Francesinha metall diagonal - Kvinnor Tips

Foto: Kvinna Tips

Det finns många sätt att dekorera dina naglar är redan trött på att känna är inte det? För innovation, bestämde vi oss för att gå med i diagonal francesinha tekniken med tendensen av metallpolermedel. Förutom modern, kan du kombinera olika färger och glasyrer texturer med denna teknik.

Metall glasyrer kom med allt och lovar att stanna en stund. Fördelarna är enorma, och har bättre täckning de kan ändå ge en mer glamorösa luft naglar.

För att förverkliga vår francesinha metall diagonal, valde vi två klassiska färger: svart med guld. Den svarta emalj är krämig och gyllene har en touch av glitter.

Utöver de glasyrer behövs tjugo små bitar av maskeringstejp för att utföra tekniken.

Steg-för-steg diagonal metallisk francesinha

Det första steget är att applicera två lager av krämig svart emalj, valde vi Sepia ekivok Black (medelpris R $ 3,00). Rengör emaljen med överskott av aceton, tandpetare och bomull. Du kan hitta alla dessa produkter i kosmetiska butiker, marknader eller apotek.

Gjort det är nödvändigt att vänta minst en timme för att starta det andra steget, som om naglarna inte är helt torr, kan tejpen fastnar och ta emaljen väljs för basen.

Francesinha metall diagonal - Kvinnor Tips

Det andra steget är att klistra in maskeringstejp diagonalt alla naglar. Det är viktigt att klistra banden på båda händerna i motsatta riktningar så att de är harmonisk. Till exempel, om du väljer att klistra in raden på den vänstra sidan av spikarna i sin vänstra hand, höger hand klistra klistermärken på höger sida av nageln.

Gjort det är bara applicera ett lager av guld emalj på svarta delen av naglarna. Vi valde jag alla Impala (medelpris R $ 3,00). En sådan emalj har en stor täcker ett andra lager är inte nödvändigt, men använder två lager för bättre täckning om din emalj behov.

Francesinha metall diagonal - Kvinnor Tips

Det är nödvändigt att vänta på femton till tjugo minuter innan du tar bort maskeringstejpen naglar. Detta steg viktigt eftersom om naglarna är våt du riskerar att förstöra inredningen. Avlägsna remsorna av naglarna efter att de är helt torra, torka av överskott med bomull, tandpetare och aceton.

Slutligen applicera ett skikt av extra gnistan till och med texturen av glasyr.

Francesinha metall diagonal - Kvinnor Tips

Det finns flera sätt att kombinera färger nagellack för dekoration. Föredrar mörkare nyanser och med god täckning för effekten av bilden ovan.