Hur man väljer finish för kök - Kvinnor TipsFör närvarande finns det så många beläggning alternativ för de olika rummen i huset som i att avgöra vilken som ska användas på varje plats många tvivel uppstår. I detta avseende, vi tar de viktigaste tvivel om golvbeläggningar och väggar i köket. Kolla in:

Vilka typer av ideal beläggning för köket?

De vanligaste beläggningar som används på köksväggarna är kakel, glasplattor och stenar. På golvet i köket, är det brukligt att använda kakel eller porslin.

Plattorna är de mest populära beläggning för kök och är lätt att matcha golvet. Men det är viktigt att se till att inte sätta ett ljus kakel med mörka injekteringsbruk och vice versa.

Moderna kök har även glasinsatserna beläggningar för att täcka vissa delar, såsom väggen ovanför diskhon eller hela en vägg. De pastihas är perfekt för dem som vill dekorera kreativt utan många olika material.

Ett annat alternativ är att använda stenar marmor i vissa områden för att ge köket en mer rustik känsla och att kontrastera med resten av miljön.

Var kan man använda beläggning i köket?

Beläggningen bör placeras obligatoriskt bakom spisen och diskbänken. Sålunda är väggen skyddas mot vatten, fukt, smuts och andra ämnen som kan skada väggen och målning. Emellertid kan beläggningen i köket användas kreativt i alla väggar, utvidga utsmyckning möjligheter.

Kombinering av de matlagningsbeläggning

Det är viktigt att upprätthålla en balans mellan husväggen och köksgolvet, vilket skapar en sammanhållen look, utan överdrift. Du kan använda en mörkare färg på golvet och en annan ljusare väggar. Ett annat alternativ är att använda mönster på väggen och sätta kakel platt på golvet. Hur som helst, är den idealiska att leka med färg och djup kreativa, men försöker alltid att ge rummet en mer naturlig och mindre belastad utseende.