Juicer som är bra för håret - Kvinnor Tips

Vissa människor tror att ha en hälsosam kost är att konsumera små portioner frukt och grönsaker. Men liksom utfodring vilt, denna attityd kan inte uppnå det önskade målet och att inte leverera näringsämnen den mänskliga kroppen behöver.

Detta beror på att kroppen behöver fiber, protein och vitaminer också att stärka och fungerar perfekt. Så har en balanserad kost med alla viktiga komponenter innebär långt och friskt liv.

Däremot kan du hellre lägga vissa typer av fruktjuice blandat med grönsaker för att lägga till mer hälsa till din diet, och hjälpa till vid behandling och förebyggande av sjukdomar. Konsumtionen av vitamin ger vävnads restaurering, se hår, hud och även en perfekt solbränna.

Vill du veta varför? Den nutritionist Paula de Cássia visar och ger tips juicer som är bra för håret. Enligt henne är det nödvändigt att dra nytta av mångfalden av brasiliansk frukt och skapa effektiva nät. "Blandningen av dessa näringsämnen och berika hälsa alla", säger han.

Liksom huden behöver håret vitaminer växa ljus och frisk. "Vitamin A hjälper till att minska talgproduktion kapillär läder, vilket följaktligen reducerar oljig trådarna och förhindra åldrande" förklarar Paula de Cássia.

Vi måste göra ledningarna stärks, vitaminer B6 rekommenderas. "Den juice med melon, avokado, banan och apelsin är idealiska för den starka tillväxten av trådarna. Vitamin B6 fungerar kondense keratin, som är det protein som förhindrar fall av hår ", sa nutritionist.

vitaminer Mix

Blandningen av grönsaker vid framställningen av juice är också viktigt. "Mix örter och grönsaker är också viktigt, såsom groddar. De innehåller vitamin B6 och tillsammans med citrusfrukter ger en delikat smak ", säger Paula.

Ett annat alternativ är också träffa mixer acerolas, apelsiner, låg fetthalt yoghurt och honung. "Frukterna med C-vitamin förebygger förkylningar och är också indicerat för hårvård," lär Paula de Cássia.

Efter att ha gjort vitamin eller ens en enklare och mindre koncentrerad juice, får det inte läcka vätska, för om inte, kan ämnena vara frånvarande. "Försök att ta receptet utan tvång är viktigt att säkerställa den önskade effekten", säger Paula.

Enligt nutritionist, ska patienten inte ta flera vitaminer i en enda dag. "Det är nödvändigt att personen tar varje typ av intäkterna på olika dagar på grund av att kroppen behöver olika näringsämnen. Överskottet av ett och frånvaron av en annan är också skadligt för kroppen ", förklarar han.

Och för att veta vad som är det begärda beloppet, fråga efter vägen till din läkare. "Som allt är gjort, måste du besöka ofta för att säkerställa expertråd passar din kroppstyp", säger nutritionist.