Typer av klädstreck att hänga kläder - Kvinnor Tips

Tid att torka kläderna saknar utrymme i tvättstugan är klädstreck inte tuff nog, är för liten för delar eller till och med finns det inte tillräckligt med sol och vind på sajten? Vet att det finns flera typer av klädstreck att hänga kläder vilket kan vara mycket användbar i ditt hem, bara välja rätt modell efter dina behov.

Klädstreck med stålkabel

den klädstreck med stålkabel är den mest traditionella, särskilt för dem som bor i bostäder med tillräckligt med utrymme i trädgården. Denna modell kräver två parallella väggar för stöd. Strängarna är pilipropileno, som kan finnas i upp till tio meter långa och kan förlängas och fäst med krokar eller böjt nära hörnet av muren, om inte behöver använda tvättlina eller om strängarna kommer i vägen.

På raden med stålkabel kan hängas från känsliga och ljus till andra delar tyngre. Det är också ett bra alternativ för dem som vill njuta av solsken timmar eller som sval bris att snabbt torka kläderna.

infällbar klädstreck

Det finns två typer av infällbar klädstreck: o klädstreck fasta väggen, avbrytas utan att ha sex till åtta stavar och kan stängas så att den upptar endast tre tjockleks centímentros flush till väggen, och klädstreck dragspel, att i stället för nedladdning, stöds mot väggen i ungefär tio centímentros. Nackdelen med infällbar klädstreck dragspel, är att sidostrukturen är mer bräcklig, så det är inte att rekommendera hang mycket tunga delar.

klädstreck fanfold

den klädstreck fanfold typ är stabil på grund av deras typ av struktur. Han upptar inte mycket utrymme och är den mest lämpliga för små områden av tjänster eller lägenheter. Han är den typ vikning, det vill säga att använda bara öppna och stäng sedan för att förhindra ockupera mycket utrymme i miljön. Du kan hänga alla typer av kläder, förutsatt att de inte är lika tunga delar, eftersom risken för att ha obalanserad och det är inte tillrådligt att hänga bitar körningar som är långa, kan de dra på marken.

roterande klädstreck

den roterande klädstreck Det kan vara antingen mobil eller fast på golvet. Denna typ av klädstreck är ett utmärkt val för att hänga delar i större kvantiteter och tyngre som lakan, filtar, jeans och jackor. Grund av dess storlek, är det rekommenderat att den installeras i stora utrymmen, företrädesvis i trädgården.

Klädstreck med predikanter

den klädstreck med predikanter Den är idealisk för att hänga mindre, mer ömtåliga föremål såsom underkläder, strumpor och halsdukar individuellt. Den stora fördelen är att denna typ av klädstreck kommer med inbäddade predikanter, som namnet antyder. Dessutom tar det inte upp så mycket utrymme som det kan hängas på den gemensamma klädstreck och tas bort när som helst och kan fortfarande tas även att resa.

klädstreck golv

den klädstreck våningen traditionell, har fötter formade "X". Det kan hittas i modeller med toppflikar som öppnar och stänger, liksom att se till att verktyget inte upptar mycket utrymme i tvättstugan eller alla rum i huset, särskilt när det gäller att spara.

Golvet klädstreck kan överföras till alla hörn. Förutom den traditionella modellen, finns det klädstreck med flikar Öppna och kör. Det rekommenderas inte att sätta mycket tunga och långa stycken är inte väl fördelade i stavarna eftersom det kan orsaka att göra obalans klädstreck tur. Den mest lämpliga för denna typ av klädstreck är lätta och små kläder.

klädstreck individen

den klädstreck individ Den kan installeras i taket och i händelse av brist på utrymme, kan också monteras på vägg, ett utmärkt val för användning i små tvättstugor eller lägenheter. Tillverkad med aluminiumstavar som ersätter den traditionella rep har klädstreck en enskild mekanism för att sänka och höja klädesplagg utan att störa hela strukturen. Det finns en mängd olika storlekar och utföranden, valet beror på din smak och mätmiljö. Denna typ av klädstreck kan hänga alla typer av kläder, som endast kräver inte missbruk av mycket tunga delar.

Klädstreck med vev

Med en hiss manual fäst på väggen, klädstreck handtag underlättar arbetet upp och ner utan större ansträngning. Klädstreck är fäst på taket av tvätten utan att äventyra miljön i rymden, men små. Det är mycket lätt att använda denna typ av klädstreck, bara flytta handtaget för att sänka den, hänga upp kläderna och klädstreck igen för de torra delarna. I vev klädstreck tillåts hänga alla typer av kläder, även de tyngsta, med hänsyn till att alltid bör individuellt utvidgas för att förhindra olyckor.

elektrisk klädstreck

den elektrisk klädstreck Det är den mest moderna och innovativa modell. Förutom praktisk underlättar det Hemmafru liv och är ett bra alternativ att använda i kalla och regniga dagar. Den elektriska klädstreck har sex omedelbar värmestavar med ultralåg strömförbrukning och stängs av automatiskt efter torkning bitarna vid den idealiska temperaturen och utan att orsaka skada. Det är lätt, lätt att transportera och kan användas överallt.