Rätt röd för alla hudtoner - Kvinnor Tips

Rött hår är upp, de är mer naturliga nyanser eller mer intensiv och drog de röda toner. För att ge ett utseende upplyst att titta utan konstgjord utseende, måste du välja rätt röd för alla hudtoner. Här är några tips för att inte missa.

vit hud

Kvinnor med blek hud bör välja en röd ton med rödaktiga nyanser av de mest subtila till den mest intensiva, eftersom koppar blond, naturlig och körsbärsröd. Undvik effekt "korv vatten" - mycket öppen orangestick i ljuset ledningar - och börja ändra det visuella gradvis. Börja göra lampor med rödaktigt gradvis och först därefter öka intensiteten tills du når önskad ton.

gyllene hud

De som har ljus hy, men med en något gyllene touch och är på väg att förnya den visuella effekten kan satsa på som tog solen i håret. Helt enkelt använda en färg med en mörkare nyans vid basen av huvudet och nyanser ljusare rött till trådändarna.

gul hud

Och vem sa att det östliga inte kan komma in i mode röda trådar? De gula skal kvinnor kan satsa på lås med färger som liknar de gyllene flådda kvinnor, matt röda toner och en mer sluten nyans, så tonen inte "slåss" med gulaktig hud.

Ljusbrun hud

Ljusbrun vill ändra trådfärgen kan välja den röda tonen med nyanser som sträcker sig från medium till djupröd och inte kräver tidigare avlägsnande av trådarna för att uppnå önskad ton.

De röda toner som ytterligare framhäver de klara bruna nyanser dras in i den mörka koppar, körsbär och vin. Inte förvånande ny nyans av hår och gå långsamt vänja, rekommenderas att säkringar med den valda tonen även besluta att måla ledningarna helt.

brun hud

I brunetter, rödhåriga kablar ut tillräckligt hår. För att matcha detta hudfärg, de bästa valen är nära Auburn nyanser. Om du föredrar en mer diskret utseende, satsar enbart på strängarna med nyans.

mörk hud

Kvinnor med mörk hud bör undvika de röda trådarna att inte låta utseendet av brinnande hår, devalvering sin naturliga skönhet. Men om avsikten är att ha en rödaktig nyans, ger en balanserad i lås med brunt från roten och satsa på Auburn flätor med matt nyans och mer slutna endast på tips eller satsa från tiden i toner körsbär.

Vård rött hår

  • Att ha en röd hår alltid ljust och vackert, är det nödvändigt att bibehålla trådarna röra upp rötterna var 20 dagar och göra en bra fuktgivande mask med hår restaurering var 15 dagar.
  • Ett annat tips försiktig med ledningarna är att använda schampo och balsam för specifik hår färgat och alltid använda en leave-in med silikon efter att tvätta håret.

rött hår för den berömda

Marina Ruy Barbosa och Blake Lively

Marina Ruy Barbosa och Blake Lively

Julianne Moore och Cintia Dicker

Julianne Moore och Cintia Dicker

Christina Hendricks och Florence Welch

Christina Hendricks och Florence Welch

Rihanna och Camila Pitanga

Rihanna och Camila Pitanga

Lana Del Rey och Nicole Kidman

Lana Del Rey och Nicole Kidman

Emma Stone och Amy Adams

Emma Stone och Amy Adams

Kristen Stewart och Julia Roberts

Kristen Stewart och Julia Roberts

Marcia Cross och Cynthia Nixon

Marcia Cross och Cynthia Nixon

Rachel Mcadams och Lindsay Lohan

Rachel Mcadams och Lindsay Lohan

Julia Petit och Camila Morgado

Julia Petit och Camila Morgado