Program som hjälper till dagliga uppgifter. - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Att mobila applikationer kan vara allierade skönhet och privatekonomi er läsare, du vet? Nu nyheten är att de kan hjälpa till med hushållssysslor: shopping, etablera en daglig rutin och även göra pris forskning. Ta din iPhone, Android eller Blackberry och ladda ner:

Yadahome

Multitasking är Yadahome kan användaren boka tid bok, att inte glömma tid att plocka upp barnen på skolan eller i ett möte som görs med vänner, du kan också göra inköpslista för att placera alla nödvändiga poster marknaden. Det mest intressanta om det här programmet är att användaren kan hålla direktkontakt med familjen genom den.

Köp mig en paj

Denna ansökan har funktionen av en inköpslista. Buy me Pie har en pre-lista med många punkter (kex, dryck, kött, etc.), som kan levereras i enlighet med de behov och önskemål hos användaren. Mat kan separeras med kategorier som identifieras efter färg, eller i alfabetisk ordning. Skilja dem i kategorier är det bästa alternativet. Så ser listan mejeri, till exempel, kan du köpa allt i samma avsnitt i snabbköpet. För att en produkt köps, kan den tas bort från det pågående köpet med bara en touch.

bra lista

Till skillnad från andra, finns det här programmet helt i portugisiska. Den bra lista har också en pre-lista, där du kan lägga till fler objekt. En av de bästa funktionerna är jämförelsen, som fungerar på följande sätt: användaren behöver för att skanna produkten streckkod, enligt platsen, som bestäms av GPS-koordinater ger appen tips anläggningar med bästa priserna, kampanjer eller rabatter. Perfekt för dem som vill spara.

Inköpslista fri

Denna ansökan finns i en gratisversion och en annan, betald. Detta är en inköpslista också. Den "fria" version av inköpslista visar ingen nyhet, tillåter att lägga till nya objekt och skapa en ny lista. Den betalda versionen kan du placera den mängd artiklar som kommer att behöva köpa och vad är priset för varje. Genom att fylla i alla uppgifter, kan du ändå veta vad som kommer att vara värdet av köpet.

För teknisk informationssystem, Jorge Dias, "dessa program bara förbättra livet för kvinnan, som är en hemmafru och professionellt. Med program, kan det göra allt snabbare och mer effektivt, eftersom det kommer att vara svårt att glömma ett objekt och måste gå tillbaka till mer än en gång marknaden. "Om du är ansluten inom teknik, se till att använda dessa verktyg nu till Vänligen spara tid och att tillbringa den med roliga aktiviteter med vänner och familj.