Hur ta hand om rakt hår - Kvinnor Tips

Även om majoriteten av brasilianska kvinnor har naturligt lockigt eller vågigt hår, en veritabel legion av skarpa söker ett rum, varje dag, vill jämna ledningar.

Men denna typ av hår kräver viss försiktighet mest, till exempel investera i fuktgivande och varannan vecka, på daglig basis, i en glans spray eller serum för att ge ljus till håret.

Den raka hår är en av de mest mångsidiga typer av hår där, eftersom det tillåter en mängd olika utseende utan större ansträngning.

Hur har den perfekta platta

För dess släta ledningar är alltid vackra och friska är nödvändigt att ta några grundläggande vård, kontrollera.

Investera i schampo och balsam som lämpar sig för din hårtyp. Hår många beväpnade be produktlinjer för att få volym och så vidare.

Gör fuktgivande var fjortonde dag. Den återfuktande mask med hår för att bidra till att upprätthålla hälsa och skönhet av trådarna, undvika uppkomsten av förtorkade och kluvna toppar, lämnar hår att se ut som sträckt.

Klipp håret regelbundet och föredrar ett snitt som förstärker den släta hår. Ge företräde åt striden för att ge rörelse åt håret.

3 olika sätt att fixa håret slät

slät gångväg

För sladden dräneras, torka håret och göra en snabb borste för att göra de mest inriktade ledningarna. Därefter passerar platt järn lås. Låt svalna och strö lite defrizzer mitten till vingarna för att lämna ledningarna mindre obehagligt och få en perfekt jämn.

Smidig med en liten rörelse

Detta är den idealtyp för dem som inte gillar alltför dränerad smidig och föredrar mer lösa trådar. Efter väl torka håret, dela den på mitten och göra två låga kokosnötter, en på varje sida. Släpp dem efter 20 minuter, men noga med att fingrarna för att inte låta dem fet, eftersom detta skulle lämna dem dränerade ledningar.

slående vågor

Om du har rakt hår och är trött på att vara med dem alltid, kan du välja en look med vågor. Passera den genomsnittliga Babyliss i tre fingrar breda lås. Håll och släpp en av dem efter cirka 20 minuter. Borsta långsamt att ångra lockarna och de kommer att vara väl soltinhos och skrymmande.