Hur man rengör och bevara möbler klädda i melaminlaminat - Kvinnor Tips

Melamin, mer känd som varumärke på tillverkaren - formica - vunnit respekt på marknaden för mobil och är traditionellt en allmänt använd material för tillverkning av olika möbler för huset, om bord, stolar eller köksbänkarna.

Därför är det mycket vanligt att ha åtminstone en pjäs hemma är täckt med melaminlaminat. Och så du håller beläggning som hålls i rörelse och vacker längre, är det nödvändigt att informera om vad som kan och vad som inte kan göras i detta material när det gäller renlighet. Nedan våra tips så att du inte missar hygienen i mobil melamin.

För att säkerställa en god rengöring mobil fukta en trasa med vatten och mild tvål eller diskmedel, eller till och med alkohol. Rengör ytan med detta tyg och det kommer att vara tillräckligt för att sanera den, eftersom dess yta förhindrar bibehållande av smuts och spridningen av svampar och bakterier.

Som glaset, efter rengöring vissa fläckar duken kan visas på materialet. För att förhindra att detta händer, efter rengöring med fuktig trasa, torka torrt på ytan och så din mobil kommer att vara fri från fläckar och ljus och polerat utseende.

till fläckborttagande kulpenna melaminytan, torka fläcken med en trasa indränkt i alkohol eller i en ättika och vattenlösning.

Det är anmärkningsvärt att rengöra den här typen av material rekommenderas inte att använda någon typ av svamp som kan lämna repor och märken på Formica. Helst använder endast mjuk trasa för att göra rengöringen av beläggningen.

Dessutom behöver du inte använda slipande rengöringsmedel, vax, silikon eller lösningsmedel för att göra rengöring av möbler i melaminlaminat. Dessa produkter kan ge fläckar, skador och hindrar bevarandet av ytan på dina möbler.

Ett annat tips för att hålla ytan i melaminlaminat är alltid undvika kontakt med heta föremål såsom material eller överskott av vatten. Den mycket fukt eller värme kan deformera beläggningen eller bets. I stället för att sätta hot pots direkt på mobilen, föredrar att använda en bit för att skydda mobila värme pannan.

Det rekommenderas också att undvika att skära mat och vassa föremål på en yta melaminbeläggning utan en robust skydd. Du kan sluta repa och skada beläggningen.

Genom att följa dessa tips, hålla dig din mobiltelefon i ren melaminbeläggning, vacker och väl underhållen längre.