Ta bort lim ytor - Kvinnor Tips

En av de saker som irriterar vem som helst att köpa en ny produkt, speciellt glas, burkar, hinkar och andra redskap som är mer utsatta, är en sådan lim som har fastnat i förpackningen tillsammans med en bit av lim som verkar omöjligt att tas bort.

Lyckligtvis finns det ingen anledning till panik. Om detta var ett problem som störde dig, kan du säga adjö till honom. Följande är praktiska och billiga lösningar för att ta bort alla typer av förpackningar lim använda produkter som lätt kan hittas i snabbköpet. Kontrollera.

självhäftande lim på förpackningen

Ett sätt att ta bort den här typen av lim är att använda normal vinäger vi använder i matlagning.

Steg-för-steg: Tillämpa lite vinäger, företrädesvis vitvinsvinäger, över hela området av den vidhäftande och där limmet är utspillda. Låt vila. Sedan gnugga med fingrarna eller med ett kök svamp. Där är limmet ut och produkten fri från lim. Tvätta och torka behållaren att lämna den klar för användning.

Andra typer av förpackningar lim

glasflaska förpackning lim, till exempel inte kan gå ut med ättika trick. För att ta bort denna typ av lim som kallas opolära använder vi en annan teknik, se.

Steg-för-steg: För att ta bort lim opolära samtal, behöver du matolja. I detta fall bör man gnugga olja på limmet så att det löser sig och avsluta. I mer robust och icke-skrapytor kan du använda en svamp. Som den mest ömtåliga ytor, föredrar lösa limmet med hjälp av en servett eller pappershandduk.

Cola vägg eller andra ytor med smuts

Möbler eller väggar innehållande lim och dessa togs bort men var i allmänhet limmet tillsammans smuts och damm som fortfarande lim. Detta kan lämna alla ytor med smutsig luft. Så lär följande ta bort denna lim och smuts på ett enkelt sätt.

Steg-för-steg: För att ta bort limmet tillsammans med smuts, ta bitar av maskeringstejp. Ta maskeringstejp remsor och tryck på smuts. Sålunda, limmet och smuts fastnar på tejpen och lämnar ytan.

Fler tips ...

Om även med dessa tre alternativ som du ändå inte kan ta bort limmet en etikett på ett paket i bilen eller på andra ytor, kan du välja produkter tillverkade speciellt för att ta bort lim. Dessa produkter kan hittas på marknaden eller i specialbutiker för byggmaterial. Det är dock viktigt att kontrollera vilka ytor den kan användas före applicering där du vill undvika fläckar.

Ett annat tips jag föreslår är att undvika klistra dekaler på ytor såsom väggar målade med vanlig färg och kaross bilar. På väggen, som kan vara för att avlägsna bindemedlet, måla kjol med den. Och bilens kaross, kan limmet lämna en fläck och är inte lika lätt att ta bort utan att repa.

En lösning för dem som behöver hålla något på väggen eller ens fixa föremål är limmet. Det finns redan flera företag som distribuerar produkten i Brasilien och det marknadsförs som en massa som kan placeras på vilken yta som helst, inte lämnar märken. Detta är ett intressant alternativ till traditionella band som lämnar lim spår vart de än går.