6 Smart sätt att använda stift med dragkedja - Kvinna Tips

Foto: Thinkstock

Tidigare var de används för att hålla barnen tygblöjor och hålla dem på plats. Under årens lopp, men stiften zip verkar ha glömts bort i botten av sömnad lådorna, som inte är mycket användbar i det dagliga livet för människor. För att rädda dem från limbo, kolla in dessa tips om hur man använder dem för att underlätta en del dagliga uppgifter.

1 - oparade strumpor, aldrig

Få saker är så irriterande som att öppna strumpan lådan och inte ens hitta ett par av dem. Något händer mellan den tid som strumporna sätts i lådan och när du behöver använda dem. Kanske de flyr till en parallell verklighet, kanske för att dölja, vetenskap fortfarande inte kan förklara. Faktum är att fästa dem med ett stift av dessa zip är en praktisk lösning för att undvika detta krångel.

2 - Håll blinda helt stängd

Oavsett hur mycket du har investerat i det, kommer din gardin alltid lämna en liten stråle av ljus som kommer in i gapet som bildas mellan de två sidorna. Du kan använda kraft, "vägen", ingenting kommer att få den att vara helt stängd. Inget om ett stift med lås. Enkel, billig och mycket effektiv.

3 - Sofföverdrag gjordes för att stanna på soffan

Många människor har upplevt denna besvikelse: efter kär i en viss lock eller en filt för soffan, insåg de att de insisterar bara på att lämna platsen, även om mobilen nästan inte används. För att hålla dem fast och fullgöra sin dekorativa funktion, använd stift, håller klädseln eller filt att tyget i sin egen soffa.

4 - Kläder Pegs

För att avsluta märken kvar på tyget med konventionella klädnypor, vad om att använda stift att hänga dem på klädstreck? Speciellt med finare tyger, kan utbytet vara ett effektivt sätt att hindra dem från att försämras med tiden. Stiftet fungerar lika bra som en kläder med fördelen av att bevara stycket.

5 - Improvisation en nyckelring

Du kan titta på stiftet med nedläggning som en nödlösning tills du får en riktig nyckelring. Men det finns så många stift alternativ vackra produkter i butiker för att sy det är möjligt att du bara ge upp för att ersätta det senare. Använd stift som nyckelring är en bra lösning för att undvika att förlora nycklar som du använder på en dag eller även de som används mindre ofta, till exempel Windows som du vanligtvis inte öppna ofta, till exempel.

6 - Skydd mot stöld väskor och ryggsäckar

Håll blixtlås i sina handväskor och ryggsäckar till tyget med samma med hjälp av ett stift hindrar effekten av ficktjuvar, till exempel. Att åka buss eller tunnelbana, du ofta inte inser att det finns någon rör sig i sina tillhörigheter. Om dragkedjan är fäst tyget, kommer de kriminella har svårare att öppna dem utan att du märker det. Denna enkla steg kan spara din plånbok, din mobiltelefon, och många andra värdesaker som du brukar bära med dig.