5 bombsäkert sätt att mjuka upp trånga skor

Foto: Thinkstock

Kvinnor, när de förälska tenderar att göra något för att leva denna kärlek - och naturligtvis att formulera tillämpar en mycket mer skor än män, för den delen. När du ser en sko i ett skyltfönster där attraheras, även om det är lite tight och därför döda dig smärta i fötter under flera dagar, är det troligt att köpa paret och inte klagar över konsekvenserna i slutet . Men det är inte nödvändigt att lida, kan vissa saker göras så att koll på dina drömmar inte skada dig så mycket.

1. Försök att mjuka upp dem innan du går till gatan med dem

Män skulle säga att det är galet att köpa en sko som inte passar perfekt på fötterna, men faktum är att vi inte är intresserade av det. Om det inte fanns någon numrering i butiken eller hur just stör dig, försök att göra ett test innan du går någonstans med hjälp av paret. Använda hemma för ett par timmar om dagen. Detta kommer att forma skon till formen på fötterna och låter dem inte skada dig så grymt när du väljer att använda dem på riktigt.

2. Använd fuktgivande fot - och skor

Om du kämpar för att sätta på skorna, försök att spendera lite fuktighetskräm fötter. Om detta inte är tillräckligt, sprids också lite fuktkräm inuti skon i de områden som verkar bry sig längre. Detta bidrar till att "stretch" lite skor och "slide" foten i den. Spetsen fungerar särskilt bra på läderskor.

3. Använd påsar med vatten

Fyll en plastpåse med vatten och slips också, så läcker att vatten inte. Sätt sedan påsen i skon eller fastställande med elastisk tejp, och ta hand att vattnet att koncentrera främst i trånga utrymmen. Sedan satte skon i frysen. Vad som händer är att när vattnet blir till is, expanderar den och "leder" skon tillsammans.

4. Försök värma dem med en hårtork

Använd en tjock mitten och strävar efter att bära skon i fråga även med dem. Därefter tar en hårtork och placera den på ett säkert avstånd på skorna, så att den kan värma dem utan att bränna dem. Samtidigt, försök att flytta fötterna i skon, för att det ska gå långsamt ger vika.

5. Överklagande till den ovanliga användningen av potatis

Ja, vanliga potatis, samma som du använder för att göra frites eller potatismos. Det enda kravet är att de är stora nog för att fylla skorna. Den märkliga men effektiv teknik är att passa potatis inuti skon och lämna den där under en längre tid - en natt eller två, beroende på hur allvarlig situationen. Potatisen kommer foten av papper och hålla skorna sträckta så att den kommer att ge vika, efter en viss tid har gått. Om problemet är i området på fingrarna, till exempel, kan du använda mindre potatis, hålla dem endast i denna region.