Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Juni Festival firas på många platser runt om i världen och fördes till Brasilien av den portugisiska. Det firas i hela landet och består av många element, såsom bränder, Mast St. John, gäng flaggor, bondlurkar kostymer och olika spel, som gör mycket mer livlig fest.

Med "strålar" kommer, bortom dekor och kostymer karaktär bör de läckra etniska livsmedel också vara närvarande för skojs blir klar. Varje region kan använda sina typiska ingredienser för beredning av rätter, men säden är oftast den mest använda mat.

De flesta rätter är ursprungs- kultur och inredning, ingredienserna är oftast mycket enkel och prisvärd.

Kolla in en lista med flera med söta och salta livsmedel alternativ, och alkoholhaltiga och alkoholfria drycker för ert parti göra de mest framgångsrika bland gästerna.

mat

Mush. Foto: Getty Images

Mush. Foto: Getty Images

Salgados

Förutom pajer, bakade och stekt snacks, såsom pastell och diverse grillspett bör de typiska livsmedel i juni part inkluderar:

Läs också: 10 tårta recept av läckra majsmjöl och lätt att göra

1. köttfärs pastell: kött pie uppskattas i många delar av landet och enkelt att göra. Degen kan du lätt hitta i snabbköp och bagerier eller göra det så önskas. Ett tips är att steka nära tidpunkten för servering, så att folk kan äta den varm.

2. grillspett av kött: om det görs med magert kött är ett hälsosamt alternativ och ger mättnad. Lök och paprika läggs till spott för att ge färg och göra den mer välsmakande. Det kan göras med rött kött, kyckling och även fisk.

3. kycklingspett: hur receptet är bakat, slutar upp att vara mer ljus. Några tips är viktiga att slå i smak och på plats, så att inte skära kuber i bitar många små och kryddor förberedelse bör vara försiktig så att plattan är mycket välsmakande.

4. Grytor: pajen är fylld med ost och skinka. Hur görs i en mixer, är beredningen enkel och snabb. Dessutom är det lätt och väl smaksatt. Om så önskas kan fyllningen av kakan ändras enligt din smak.

5. salta popcorn: popcorn kan inte missa juni festligheterna. Eftersom dessa händelser samlas vanligtvis en hel del människor, är det mycket mer ekonomiskt och praktiskt att göra popcorn i pannan, eftersom det ger mer och är billigare än mikrovågsugn. Ett tips är att sätta i påsar före servering.

6. Hot Dog: ganska snabbt att göra, är det ett alternativ som ger mer mättnad än snacks, och är väl accepterat av både barn och vuxna. För varmkorv blivit mer kännetecknas tjänstgöra i en väska eller servett schack. Ett tips är att låta dem alla monterade så att människor väljer dem redan klar.

kokt majs med smör. Foto: Getty Images

kokt majs med smör. Foto: Getty Images

7. Grön majskolvar: majs matlagning verkar en enkel uppgift, eller hur? Men det finns några hemligheter, från valet av majs tills rätt tillfälle att ta pannan majs. En av de tips som intäkterna är att sätta lite socker i kokvattnet.

8. Pamonha: annan recept med majs! Detta är den traditionella nordöstra mos. För dess framställning är det nödvändigt att ha hemma bara majs, kokosmjölk, socker och salt.

9.Amendoim salt: Detta snack görs mycket snabbt och mycket enkelt. Jordnötter förs till ugnen och rostade. Sedan är det bara lägga till olja och salt och steka lite mer.

godis

Popcorn karamell. Foto: Uppspelning / Oslaine Arts

Popcorn karamell. Foto: Uppspelning / Oslaine Arts

Godis gör också stora framgångar i juni festivaler, så de bör inte lämnas åt sidan. Det finns ett brett utbud för dig att välja vilken du vill lägga till ditt bord. Kolla här flera godis alternativ för alla smaker:

10. Popcorn caramel: popcorn är super enkel att förbereda och ett bra alternativ för att lägga till söta rätter. Så hon var karamelliserad, det finns väldigt hemligt. Med steg för steg recept är mycket lätt att förbereda den.

11. Choklad Popcorn: för choklad fans, finns det också möjlighet att popcorn med det! För denna glädje göras, den enda ingrediensen du behöver lägga till det traditionella receptet är choklad.

12. Corn Cake: Denna traditionella majs kaka är en krämighet av aptitretande. Som sker i en mixer, är den klar på nolltid. Det är jättegott att kombinera med en av de typiska varma drycker partiet.

13. Curau: den Curau är en av de vanligaste rätter med majs, som serveras i juni festligheterna. Preparatet är mycket enkel och snabb. Du kan välja om du vill göra med färska majs, direkt från kolven, eller ens burk.

14. majsmjöl tårta: detta recept som har mormors hus doft kombinerar också med Arraia. Kakan är enkel men massan med krämig konsistens, som är mycket attraktiv. Den är gjord i en mixer, vilket gör det mycket enkelt och praktiskt.

15. Canjica: I detta recept författaren följde mormors råd, som rekommenderar användning av vita majs (örat är inte helt mogen), i stället för den gula (mogna). Ett tips för majs koka snabbare är att låta det suga in innan beredningen kvällen.

16. Rice pudding: du kan skapa en läcker dessert med vår ris varje dag, och hon är söt ris. Beredningen av detta recept är mycket enkel och få ingredienser behövs. Eftersom det tar kryddnejlika och kanel, är det mycket aromatiska. Ett tips är att servera varm.

17. Söt jordnöt: en söt jordnöt version behagar många människor. Enkel och snabb att göra, det är en intressant möjlighet att lägga till menyn. Detta mellanmål kan serveras i enskilda påsar.

18. pojke står: En annan vanlig god söt alternativ med jordnötter är foten sjöborre. Med bara fyra ingredienser och trettio minuter kan du förbereda en god efterrätt.

19. flickans fot: författaren säger att detta recept är en mjukare variant och kvinnliga fot sjöborre. Det tar det namnet att bli mer mjuk och anbud, minnas kvinnan stående. Vad gör det mer fluffig är kondenserad mjölk ökat.

Tack. Foto: Uppspelning / Mormor recept

Tack. Foto: Uppspelning / Mormor recept

20. Paçoca: Mycket snabb och praktisk utarbetandet av denna tack! För att göra tack är endast nödvändigt att slå jordnötter, majsstärkelse wafer och kondenserad mjölk i en mixer. Sedan är det bara sätta på ett sätt att vila i några minuter och skär.

21. kokta drev: drevet är ett ganska vanligt utsäde i södra Brasilien och har ett stort näringsvärde. Från den kan du skapa en hel del intäkter. Men den viktigaste formen av konsumtionen tillagas. Perfekt att ätas av branden.

22. Pinion stek på plattan: Detta alternativ är för dem som har en vedeldad ugn hemma, eftersom det i detta recept pinjenötter bör göras i ugnen plåten. Hur konsumeras i vintern är cool sak att äta dem varma bredvid ugnen.

23. Love Apple: romanticism förenas med vintern, är det inte? Och överraskning någon som du älskar med en kärlek äpple är en mycket söt gest. Sirapen är ganska enkel, men författaren säger att akta punkten.

24. Cocada: kokos är också ofta används i traditionella recept i juni Festival. Denna cocada kondenserad mjölk tar bara fyra ingredienser, men det är mycket välsmakande.

25. Älskling Pumpa: för utarbetandet av denna söta läggs kryddor, citronsaft, vatten och socker. Det är också ett enkelt recept. För hjärtformen kan du använda en mall eller försök att skära med en kniv.

26. Maria mol: att vara en mycket billig och välsmakande recept, har blivit mycket vanliga i firandet av St John är också klar i 20 minutinhos ..

27. Suck: godis görs endast med ägg och socker tar en speciell touch i detta recept. Författaren lägger cremor tandsten, säger hon att det är att ge stabilitet till maräng. Trots att super enkelt det är mycket välsmakande.

28. Skewered frukt: dessa grillspett är täckta med ett chokladkräm. Frukten används måste vara människor av ditt eget och grillspett kan göras med bara en frukt eller olika diverse.

29. Queijadinha: detta recept är ursprungligen från portugisiska köket, men hade en afrikansk inflytande. Det berättas att en slav förändrat ost av kokos, vilket är märkligt är att det ursprungliga namnet kvar, inte ens ta ost i degen.

30. Brown Sugar: farinsocker började att tillverkas i små sockerbruk, och är också typiskt för nordost. Detta recept lägger jordnötter och andra ingredienser till socker.

31. Quindim: redan quindim med kokos härstammar nordost ändrade portugisiska recept, som använder Almond. Den kan serveras i små sätt, såsom pajer och kan även serveras på ett bra sätt pudding.

bebes

Glögg utan alkohol. Foto: Uppspelning / vegetarisk skinka

Glögg utan alkohol. Foto: Uppspelning / vegetarisk skinka

alkoholfri

Alkoholfria drycker är mycket viktiga i alla tillfällen. Intressant tjäna alternativ för olika smaker och att barn kan också njuta av. Förutom de vanliga drycker, kan du tjäna saft av säsongens frukter, läsk och diverse varmt te.

32. Quentão alkohol: du vill förbereda den mest traditionella drycken juni Festival, och alla gäster, från barn till vuxna kan ta? Glöggen utan alkohol är din drink.

33. Varm choklad: varm choklad är en mycket vanlig drink på de kallaste dagarna. Barnen kommer att älska smuttar varm choklad i en juni parti, och naturligtvis är ett bra alternativ för vuxna också.

34. majs juice: förutom ingrediens för ett urval av söta och salta livsmedel, kan majs också användas för beredning av drycker såsom majs juice. Han är varmt att följa både söta rätter, som salt.

35. Varm choklad med kokos: för dem som vill förbereda en varm choklad, som har med en twist, är ett bra tips för att ersätta vanlig mjölk för kokos. Smaken är mjuk och konsistens är mycket krämig.

alkoholisk

I en juni party för vuxna är det intressant att lägga till några alkohol, som förutom att matcha fjärilarna är typiska för stingrockor. Kolla in fantastiska recept av drycker för din Arraia.

36. Quentão: Detta är den traditionella drycken av juni festligheter. Receptet tar samma mängd vatten och rom, i kombination med vissa frukter och kryddor, vilket skapar en unik smak.

37. Glögg: detta alternativ vinet kokas med vatten, kryddnejlika, kanel, ingefära och äpple. Drycken är väl smaksatt och påminner glögg, men smaken är mjukare, eftersom det inte tar droppar. Mängden vin kan ändras efter behov.

38. Peanut Träffar: "re ont om tid och / eller har bråttom och vill göra en varm dryck? Peanut beat är ett bra alternativ. Ta bara tre ingredienser och är tillverkad i mixern. Praktiska i rätt!

39. Vin Träffar: beats är alltid mycket praktiskt, och vinet är en dryck allmänt konsumeras på vintern. För att förbereda mig bara slå vin, is och kondenserad mjölk i en mixer.

40. Passion beat: slå ett annat alternativ är passionsfrukt. Förutom att vara känd för bröllop och gradering, kan det också vara beredd på i juni Festival.

41. Sangria: denna dryck är en klassisk spansk men är också populärt i Brasilien. Även om en mest konsumerade drycken på sommaren, kombinerar mycket bra med junino klimatet. Det tar vin, läsk, gin och lite frukt i beredningen.

Nu har du lärt dig ett antal recept för mat och dryck för juni Festival, bara sätta hillbilly kostym, hängande flaggor, montera en brand och ringa släkt och vänner till bash.