Foto: Uppspelning / Fabio Penna Photographer

Foto: Uppspelning / Fabio Penna Photographer

Skytte slående och speciella ögonblick är ett bra sätt att föreviga fakta och känslor som förekommer vid tidpunkten för bild och bygga ett konkret minne och endast inramade för tillfället.

Av denna anledning är det ganska vanligt att spela de mest minnesvärda firandet av livet (födelsedagar, bröllop, födslar, gradering), där familj, vänner och andra nära och kära är uppfyllda på grund av en speciell händelse.

En av taktik att göra posterna ännu roligare och spontana och ännu mer söta minnen är att investera i tillbehör och blodplättar för foto. Idén vinner popularities i firandet och kreativitet rullande lös i valet av tillbehör eller fraser och blodplättar modeller.

Följande tips och inspiration att välja otro trombocyter för att liva upp din fest. Förutom färdiga att köpa eller skriva ut och olika tutorials för att skapa själv ditt eget.

roliga trombocyter till dig själv att skriva ut och

För att skapa egna blodplättar utan att lämna hemmet är mycket enkelt, men för att få allt din väg och med en god kvalitet du behöver tänka på några viktiga detaljer. Se nedan en omfattande guide så att du inte glömmer någon punkt och kunna skapa väl färdig trombocyter, rolig och tuff.

Läs också: 15 tips för att liva upp dansgolvet på ditt bröllop

modellen

Det första steget för att producera blodplättar välja modeller av samma. Här hittar du färdiga mallar på nätet, men det finns också möjlighet att skapa egna mallar för din fest.

Du måste välja formatet på plack, pratbubblor och tänkte och pilar är vanliga modeller. Efter inställning av format är det dags att ställa in färgerna och teckensnittet som ska användas, det vill säga den kortdesign som helhet.

Det är viktigt att tänka på tillfälle och färgpaletten antog densamma, i tillägg till din personliga smak och bild synlighet eller en fras som finns i plack, trots allt är det ingen idé att sätta en layout som inte kommer att framgå på bilderna.

Om plack representerar ett visst format (mustascher, munnar, ansikten) samma motsvarar innehållet kortet. Men när avsikten är att lägga till fraser till plack, måste man tro det innehåll som kommer att tilldelas varje bräda (på samma sak du 60 förslag på fraser för att "fylla" deras).

Du kan skapa dina blodplättar genom olika redigeringsprogram (Photoshop, Photos, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, etc.), välj bara dina önskemål och ange stegen ovan (format, design och innehåll).

rollen

Valet av papper är mycket viktigt eftersom det i hög grad påverkar kvaliteten på plack. Det rekommenderas att investera i en tjockare papper, med en vikt mellan 120 g och 200 g, så din plack blir mer robust och väl klar.

Vissa alternativ papper som ger ett bra resultat till ett överkomligt pris är:

 • sulfit papper
 • couche papper
 • canson papper
 • papper kort

Skillnaden mellan de citerade artiklar är endast texturen och pris, den faktor som mest påverkar det slutliga resultatet av plack är vikten. Det är viktigt att komma ihåg att tjockleken på papperet påverkar också intryck, eftersom vissa tyngre vikt papper inte köra på vanliga skrivare (de som vi har hemma) om att investera i tjockare papper finns ett behov av ett grafiskt för utskrift.

storleken

En annan sak som gör en skillnad i slutresultatet och utskriftstypen är storleken på blodplättarna. Det är viktigt att satsa på blodplättar i stora genomsnittliga storlek, så att de ser bra ut i bilderna. En bra bas är att investera i större bredder eller lika med 20 cm, samt skalade bilder i A4-storlek.

trycket

Som redan nämnts, är utskriftstypen påverkas av valet av papper och bildstorleken. Rådgör med din skrivare handbok för att bekräfta olika vikt accepteras av densamma, liksom möjligheten att papperet hänga i mitten av tryckprocessen, det finns en chans bilden är okonfigurerat.

Om du inte har en skrivare hemma eller föredrar att inte riskera det, ta dina blodplättar som ska skrivas ut på en skrivare. Att lägga till en aning mer speciellt att deras plattor, investera i ytskikt såsom laminering och applicering av lack, som kan lägga matt, glansig eller textur effekter, och lämna den tuffaste tryckta materialet.

fasthet

Efter att ha valt en modell av din plack och skriva ut det, kommer vi att lämna en del montering och efterbehandling dem.

Förutom att investera i en tjockare papper för att låta din vackraste plack och tuffa, måste du ge mer fasthet till den för att se till att det kommer att pågå hela partiet.

Detta kan göras genom att tillsätta en starkare bas på baksidan av kortet. Kartong, papper Parana, E.V.A., polystyren, papper ludd ... bara väljer du föredrar att åtgärda den tryckta designen på fastare grund (kom ihåg att använda ett lämpligt lim till den valda papper) och skär överskottet papperskanterna.

stöd

Efter att ha lämnat sin fasta och motståndskraftig plack bara bestämma hur dina gäster kommer att hålla dem eftersom, beroende på vilket läge du anger, kan processen att göra ytterligare ett steg: fixa fästet.

Det är möjligt att skapa substrat med träpinnar eller plast strån. För att säkra dem anges användningen av varmt lim. Du kan också lägga till en personlig touch stöd, dekorera den med färgade band, färg eller glitter.

väsentligt material

För att producera sina blodplättar i huvudsak behöver du en bra sax eller pennan, lim (typ beror på den valda modellen skylten) och papper av olika slag, återigen enligt modellen i produktionen.

Mallar för tryck

Efter dessa tips, bara släppa loss kreativiteten och ut att skapa sina egna blodplättar! Nedan hittar du 8 modeller för att skriva ut och underlätta processen för dig. Klicka på bilderna för att se modeller i naturlig storlek och hämta bara klicka på bilden bildtext på länken. De är dimensionerade för att A4, om du vill ha en större eller mindre storlek, bara ändra utskriftsinställningarna.

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

fun trombocyter steg för steg

Tillämpning av detaljer och undervisade stegen ovan kan du skapa en mängd olika kort för bilder, men med kreativitet och fantasier kan du gå vidare och producera otro trombocyter.

Kolla in ett urval av video tutorials för att hjälpa dig att lösa någon tvivlar på att du har kvar och inspirera dig att prova nya sätt att skapa blodplättar.

Skapa trombocyter använder Power Point

Detta är ett steg för steg för dig att producera egna modeller trombocyter använder Microsoft Power Point-programmet. Processen är ganska enkel, bara låta kreativitet lös och skapa fantastiska trombocyter för din fest!

Skapa trombocyter använder Word

Som videon ovan är detta en handledning om hur man skapar sina egna modeller av blodplättar med hjälp av Microsoft Word-programmet. Kom ihåg att du har full frihet att skapa modeller i enlighet med din personliga smak och den situation som blodplättarna menade, men det är bra att överväga plack mål är att visas på bilderna klart och göra uppgifter om sin slutsats roligare.

blodplättar uttryckssymboler

Denna handledning lär ut hur man producera blodplättar med uttryckssymboler för mobila och sociala nätverk i hemmet, en enkel och rolig idé för den speciella touch till dina bilder. Om du vill veta bara kolla videon.

enkla blodplättar med roliga fraser

Detta är en mycket enkel modell namnskylten, tryckt i svart och huvudsakligen består av korta meningar. För att spela bara skriva ut modeller, stift dem på en fastare papper, klippa kanterna och lägg en pinne på baksidan av plack, för att fungera som stöd.

färgade trombocyter med roliga fraser

Denna modell är redan mer genomarbetade, eftersom det har färgutskrifter. Trots denna skillnad i plackbyggprocessen är densamma och kommer ner för att lägga till fasthet genom en hårdare, tjockt papper och stöd, så att gästerna kan hålla plattan.

Fototillbehör tillbehör~~POS=HEADCOMP

Förutom blodplättar med fraser, kan du satsa på roliga tillbehör för bilderna, som mustascher, hattar, munnar, etc. Steg för steg för att skapa sådana tillbehör hittar du i videon ovan.

Små plattor för foton och ram Instagram

Handledningen ovan visar ett annat sätt att producera sina blodplättar, som ersätter den Parana papper eller kartong genom pappersdamm (en typ av belagd polystyren). Så trombocyterna är fastare ännu!

Dessutom videon innehåller också steg för steg Instagram rama en slående tillbehör och super kul att lägga till din fest.

Förslag på roliga fraser

Se 60 suggestions fraser, dividerat med tema, för att använda i sina blodplättar och göra bilderna av din unika fest:

  förbindelse

 1. "Jag stal hennes hjärta!"
 2. "Och jag hans efternamn!"
 3. "Kärlek är i luften!"
 4. "Buketten är min"
 5. "St. Antônio mig tillägga"
 6. "Jag är nästa"
 7. "Bara vackra"
 8. "Azamiga"
 9. "Ozamigo"
 10. "Tid för singeln"
 11. "Sogrão caprichou va?"
 12. "Game over"
 13. "De bästa gudmödrar"
 14. "Jag älskar en massa allt detta"
 15. "Just härifrån drog"
 16. "Wedding of the Year"
 17. "Ytterligare en kopp och jag går ut också gift!"
 18. "Det är i dag!"
 19. "Skönt .. brudgummen kom!"
 20. brud dusch

 21. "Jag vet bara göra nudlar och ägg"
 22. "Jag vill se hennes matlagning"
 23. "Ja kommande"
 24. "Idag är inte diet"
 25. "Divas"
 26. "Lost Caio Castro"
 27. "Var är Go go boy"
 28. "Om te var så föreställa sig äktenskapet"
 29. ballad

 30. "Var är mitt glas?"
 31. "Jag tappade drycken (bara inte ihåg var)"
 32. "Detta går till drifter"
 33. "Beijinho skuldra"
 34. "För att verkligen njuta"
 35. "Om jag är redan bra fest, tänk hela"
 36. "Jag svär du älskar, men du jurupinga"
 37. "Limma mig som är framgång"
 38. "Du vet ingenting, oskyldig!"
 39. "Om jag kommer ihåg att jag inte"
 40. "PRE-PA-RA"
 41. "Inte Holding, drycker mjölk"
 42. födelsedag

 43. "Jösses bra fest!"
 44. "Bästa vänner"
 45. "Jag kom bara för att äta tårta"
 46. "Det kommer att bli kaka"
 47. "Ta den här foto logo"
 48. "Curti"
 49. "#selfie"
 50. "Super haft detta parti"
 51. "Xiiis ..."
 52. gradering

 53. "Jag tog examen!"
 54. "Goodbye facul"
 55. "Wanted jobb"
 56. "Advogatas"
 57. "Dr. Fernanda "
 58. "Paracetamal"
 59. "Miss College"
 60. "Du kan ta mina skor?"
 61. "Praktikanten vacker!"
 62. "Family vackraste av partiet!"
 63. "Äntligen!"
 64. "Gå nu!"

Trombocyter köpa

Om du vill ha en mer praktiskt alternativ, kan du köpa färdiga blodplättar. Det finns en mängd olika modeller för att köpa på nätet, här är några köpa tips:

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Kartongskivor Party Crazy - 10 enheter per R $ 9,98 i Magazine25

Kartongskivor Party Crazy - 10 enheter per R $ 9,98 i Magazine25

Kul trombocyter med 10 enheter för $ 45.00 i Elo7

Kul trombocyter med 10 enheter för $ 45.00 i Elo7

Trombocyter för bröllop - 20 enheter för $ 19,90 på Animafest

Trombocyter för bröllop - 20 enheter för $ 19,90 på Animafest

Card Fun Facebook / Instagram / Revista Caras från R $ 69,90 i Elo7

Card Fun Facebook / Instagram / Revista Caras från R $ 69,90 i Elo7

Plack för äktenskap för R $ 13,00 i Elo7

Plack för äktenskap för R $ 13,00 i Elo7

Trombocyter Ballad - 9 enheter för R $ 14,90 i Top Party

Trombocyter Ballad - 9 enheter för R $ 14,90 i Top Party

Plack Bar Tea - 16 enheter för $ 68,00 i Elo7

Plack Bar Tea - 16 enheter för $ 68,00 i Elo7

Kul blodplättar i PVC - 5 enheter för R $ 31,00 i Elo7

Kul blodplättar i PVC - 5 enheter för R $ 31,00 i Elo7

Foca små plack i kärlek till R $ 2,99 i Elo7

Foca små plack i kärlek till R $ 2,99 i Elo7

roliga blodplättar genom R $ 1,50 i Elo7

roliga blodplättar genom R $ 1,50 i Elo7

roliga trombocyter Emoji för R $ 1,45 i Elo7

roliga trombocyter Emoji för R $ 1,45 i Elo7

Små plattor Mr och Mrs Kit för R $ 8,12 i Magazine25

Små plattor Mr och Mrs Kit för R $ 8,12 i Magazine25

parti trombocyter att inspirera dig

Kolla in roliga bilder med parti trombocyter och inspirera dig själv när du väljer och skapa din egen.

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Bild: tips | nedladdning

Kartongskivor Party Crazy - 10 enheter per R $ 9,98 i Magazine25

Kartongskivor Party Crazy - 10 enheter per R $ 9,98 i Magazine25

Kul trombocyter med 10 enheter för $ 45.00 i Elo7

Kul trombocyter med 10 enheter för $ 45.00 i Elo7

Trombocyter för bröllop - 20 enheter för $ 19,90 på Animafest

Trombocyter för bröllop - 20 enheter för $ 19,90 på Animafest

Card Fun Facebook / Instagram / Revista Caras från R $ 69,90 i Elo7

Card Fun Facebook / Instagram / Revista Caras från R $ 69,90 i Elo7

Plack för äktenskap för R $ 13,00 i Elo7

Plack för äktenskap för R $ 13,00 i Elo7

Trombocyter Ballad - 9 enheter för R $ 14,90 i Top Party

Trombocyter Ballad - 9 enheter för R $ 14,90 i Top Party

Plack Bar Tea - 16 enheter för $ 68,00 i Elo7

Plack Bar Tea - 16 enheter för $ 68,00 i Elo7

Kul blodplättar i PVC - 5 enheter för R $ 31,00 i Elo7

Kul blodplättar i PVC - 5 enheter för R $ 31,00 i Elo7

Foca små plack i kärlek till R $ 2,99 i Elo7

Foca små plack i kärlek till R $ 2,99 i Elo7

roliga blodplättar genom R $ 1,50 i Elo7

roliga blodplättar genom R $ 1,50 i Elo7

roliga trombocyter Emoji för R $ 1,45 i Elo7

roliga trombocyter Emoji för R $ 1,45 i Elo7

Små plattor Mr och Mrs Kit för R $ 8,12 i Magazine25

Små plattor Mr och Mrs Kit för R $ 8,12 i Magazine25

Foto: Uppspelning / Att gifta sig utan pengar

Foto: Uppspelning / Att gifta sig utan pengar

Foto: Uppspelning / Att gifta sig utan pengar

Foto: Uppspelning / Att gifta sig utan pengar

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Bridal Dressed

Foto: Uppspelning / Bridal Dressed

Foto: Uppspelning / Att gifta sig utan pengar

Foto: Uppspelning / Att gifta sig utan pengar

Foto: Uppspelning /

Foto: Uppspelning /

Foto: Uppspelning / Wedding Blog

Foto: Uppspelning / Wedding Blog

Foto: Uppspelning / Wedding Blog

Foto: Uppspelning / Wedding Blog

Foto: Uppspelning / Wedding Blog

Foto: Uppspelning / Wedding Blog

Foto: Uppspelning / Wedding Blog

Foto: Uppspelning / Wedding Blog

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony

Foto: Uppspelning / Tack St. Anthony