Foto: Uppspelning / Kayla Hadlington

Foto: Uppspelning / Kayla Hadlington

Färgat hår skryta stark personlighet, stil och genom vilka sticker ut. Blå, lila, rosa, gul, grön, grå, oavsett den valda färgen eller flera på samma hår, kan de skriva fantastiska utseende och okonventionella. Ålder, hår konsistens och hudfärg kan ofta tyckas hinder för att färga tråden, men det är värt att notera att en kvinna kan ha hår den färg du vill om det är hans vilja.

Mångfalden av färger, toner och tekniker för att vinna färgat hår drömmar är enorm och allt beror på det önskade resultatet. Missfärgningen är av största vikt i nästan samtliga fall och vissa nyanser som blått kräver platina toner så att det förväntade resultatet har uppnåtts. Andra färger som gult och rosa behöver inte håret är så klart, men ändå missfärgning kan vara nödvändig. I håret redan färgat betningsprocessen, vilket innebär avlägsnande av föregående färg, kan det också vara nödvändigt.

Dräkterna bläck bleknar oftast lätt och behöver ständig knorra, men vissa produkter och tekniker lovar mer långvariga färg. För dem som vill färgat hår bara för ett par dagar, är det också möjligt med flera produkter på marknaden. Kontrollera detta oavsett inspira av vackra färgade hår, lära sig att uppnå färgen på drömmar, hur man underhålla och felsöka olika frågor i ämnet, utan rädsla för att bli nöjd med färgstark ledningar.

fantastiska färgat hår för dig att inspirera

Utbudet av möjligheter är enorm när det kommer till färgat hår. Det finns olika färger, nyanser och sätt att visa färgerna på kablarna. Du kan färga håret hela eller bara en del av det, såsom tips. Kolla in hundratals bilder av blått hår, rosa, grön, lila, gul, grå och regnbåge för att inspirera dig:

blå

För att få den blå färgen på trådarna är nödvändigt att håret är klara, företrädesvis platina toner. Till detta kan ta flera blekningsprocesser och toning. Ju tydligare önskad blå ton, bör ljusare hår vara. Kom ihåg: Om kablarna är gula trenden är att den blå färgen är grön. Efter avslutande av blekningsprocessen, kan färgen blå uppnås med anilin eller metylenblått toner som finns på marknaden, såsom Cobalt Blue Karuma C., och Indie Blå Blå Extas av Keraton.

Läs också: Dip-dye hår: hår färgat trådar

Följ Hårfärg panel kvinna Tips på Pinterest.

ros

Som rosa är en varm färg, är håret inte nödvändigt att vara så tydlig. Men om önskan är pastellrosa, till exempel ledningarna måste vara mycket tydlig. Nått den önskade graden av missfärgning, den rosa pigment appliceras som kan uppnås med den önskade anilinen färg eller vissa toner som Sweet Rose Färg Express, Neon Pink av exotiska färger och Star Rosa C. Kamakura.

Följ Hårfärg panel kvinna Tips på Pinterest.

grön

Innan färga håret grönt, liksom de tidigare färgerna är blekningsprocessen krävs. För att färga de gröna ledningarna finns Green citron toner av exotiska färger, grönt äpple Färg Express och Poinson Grön av Keraton.

Följ Hårfärg panel kvinna Tips på Pinterest.

Läs också: Invisible höjdpunkter: osynliga trådar

lila

Intensiteten av missfärgning för att nå den lila färgen i håret beror på den önskade tonen. För mörka nyanser, lite missfärgning, för lätta och pastellfärger, platinatrådar. Färg kan uppnås med anilin, gentiana violett eller ultraviolett toners av Keraton, Purple färg Fluor av exotiska och även från blandning av en blå nyans och en annan röd.

Följ Hårfärg panel kvinna Tips på Pinterest.

gul

Den gula färgen kan lätt uppnås även i en kort blekt hår och polera. För att uppnå färgen kan du använda anilin eller toner Psy Gult och gult solros av Keraton de exotiska färger.

Följ Hårfärg panel kvinna Tips på Pinterest.

grå

För att uppnå grå kablar är nödvändigt att ledningarna är platina med bas. Nått denna missfärgning ton tilldelas en färg tvätt eller måla i grått. Några förslag är 9:11 färg L'Oreal, aska och aska Avora C. Kamakura.

Följ Hårfärg panel kvinna Tips på Pinterest.

Rainbow

För rainbow hår är det viktigt att separera strängarna vid färgning så att en färg inte fastnar till en annan. För att uppnå de nödvändiga färger kan du använda anilin eller toner i de önskade färger för regnbågen.

Följ Hårfärg panel kvinna Tips på Pinterest.

8 tekniker för att färga håret:

Inspira gillade och vill färga håret med några tjusiga färg? Se nedan 8 tekniker och olika sätt att få tonen i fantasy drömmar.

1. Övergripande Missfärgning

Foto: Uppspelning / Doe Deere

Foto: Uppspelning / Doe Deere

Utom naturligtvis mycket tydlig hår, för några tjusiga färg hela hårlängd fullständig missfärgning krävs. För förfarandet frisören och visagista Beatriz Mattos rekommenderar: "Beredd blekning håret det bästa sättet är jämn först missfärga längden och sedan roten." Frisören rekommenderar också försiktig med oxidanten, som den starkare, större risk för att orsaka irritation i hårbotten.

Vissa färger som blått kan behöva större missfärgning, som om håret är buff blå tenderar att grönt. Men den rosa inte kräver extremt tydliga trådar. ljusare nyanser i allmänhet behöver mer missfärgning för att säkerställa den önskade effekten. Därför mängden whitened toner beror på den önskade färgen. För att slutföra proceduren "når önskad ton stopp och applicera bläck fantasy", säger Beatriz.

2. färgrik Ombre

Foto: Uppspelning / Champagne Cherub

Foto: Uppspelning / Champagne Cherub

Den färgstarka ombre är ett bra alternativ för dem som vill färga garn med några tjusiga färg, men vill ha något mindre radikal än fyrfärg. En annan positiv aspekt är att färgämnet missfärgning och inte når roten, eller till och med gravida kvinnor kan utföra proceduren. Tillvägagångssättet är också mycket mindre aggressiv i håret jämfört med den totala missfärgning.

Beatriz förklarar proceduren "För färgat hår ombre är nästan samma procedur som missfärgning, men utan att röra roten och tunna trådar varvas med lås i den naturliga tonen. Nå önskad ton, applicera färgen. "

3. Wicks och färgglada lampor

Foto: Uppspelning / Eticetera sak och det

Foto: Uppspelning / Eticetera sak och det

För trådar och färgat ljus missfärgning processen används också. Vad skiljer är bredden och avgränsning, i fallet av strängarna ökas. När det gäller teknik, kan också variera beroende på mer professionell färg. I fallet av ljus "kan göras med papper, lek, eller till och med fria händer", säger Beatriz.

När det gäller säkringar Beatriz kommenterar att papperstekniken är den mest använda "så professionell har större kontroll över var varje sträng hade utsatts", sade frisör. Efter missfärgning på önskade platser, är finare färg appliceras.

4. Färgade Tips

Foto: Uppspelning / Tammy Sloty

Foto: Uppspelning / Tammy Sloty

Liksom den färgstarka ombre hår, missfärgning och färgning av tips innebär inte roten och därför proceduren ut till gravida kvinnor. Skillnaden mellan de två förfarandena är avgränsningen: de färgade tips mer markerad, medan den färgstarka ombre har en ser mer naturligt försämra det blir snygga färg med naturliga hårfärg. För förfarandet missfärgning av hårtopparna och sedan pigmentet utförs.

5. tvättbara temporära Wicks

Foto: Uppspelning / Juliana Goes

Foto: Uppspelning / Juliana Goes

För tillfälliga färgade trådar utan missfärgning och ingen färg, eftersom det finns några produkter på marknaden som erbjuder möjligheten. Bland de produkter som finns är sprejer färgade, pastellkrita och även dölja för hår. En av de mest omtalade och sådana förfaranden genom bloggare görs med pastellkrita.

Bloggaren Niina Secrets listas här steg för steg att utföra den här proceduren. Förutom att processen skall vara tvättbara och inte kräver blekning, kan det också göras även i mycket mörkt hår och ser mer naturligt utseende jämfört med andra tekniker för tillfällig pigmentering.

6. anilin

Foto: Uppspelning / Världs Jess

Foto: Uppspelning / Världs Jess

Anilin är ett pigment till trä och kan vara lätt att hitta i livsmedelsbutiker för hantverk. Anilin är en stor preferenser bloggare när vi talar om färgat hår eftersom varaktigheten är lång, finns i en mängd olika färger och mycket överkomligt pris på produkten. Blogger blog The World Jess Jess listas här steg för steg att måla håret med anilin.

7. Med gentianaviolett

Foto: Uppspelning / Unicorn av världs

Foto: Uppspelning / Unicorn av världs

Gentiana violett är en antiseptisk vanligen används för att behandla sår. Det finns i apotek och väl som anilin, har ett mycket överkomligt pris. Användningen av gentiana violett i håret är redan känt att nyansen på blonda trådar, det vill säga ta bort oönskade gula toner. För att köpa den lila gentiana violett ton, är det förfarande mycket lik den toning de blonda trådar. Bloggaren Ju Romano listas här steg för steg att pigment ledningarna med gentiana violett.

8. Metylenblått

Foto: Uppspelning / Unicorn av världs

Foto: Uppspelning / Unicorn av världs

Metylenblått samt gentiana violett, har också farmakologisk användning. Produkten används vid läkning av huden, kan det vara lätt att hitta på apotek och har ett mycket överkomligt pris. Som namnet antyder, metylenblått resultat i olika nyanser av blått. Bloggaren Débora Albuquerque listas här steg för steg för att vinna blå drömmar med denna produkt.

7 frågor om löst färgat hår

Foto: Uppspelning / Quartetas

Foto: Uppspelning / Quartetas

Många frågor gå igenom temat färgat hår. Vissa säger att de tjusiga färger är bara för tonåringar och unga kvinnor eller vissa hudtoner kan inte bära ett färgat hår, men vi kan säga att är bara myter. Varje kvinna kan ha färgade trådar om det är din önskan. När det gäller hälsa av trådarna, är det alltid bra att konsultera en professionell för att utvärdera förutsättningarna håret innan de genomgick ett förfarande som skulle kunna skada som missfärgning.

Kolla in några tvivel lösas genom frisör Hårstylist och Visagista Beatriz Mattos:

1. För blondiner och kvinnor tydliga hud som nyanser är lagliga och inte lämnar huden off?

Beatriz Mattos: För att rensa flådda kvinnor mest levande höstfärger mycket bra. Mörkare färger faller alltför väl.

2. brunt och svart, som är de bästa färgerna?

Beatriz Mattos: Den svarta hud accepterar mycket väl varma toner som rött och rosa! Några svarta hudtoner ser också bra med blått.

3. Mycket mörkt hår kan komma till ljus och pastellfärger utan att skada både?

Beatriz Mattos: Det beror på den vård som kunden har hemma. Om den gör det och vätskebehandling kan ofta. Oftast med kemisk hår de är mindre motståndskraftiga, men det är möjligt. Du måste alltid göra en del test, så har inga problem med porositet tråd.

4. Finns det någon färgning eller missfärgning process som är säkert för gravida kvinnor?

Beatriz Mattos: De tjusiga färger tar inte ammoniak, så det finns ingen risk för den gravida kvinnan. När det gäller missfärgning vissa läkare inte gör ombre hår, kaliforniska eller någon teknik som inte vidrör roten. Men för ökad säkerhet prata med läkaren och professionell, så blir det ingen tvekan.

5. Det är normalt att blekna färg eller fläcka kläder när håret är blött? Som tar hand om det?

Beatriz Mattos: Ja. Vanligtvis dessa blekna färger. Den vård som kan tas i detta avseende är att använda schampo utan salt eller utan sulfat och också uppmärksamma att tvätta, eftersom vattnet inte rinna klar och tydlig i riskzonen för observation örngott och handdukar.

6. Det är sant att vissa färger som rosa är svårare att ta bort ledningarna om kvinnorna inte längre vill använda denna färg?

Beatriz Mattos: Dräkterna färger är inte svårt att ta bort. Men vissa nyanser måste rengöras med produkt och att det lämpligaste är att söka en professionell. Om håret är skadad kan ytterligare skada depigmentering processen.

7. Vilka färger och nyanser tenderar att blekna snabbare? För att göra så att de håller längre?

Beatriz Mattos: Fading beror på märket på färg och omsorg, med hjälp av en bra schampo och göra en bra underhåll av färg, hade det varit längre och hans hår hade blivit vackrare och friska!

Utvärdera tråd skick innan någon kemisk procedur är av största vikt. För så om du är osäker, kontakta en betrodd professionell som kommer att guida dig om vilken procedur är rätt för dig. Efter någon kemisk procedur, som fuktgivande vård och regelbundet underhåll av färg är viktigt att bibehålla skönhet och hälsa av trådarna.