ta bort överskottet.

Den tredje emalj valdes var en traditionell rosa - Colorama Desert Flower - också med en faner struktur har en fantastisk lock och låt de ljusa naglar - utan täckfärg för att avsluta.

Det fjärde alternativet var en glasyr rosa söt - målat glass Colorama - trots att på uppgång, det finns människor som inte är vana vid de transparenta glasyrer. Denna glasyr har en mycket tunn lock, nästan lika med en bas. För pigmente säkra spikar krävs minst tre skikt. Naglarna är glänsande och ser ut som porslin, men det är inte en rekommenderad färg för dem som älskar vibrerande färger.

Det femte alternativet är en pastellrosa emalj - en trend som markerade Nails Fashion Week 2012 - detta är en känslig och färg som passar alla hudtyper. Våra valda färgen var Touch Penelope ekivok. Glasyren är vacker, men ganska plats. Det tar två till tre lager för att göra dina naglar med en perfekt finish.

Välj rosa nagellack i ditt val och bidra till att öka medvetenheten om vikten av att förebygga bröstcancer.